| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Zvířátka - bazárek

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 221  [Dalších 151 >>]
Pam-pela 97353
29.1.2015 21:05:40
jj, jsem, ale nemůžeme nic najít

a jsme ze severu Čech, ale dojedeme i dál ~x~
neznámá 91073
29.1.2015 19:27:48
Zrovna u Peršanky jsou znaky jasné, každé překřížení je znát až do miliontého kolene.
neznámá 91073
29.1.2015 19:27:13
Bez PP si uvědomuji jasně. Měli jsme Peršanky ještě v době, kdy měly dlouhé čumáčky.~;) Když se tam podíváš, tak jsou to fakt nehorázní kříženci, tam je riziko stejné, jako když si vezmu první kotě na návsi.
Jdu po konkrétní barvě, bohužel zatím nesehnatelné. Ani jsem nevěděla jakou vzácnost jsem doma měla.
neznámá 91073
29.1.2015 19:20:10
Fakt neseženeš? Já taky sháním kotě, taky dlouhosrsté, ale já chci čistokrevné. Je mi jedno, jestli bude s PP nebo bez. Zrovna v plemenu co sháním já se, troufám si říct celkem vyznám, a většina koťat co se nabízí jako čistokrevné bez PP jsou kříženci bůhví kolikáté generace. Koukala jsem na faunu před čtrnácti dny a přišlo mi, že dlouhosrstých kříženců je dost.
A koukám že jsou, stačí jen zadat perská kočka.~t~
Pam-pela 97353
29.1.2015 18:53:13
Umřel nám kocourek ragdoláček a v tomto období nikde nejsou žádná koťátka, asi je na ně ještě brzy.
Nemáte někdo doma koťátko - kocourka s delší srstí, i klidně úplně obyč nebo i nějakého vznešenějšího bez PP - tak do 5, 6ti tisíc? Mazlíka.
Díky.
Pam-pela 97353
29.1.2015 0:18:10
Dobrou noc...díky a třeba to u vás nic vážného nebude.~;((
rišulka 117642
28.1.2015 23:56:35
Teď mi seskočil z klína, tak se přesunem do lůžka. Ale napadlo mě, že jsem vlastně nedosypávala do misky už dva dny, jen pil a to furt a všude, chodil za mnou do koupelny a lovil kapky ve vaně :) No ale dnes jen "kecal", koukal a ničeho se netkl..hmm.
Snad se vám zadaří, doufám, že se ti ozvou i další!
Tak dobrou noc.
Pam-pela 97353
28.1.2015 23:55:10
Oni ho taky budou mít v bytě, ale mají jednu starší kočičku babičku, tak chtějí zas kocourka.¨
ta kočička je nekontaktní, nemazlivá, prostě s nima jen tak je.
Útulky jsme prohlídli taky snad všechny....nikde nic, co by je upoutalo.

S kocourkem zajdi, vždycky je lepší dřív, než později...a když je to včas, často stačí ledvinová dieta....držím palce ~x~
rišulka 117642
28.1.2015 23:51:29
Dva dny? Tos mě teda polekala, to je fakt síla! Jestli se z toho nevyspíme, tak opravdu zajdu - díky!
Pro děti je to těžké.. Kamarádka má dvě dcery a umřela jim kočka teď na vánoce, první svátek, hrozně to oplakaly, vlastně ještě pořád jsou smutné. A máš pravdu, byly to ledviny. Ale vzaly si právě kočičku tady u nás, není to úplně mimčo, nějaká podzimka, snad půlroček, ale všechno už umí :) jen nechce být venku, mají ji doma na baráku, ona je moc přítulná a ony to potřebujou, stejně v té zimě by ji tam nepustily.
Pam-pela 97353
28.1.2015 23:37:07
Díky.
On tenhle kocourek nebyl můj, byl dcery a vnuček, všichni hrozně bulí, malá z toho onemocněla, měli ho hrozně rádi....a hledají vlastně kocourka i pro holčičky, mazlíčka.
Když oni ani v útulkách koťátka teď nejsou.

Toho tvého bych vzala k veterinářovi, říkali nám, že kocouři hodně trpí na ledviny a že je potřeba to hlídat a kdyžtak včas nasadit dietu, když to jde. U nás to nešlo - už. Bylo pozdě. Během dvou dnů z něj byla kost a kůže...a bylo mu moc špatně.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 221  [Dalších 151 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.