| ispalt |
| • |
21.8.2012 21:49:19
Můj starší syn dělá geocaching s manželem už dva roky. Nyní v pěti a půl letech chodí pravidelně na víkendové trasy v délce 20-25 km. Baví ho to. Pak ještě večer vždy zvládne bez problémů běhat po hřišti, hrát fotbal či hodinu skákat na trampolíně
. |
| Evanek | 6714 |
|
|
21.8.2012 13:29:31
Tak pozdravujte pana domácího a paní domácí. My jsme taky jedni ze spoluautorů série
![]() P.S. Když se podíváš na členy týmu, kteří jej zakládali, jsme tým začínající na En.... |
| Evanek | 6714 |
|
|
20.8.2012 23:15:47
Chodíme taky na kešky, děti máme vjiném věkovém rozmezí (17 - 70 km na kole, 15 - 3O km pěšky, ale raději na gauči a téměř 3 - 2km?).
Ale jsme od Ostravy - a kdyby XkocourY zabloudil blíž k nám tak se můžeme přidat ![]() |
| Aknel |
| • |
20.8.2012 18:10:17
Tak nase skorotriletanda ujde podle okolnosti (denni doba, unava, pocasi) par stovek metru az nekolik malo km- pocitam 3-4 maximalne a s prestavkami. Ale jeste pred par mesici nechodila sama skoro vubec - problem bylo i 200 m na postu a zpatky, zmenilo se to najednou samo ze dne na den. a tezko to svadet na trenink, protoze dite odmitajici udelat dalsi krok tezko nechate na miste a jdete dal (tedy vetsina deti po par metrech vymekne a jde, ale ta nese se proste nehla) :-( Takze na jakoukoliv trasu delsi nez kilometr mam s sebou kocarek nebo nositko, v rukach ji neunesu vic nez par metru.Kdyz uz sama jde, tak strasne pomalu -asi 1km/hodinu.
Druhemu diteti je rok a jeste nechodi. Ja chodim moc rada a rada chodim celkem svizne, z mnohakilometrovych prochazek s kocarkem jsem i celkem vytrenovana. Ale vliv na chozeni, spis nechozeni deti to nema zadny. To mozna az u vetsich deti. Treba moje netere v 6 a 10 letech mely problem ujit pri prochazce necele dva kilometry, kdyz u nas byly na navsteve. Bydli na vesnici v klidne casti obce, ale samy nesmeji chodit ven a rodice je ven neberou. Svagrova ma navic nejakou nesmyslnou fobii, ze v lese urcite chytnou kliste, tak holky nesmi ani do lesa. Tak jen sedi doma u televize nebo pocitace. A ted uz ani nechteji s babickou na prazdniny, protoze se tam chodi na tury kolem 10 km. Doufam, ze takhle moje deti nedopadnou. |
| Lída + 4 | 129927 |
|
20.8.2012 15:14:07
Jiřko, nezkoušela jsi dát dotaz na fórum na geocaching.cz? Přímo do sekce Hledám společnost...
|
| Lei | 37503 |
|
|
20.8.2012 14:46:55
Cha chá, Winky, já byla děsné lemro jako dítě, u nás se traduje, jak jsem čekala na badmintonový míček, až ke mně přiletí, brejlovec jsem zírala do nebes s otevřenou papulou a míček mě trefil do zubu a málem mi ho přerazil
.K otázce - už blahé paměti paní Strejčková z Toulcova dvora barvitě popisovala, jak se tváří děti na sdělení, že v rámci návštěvy eko centrase bude konat vycházka...a jak je jejich rodiče dokáží vybavit do terénu (program rodiče dopředu znají)... Mé dítě ujde zatím stovky metrů (15m) . Teda našlape denně snad kilometry, ale na dlouhé vycházky se příliš nepouštíme, resp. na horách jsme zatím měli krosničku nebo šátek a poponášeli...ale je mi jasné, že na tak malé prcky se neptáš. |
| Jarca75 | 101772 |
|
20.8.2012 14:46:26
Nase deti zatim nemam moc prubnuty, starsi 3-letou bych klidne na 5km vzala, dobry boty, svaca s sebou, dost casu na prestavky, nejake zajimavosti po ceste a myslim, ze si ani nevsimne. (Ale asi budu muset nechat doma tatinka, u toho si vydynda, ze chce do naruce nebo na konicka
![]() No a sama jsem v cca 9 letech (3. trida) usla nejakych 40km: sli jsme s pionyrskym oddilem 35km trasu pochodu, no a z nasi vesnice to byly tak 3-4 km do mestecka na start a pak samo sebou zpatky. Bylo nas tam tretaku vic, ostatni byli starsi. Usli jsme to vsichni, nikdo netrpel. Kdyz jsme byli utahani, tak vedouci vyhlasila pauzu a pak jsme lezeli na mezi s nohama nahoru (abychom je jako odkrvili) a meli jsme z toho desnou legraci. Takze tak. Osobne si myslim, ze deti nepretezujes, jenom je dneska spousta lidi moc ""outlocitnejch"". A pak se divime, ze se deti nehybou a nesportuji. |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
20.8.2012 14:42:48
těch 2,5 km je tak maximum s tím, že mezi cestou tam a zpět musí být pořádný odpočinek. Na hřišti toho podle mě naběhá mnohem víc, ale chůze není pro ní tak atraktivní.
|
| Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
|
|
20.8.2012 13:51:20
cca 8 km, záleží na náladě a počasí, nechodíme moc často, ale párkrát do roka jo
![]() |
| Masalák | 19026 |
|
|
20.8.2012 13:08:47
To nejsme, jsme ze sousedního Olomouckého:) Od mimina je chodec nejstarší, ta prostě chodí ráda. Menší se musí motivovat, tak teď dumám, jestli se pustit do geocachingu. Mají rádi po cestě brody, zvířata, pomníčky a hrobečky:) Malej hlavně žabičky. Když se sbírají houby, tak musí mít prostřední funkci vrchního čističe a okrajovače.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.