Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oggová | 34603 |
|
|
13.6.2012 12:57:06
Nijak výrazně.
![]() Je to zábava, když je hezky jezdíme každý víkend aspoň na jednu. Ven bychom s dětmi jezdili tak jako tak, takhle máme nějaký další cíl a baví to už i toho 2, 5 letého. objevili jsme díky tomu dost pěkných míst, kam by nás nenapadlo jet.. děti se tedy nad pokladem většinou pak pohádají, kdo, co, za co a tak ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
13.6.2012 12:52:26
Tedy na to, ze mate teprve dve, je to slusny projev.
![]() Jsem veeelmi rekreacni kacer jiz nekolik let a mam tak 20 kesek, z toho tak deset jsem byla lina i zalogovat. |
| Evka13 | 29458 |
|
|
13.6.2012 12:47:47
jak se to hledá? jsou na to někde nějaké stránky?
máme děti, tak by je to mohlo chytnout (aspoň by měly výlety nějaký cíl) |
| Třeba já |
| • |
13.6.2012 12:45:11
já to zas až tak nehrotím, hledám velice rekreačně - někdy půl roku nic, jindy i víc kešek za den, když mě to chytne a vyrazím sama nebo vytáhnu kámošku. děti jsou ještě malé, moc toho samy neujdou a umístění pokladu by nejradši ukázaly všem babkám z vesnice
a muž zatím odolává a akorát má kecy, proč zase na rodinném výletě lezu do nějakého křoví nebo proč trvám na té delší a horší variantě cesty...ale pro mě je to super zábava, možnost poznat nová místa a dozvědět se mnohdy zajímavé informace i o místech, kudy chodím každý den. |
| Janoow | 18081 |
|
|
13.6.2012 12:41:52
tak to jste do toho pěkně spadli
.....Můj manžel je kačer-závislák , jak nejde minimálně 1x týdně na nějakou kešku, tak je nevrhlý .Mysterkama mě tu mučí při luštění výsledků, multikešky obíhá takovým stylem, že si odrovnal ted o víkendu koleno .....Já to až tak nehrotím, ale jo, baví mě to, je to fajn rodinná zábava. Tak hodně úspěšných odlovů, my už jich máme přes 300 . |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
13.6.2012 12:40:58
Tak treba nedavno pri tom nekdo zemrel...
|
| Sisisasa | 96164 |
|
13.6.2012 12:29:04
Tak máme první dvě kešky: ))Jsme úplní začátečníci.Děti měli slíbený, že odpoledne jdeme pro poklad. Moc mně nepotěšilo, že začalo pršet, ale všichni valili za šipkou. Za normálních okolností bych do toho lijáku nešla. Výhodou bylo, že nebyl problém s mudlama.
Manžel měl příležitost jeden večer vyjet na odlovení nějaké pět pětky a multikeše a cestou hledali i normální keše. Přijel o půlnoci a byl tak nadšenej že s toho mám pocit že je to začátek nějaké nové vášně. To co povídal mi přišlo jak příběh z Rychlých Šípů. Co to hledání udělalo s vaší rodinou ? Mám se těšit ? |
| j. |
| • |
13.6.2012 11:22:45
ano, mas pravdu, slo mi o jenom to, ze zrovna u temat, jako je tohle, je potreba zvazit vyzneni toho, co clovek pise
muj komentar taky nic moc, to je fakt... omlouvam se |
| Lída + 4 | 129927 |
|
13.6.2012 10:58:59
Dík za zprávu i tady... Znala jsem ho, absolvovali jsme spolu pár skupinovejch odlovů a potkali jsme se i na eventech, byl to tak pohodovej kluk...
![]() ![]() |
| sarmi | 38831 |
|
|
13.6.2012 10:04:15
tohle asi neni vhodne tema na dohadovani, co myslis?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.