| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
4.1.2024 16:26:42
Ahoj,
jojo to by bylo prima založit nějakou diskusi expedice Anapurna😉. Moc držím palce. Je to můj sen, ještě jednou se do Himalají podívat. Byla jsem před 17 lety. Byl to největší zážitek, dobrodružství mého života. Byli jsme převážně v pohoří Sikimu. Udělali Trek pod Kančenčengu, navštívili Nepál, Buthán. Udělali krásné přechody. Manžel ale špatně snášel ty výšky a trpěl hroznýma žaludečníma a střevníma problémjama. No, moc si to neužil. A to je jinak v Evropě statný horal. Nevšimla jsem se v jakém termínu se chystáš? ...my byli na podzim. Bylo úžasné stabilní počasí a příroda byla tak nádherná, že si vůbec ani neumím jaro představit?! To bych chtěla zažít . |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
4.1.2024 15:10:49
Hodinky mi ráno píšou, kolik hodin jsem spala, teď jsou zmatený
![]() V ortéze to lituju, tak hlavně, že to není znát na váze, mně stačí 2 noci spát blbě a mám všechno rozhozený. |
| babi_ | 48341 |
|
|
4.1.2024 7:07:17
Co by měly hodinky psát?
Jinak přeji spánkové srovnání. Já naštěstí poté, co pár nocí blbě spím, tak další už jsem tak unavená, že spím lépe. Budím se třikrát standardně, teď s nohou v ortéze víc - je to dost nepohodlný, neskladný ale spánkovou deprivací nepřibírám. |
|
|
4.1.2024 6:59:23
Teď jdu zase do bazénu, na školní plavání, málem mi od večera neuschly plavky
, chodíme že školy pěšky, to bude zase kroků.Ale spaní je bída, asi 3x vzhůru, jak se snažím srovnat, tělo si myslí, že to jsou odpolední šlofíčky, hodinky mi ještě ani nepíšou ![]() |
|
|
3.1.2024 20:15:19
Tak dneska aquazumba, 12 tisíc kroků, jídlo v pohodě.
Jen jsem spala málo, 7 a půl hodiny, mám kilo navíc ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
3.1.2024 18:08:41
Zasjaj, každopádně to je na založení diskuze: Zasjaj jede na Anapurnu!!… kde bys nám sdiela nejdřív tréninkové postupy a pak i samotnou akci!!
Budu ti moc drzet palce !!![]() ![]() |
|
|
2.1.2024 0:57:06
Maminka řekla Vaškovi, že tatínek zahynul na Anapurně, ale vrátili se všichni.
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
2.1.2024 0:19:42
Kat, no pro mne taky. Od ňákých pětadvaceti chci obejít horu Kailash, ale to jsou týdny, na tak dlouho odjet nechci.
|
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
2.1.2024 0:17:03
Termix, to není možné, pokud jedou také koncem února, tak je možná potkáme
my nejsme na K ani jedna. Ale jestli uvidím nějakou Cešku, tak se hned zeptám, jestli není náhodou od Ká ![]() Já si ve vedlejší diskusi říkala, jak mám dlouhé vedení, jaká je to náhoda, že jste obě, ty i Angrešt, na Nový rok v Paříži. A snídáte v Louvre. ![]() |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
2.1.2024 0:08:12
Beat, já tak slibně začala, zvyšovat dobu a rychlost běhů plus posilovat ( posilka i motivující kolegové jsou v práci). Pak jsem trochu nastydla, jela pryč, znova víc nastydla a pak byly Vánoce. Úplně jsem z toho vypadla. Doteď jsem nebyla úplně uzdravená, děsně unavená. Tak znova. Posilku chci jen na půl hodiny, protože jakmile je to dýl, tak už to není udržitelné, strašně to rozhodí den a tak. Tak půl hodiny několikrát týdně a zas běhat a prodlužovat dobu.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.