Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
3.8.2016 23:39:24
To, ze jsi zdrava, fakt neni uplne malo. Musite to samozrejme probrat s manzelem. On na to nema nazor? Ja bych preferovala svoje vajicko. Take to ber tak, ze i kdyz u tebe se zrovna neprojevilo zadne extra nadani, zdaleka to nemusi znamenat, ze nejaky ten talent neneses v genech po predcich. A ze jsi byla uminena? Dite byt nemusi. Porad ale myslim, ze tyhle "vady" se lepe prijimaji, kdyz vis, ze je dite ma po tobe nebo po tvych rodicich nez uplne z ciziho genetickeho materialu.
|
| Vika | 21066 |
|
|
2.8.2016 18:11:32
Ano, takto adopcí vyřešila manželovu neplodnost jedna známá. Tam to byl ale nápad manžela - když nemůže být dítě i moje, nebude ani tvoje :-( Bohužel tam to dopadlo celé špatně pro všechny.
Adopce není žádná legrace, pokud bych měla možnost alespoň napůl svého dítěte, udělala bych pro to maximum. |
| Hanka 75 | 76332 |
|
|
2.8.2016 18:03:26
Můžete přemýšlet i o adopci, má to ještě další rozměr, že nějakému dítěti dáte rodinu a domov, potkáte se všichni tři geneticky sice nepříbuzní, ale o to víc třeba k sobě patřící
![]() Jinak k tvé otázce, pokud bychom se s manželem ve vaší situace rozhodli pro cestu umělého oplodnění (což je teď u vás asi především v popředí řešení), tak bych já volila dítě z poloviny biologické, je to skutečně mnohem jednodušší, zvláště s dárcovskými vajíčky to je složitější. A asi bych to tak i chtěla, ať už by bylo biologicky z poloviny mé, nebo z manželovi a moje biol. vůbec. Ale to má každý jinak.. musíte se rozhodnout sami.. a nemusíte spěchat.. v klidu to zvažte a rozvažte, uvidíte ještě, jak to oba budete cítit... teď jste určitě v náročné životní situace a chce to čas.. držím vám palce a přeji hodně sil a ať vás to oba spojí.. |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
2.8.2016 9:36:53
Vy navrhujte jako dárce švagra nebo tchána? No to mě podrž, do toho bych v životě nešla, vždyť je to divný, a můžou z toho vzniknout nepříjemný rodinný situace. Genetický materiál je jedna věc, a rodinný vztahy druhá. Když dárce, tak anonymní.
Teda to jste mě dostali po ránu. |
| Violetina | 107733 |
|
|
2.8.2016 9:31:02
Lexi, Sněhulko, co teď na to říct... všechno tohle vím, jen prostě neporučím prvotním pocitům.
Nad tím, co komu říct, se musíme pořádně zamyslet, zatím jsme to rozebírali pouze teoreticky. |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
2.8.2016 6:53:26
Kambala8 gmail com
|
| pozitivni mysleni | 30216 |
|
|
2.8.2016 2:42:45
A měl biopsii jestli by třeba nemohl mít operaci TESE?....můj je taky neplodny a touhle cestou mame naši dceru.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
2.8.2016 1:03:31
Tvoje, jasneze tvoje.
|
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
1.8.2016 22:56:08
Diskusi nectu, ale v podstate me prekvapuje, ze vubec takhle uvazujes - kdyz uz ne manzelovo, tak ani moje... to mi neprijde normalni, promin!
Volila bych rozhodne vlastni dite a darovane spermie, ani trochu mi to neprijde nespravedlive. Podivej se na to z druhe strany - ty nemuzes mit deti, manzel ano. Budes mit radeji darovana i vajicka i spermie, aby dite nebylo tedy ani jeho, kdyz nemuze byt tvoje?? To by te prece ani nenapadlo (predpokladam, teda...). Prece bys byla rada, ze to dite, co ti beha doma, je aspon pulky z vas - je z tveho manzela, ktereho milujes, se kterym dite chces, ne? A manzel to urcite vidi stejne! Kdyz uz nemuze mit sve, tak radeji bude mit tve, nez uplne cizi, ne?? Jinak se pridavam k tomu rozmyslet si velmi dobre, komu o tom reknete. Rici to muzete v budoucnu kdykoliv komukoliv, vzit zpet jiz vyrcene uz nelze nikdy. |
| Lexi. | 141305 |
|
1.8.2016 21:57:58
"Přišlo by mi spravedlivé, kdyby se použily dárcovské buňky z obou stran, dítě prostě nebude geneticky ani jednoho z nás. "
- divná spravedlnost, ani by mě nenapadlo použít ve vaší situaci cizí vajíčka, pokud by má vajíčka byla v pořádku. "Takový zákrok je ale ještě o chlup komplikovanější, než přijetí pouze dárcovských spermií, ať už "obyčejnou" IUI nebo pak při IVF." - o chlup? myslela jsem, že o hodně - a to i po finanční stránce "Mám prostě pocit, že po mně nemá potomek co zdědit" - po mě také ne, a co. Jsem člověk, ne závodní kůň, aby mě někdo šlechtil. "Chtěli byste dítě, které bude jen z poloviny "vaše", nebo když už tak už a rovnou celé "cizí"." - pro mě zajímavé, jak uvažuješ jako pár. Já bych to brala tak, že pro mě by to dítě bylo 100% moje. Chlapy to údajně tak neberou, takže určitě bych volila dítě z poloviny "vaše" |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.