Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
25.8.2017 15:55:57
Tak to mohou asi jen zpovykané paničky. No ostatně na to kolik let dřou od nevidím do nevidím, aby si pak IVF mohly zaplatit. ( jak logické...).
Jinak prostý lid většinou nemá prachy na antikoncepci a ani na kulturu a jelikož sex je nejlevnější zábavou, tak mají dětí dost. ![]() |
| Ananta | 97295 |
|
|
25.8.2017 15:31:07
Zetko, to je mmj. emancipace. Spoustu "bílých" žen i v dobách minulých po dětech netoužilo, ale prostě musely. Ty bohatý měly tu výhodu, že odrodily a dítě předaly chůvám a občas se s ním přišly pomazlit a nebo si s ním popovídat. Dnes už si můžou zvolit, tak třeba nemají žádné nebo jedno. Mateřský pud není samozřejmost, osobně nejsem vůbec mateřský typ a žádná skutečná touha po dítěti se nikdy nedostavila a mám pro tyto ženy velké pochopení.
Lidí je dost, je jich až moc, v tom problém nevidím. Problém je, že se množíme jaksi nerovnoměrně napříč socio-ekonomickým a kulturním spektrem, mám na mysli celou planetu. |
| neznámá | 91073 |
|
25.8.2017 15:31:05
Jas, tak asi nesmíš být mouchy snězte si mě?
Ale já ve většině případů jsem "mouchy snězte si mě" a stejně bych se nenechala uvrtat. ![]() Možná ty ženské mají nejdřív růžové brýle a pak už jim přijde pozdě něco měnit (vždyť už s nim jsem 5 let, jsem na něj zvyklá......) Nevím, možná mají natolik nízké sebevědomí, že maj strach z nového vztahu? |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 15:27:10
Katko, taky dobrý postřeh.
Nedovedu si představit, že bych svému partnerovi svatbu (jeho přání) odepřela a dál mu tvrdila, jak je ten pravý. Nechtěla bych ho něčím takovým zranit. |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 15:20:27
Neznámá, zas to, že myslíš na sebe, že se máš "ráda" a nenecháš se jen tak uvrtat do něčeho, co nechceš - neznamená, že jsi potvora.
Ženská přece není potvora, když se nespokojí s náhražkou. |
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
25.8.2017 15:20:06
Je to tak...jinak třeba můj chlap taky moc svatbu nechtěl, ale ukázalo se, že ho děsí představa té svatby z amerických filmů (družičky, dary, 100 lidí a tak...). Když jsem navrhla malou svatbu s 2 svědky a obědem v oblíbené hospodě, vůbec nic nenamítal...myslím, že dost chlapů odrazuje ta představa monstrozní svatby a hlavně příprav na ni.
|
| aky | 102722 |
|
|
25.8.2017 15:16:52
...Jednoduše být tak trošku potvora
Tak ono su rozne typy potvor. Niektore maju aj nejaku uroven. ![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 15:13:42
"Ukon, kde verejne pred svedkami vyhlasis, ze k sebe patrite a ze sa chystate veci budovat spolocne."
Aky a máš to jen v jedné větě ![]() Proto pro mě tenhle úkon dost znamenal a stále znamená a nehodlala jsem se ho vzdát kvůli nějaké trapné výmluvě, že je to jen cár papíru nebo že se každé druhé manželství rozvádí. Ano, vztah se může pokazit, ale k tomu oltáři jsem šla s vědomím, že s tímhle člověkem chci, aby to bylo navždy. |
| neznámá | 91073 |
|
25.8.2017 15:12:03
Prubířský kámen je pro tebe, ale to je jedno, důležité je, že by si šla za svým.
Důležité je mít se ráda a být trošku sobec, umět si dupnout a prosadit svoje, nečekat v koutě. Nejdůležitější je asi "mít se ráda" myslet na sebe. Jednoduše být tak trošku potvora a ne hodná holka. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
25.8.2017 15:11:50
Taky to tak mám. Většinou ty co vykřikují, že se nechtějí vdávat to vykřikují, protože si je nikdo nechce vzít.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.