Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| remus | 99695 |
|
|
15.3.2011 22:04:07
Ne, to fakt jen tak někdo nedá, jak myslíš, že Hájek přišel o ženu
? Mmch taky fajn ženská, lae už to prostě nedala. |
| Janina |
| • |
15.3.2011 22:03:30
tak nám aspoň Rin řekni, jestli s tou Adrianou zůstal? i nadále? A co to naznačovali s Johankou, že se sešli už dříve?
![]() |
| remus | 99695 |
|
|
15.3.2011 22:02:05
Jo, to je on
. Dej pokoj, má strašně moc koní, chlap pohodář, ale té práce, to si ani neumíš představit, já bych to teda nedala. |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
15.3.2011 22:02:04
Tady jsem viděla první díl - ty farmáře a pak nápadnice a farmáře nehodnotím. Mně jsou sympatičtí tak nějak všichni. Líbí se mi jak vidí věci docela narovinu a sdělují je jasně.
Byla jsem zvědavá na adeptky a ty jsem stihla, dále nevím, ale fakt jsem se dobře bavila. Ten kdo neví, co to je žít na farmě nebo v hospodářství je prostě naivní blázínek, co se domnívá, že můžou večer do kina, na dovolenou... pak jsou úžasné ty typy žen, co chtějí chlapa, co se o ně postará. Ano, postará, bude jim oporou..... ale základ je postarat se o ty závislé, to znamená zvířata a to společnými silami. Nebudu předjímat, stihla jsem ty dva úvodní díly, zbytek sjedu na netu, ale připadá mi velice naivní od někoho, kdo žije v městském bytě ( a třeba má touhu po souladu s přírodou - netvrdím, že nelze ) - do tohohle jít, když netuší, co ten život jako takový obnáší. může se povést, ale míra pravděpodobnosti je opravdu nízká |
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
15.3.2011 22:00:24
to je ten s tema dlouhejma vlasama?
![]() no co, tak proc ne, ze jo, zkusit se ma vsechno ![]() |
| remus | 99695 |
|
|
15.3.2011 21:57:44
asi tě seznámím , namasíruj svaly![]() |
| remus | 99695 |
|
|
15.3.2011 21:56:38
Hájka znám osobně, celkem fajn chlap.
|
| Kalamity YANKA | 95278 |
|
|
15.3.2011 21:54:24
videla jsem vcera poprve kousek
libil se mi vzhledove ten s tema dlouhejma vlasama, jenze ja jsem uchal na chlapy s dlouhejma vlasama ![]() ten starsi mi prisel divnej... toho dlouhovlasyho bych zmakla. jo ale o tom se tu asi nemluvi, co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Minie1 | 58726 |
|
|
15.3.2011 21:52:29
Za sebe, z "farmářů" bych byla schopná akceptovat toho skláře Patrika a hipoterapeuta Břetu.
Ostaní jsou lehce zvláštní - "kozí dědek" příliš svérázný, i když jistě hodný člověk, ale žít na takové samotě - těžko , dlouhovlasý Petr Hájek? v tom nemám jasno, zdá se mi nečitelný, buďto sebestředný, nebo přehrává, aby se moc neodhalil.Mladík z věřící rodiny hodný klučina, ale tak trochu vidlák, partnerka v té rodině bude spíš jen pracovní síla /viz jak je už testoval za traktorem/. Ale hodně zajímavé bylo sledovat i nabídku adeptek - překvapilo mě, jaké množství Pražaček si idealizuje život v lůně přírody se zvířátky , všeobecně bych řekla, že si většina vůbec neuvědomuje, vo co o životě na samotě jde.Zajímavá byla i nabídka u dlouhovlasého Petra Hájka, ta starší dlouhovlasá žena, jak mu dala košem, odhalila v něm pozera, pak jsem někde na internetu četla, že přes zjevné sympatie k té Johance si vybral tu druhou holku-finalistku, to mě hodně překvapilo, protože mi přišla mírně řečeno zvláštní. No spíš taková liška podšitá, co se moc nevyjadřuje, zato se pořád uculuje. ![]() A srandovní mi přišla i paleta značně namistrovaných typů u skláře Patrika. Evidentně se mu na poprvé líbila holka krev a mlíko Aneta, ale neuměla vařit a rodina jí taky neschválila. Myslím, že se k němu hodí ta kadeřnice Lenka, ale otázka je, jestli oslněn druhou blondýnou si tuhle vybere. Je to holka tzv. do tahu, nikoliv do kočáru, jenže spousta mužů se dá zaslepit pozlátkem a pak brečí, jak si najeli a jaké jsou ženské mrchy.![]() ![]() A co vy - jaký máte názor? |
| farmarka |
| • |
6.3.2011 13:26:52
ja jsem koukala s otevrenou pusou. Nejak jsem nepochopila, kde vzali takove lidi. Farmari blby a jeste k tomu meli pocit, ze jsou pany sveta a ty slecny a pani? To ze Martinka a jeji flitrove oblecky byla fakt cool :-D to vsichni kdo sledovali vi,ale ty ostatni? To mi taky hlava nebrala
Ted jen cekam, zda budou takove tupky i v ceske verzi |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.