| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.10.2012 22:27:27
ja teda navi vubec nepouzivam, nejak ji nepotrebuju, kdyz nekam jedu, kouknu radsi predem do mapy.....ale mam k dispozici tuhle, prijde mi takova normani
![]() http://www.amazon.de/Pioneer-AVIC-F500BT-Hybrid-Navigationssystem-L%C3%A4nderkarten-Bluetooth/dp/B001EBWIZE |
| Girili | 117849 |
|
|
29.10.2012 22:26:32
Ty aktualizace jsou dobry tip, diky!
![]() Jinak tedy navsteva kamenneho obchodu je taky to, cemu se oba snazime vyhybat, obzvlast, abychom tam vybirali elektroniku. Nejradeji mit par dobrych doporuceni, mrknout na to kratce na netu a pak neco objednat. Kde jsou ty casy, kdy mi nevadilo tyden studovat parametry lednicek, fotaku nebo mobilu a pak jeste objet nekolik obchodu, abych si to prohledla. Ted uz na to nemam nervy. |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
29.10.2012 22:15:14
Girili, asi nejlepší je jít do obchodu a říct požadavky. Já mám už druhého tomtoma, ale jsou stále nové modely....za sebe: já bych si hlavně radši připlatila za automatické aktualizace. já to v autě nemám (mám vestavnou a nebylo na výběr), a pěkně mne to štve, nosit si kartu do počítače, instalovat novinky a platit za ně...
|
| Girili | 117849 |
|
|
29.10.2012 22:03:53
Uz nejakou dobu si s manzelem slibujeme (pokazde kdyz zabloudime
), ze do priste uz ale tu navigaci urcite poridime! A skutek zatim vzdycky utek. Nejak nemame silu a cas vyhledat nejakou sikovnou.Jediny konkretni pozadavek, ktery mame, je aby do ni sly mapy TomTom. Pak ty obecnejsi, aby byla spolehliva a nejak jednoduseji intuitivne ovladatelna. Mozna by do ni jeste mohly jit nejak jednoduse nahrat data ke geocachingu. Ale to nakonec neni az tak dulezite - bojim se, ze na to asi nikdo nebude mit cas a chut si s tim hrat. Hodne mi prosim nejake tipy na konkretni modely, se kterymi mate zkusenosti a jste s nimi spokojeni. Diky moc, usetrite me tim od poslouchani stiznosti typu: "co to je za blbou mapu?!" a "to snad musel znacit nejaky inzenyr!". ![]() |
| Lenushka15 | 91057 |
|
|
17.10.2012 11:54:43
Bien, s malým ntb by to šlo jedině v případě, že bys v něm měla gps. A až budeš psát Ježíškovi o navigaci, tak se koukni, které toto umí. Ne na všech jde wherigo hrát. No a kdybys nechtěla čekat do Vánoc, tak se můžeme domluvit. Můžu to projít s tebou, pujčit ti svůj mobil, ať si to vyzkoušíš a já bych aspoň vyzkoušela novou navigaci :)
|
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
17.10.2012 11:47:28
praveze mam sice novej SE,ale bez OS..cili dumbphone
tak to bude muset pockat na vanoce,az mi najezi gps.. |
| bien+Kája08/08 | 95624 |
|
|
17.10.2012 11:45:03
nepodcenila jsi me ;)
nemela jsem uplne predstavu,jak to probiha..a jeste jeden blbej dotaz-s malym ntb to asi nejde,co? |
| Klára |
| • |
17.10.2012 10:48:10
|
| Lenushka15 | 91057 |
|
|
16.10.2012 21:15:19
Ahoj,
jak už někdo psal, hraješ v terénu, takže nepotřebuješ aplikaci pro počítač, ale pro chytrý telefon. Myslím, že posledně jsi psala, že máš SE, tak předpokládám, že máš Android. Na ten je dobrá aplikace WhereYouGo. Tohle wherigo už mám odlovené, abych pravdu řekla, moc mě to nebavilo. Jezdili jsme autem, tak to bylo celkem rychlé, pěšky by se mi po městě lítat tam a zpátky moc nechtělo. Kdyby to bylo v přírodě, tak neřeknu, ale tak nic moc. Ale to je jen můj názor :) Kdybys chtěla, můžu to s tebou zkusit oběhnout. Pokud teda chceš poradit, co a jak :) |
| AsiD | 110366 |
|
|
16.10.2012 21:06:03
Neporadím, wherigo jsme zatím nezkoušeli. Ale nechceš nejprve nasbírat zkušenosti s tradičkama, multinama, mysterkama? Přece v Brně je keší mraky...
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.