| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 5832  [Dalších 5482 >>]
margotka78 alias shit-roller 108560
25.8.2017 15:55:57
Tak to mohou asi jen zpovykané paničky. No ostatně na to kolik let dřou od nevidím do nevidím, aby si pak IVF mohly zaplatit. ( jak logické...).
Jinak prostý lid většinou nemá prachy na antikoncepci a ani na kulturu a jelikož sex je nejlevnější zábavou, tak mají dětí dost. ~:-D
Ananta 97295
25.8.2017 15:31:07
Zetko, to je mmj. emancipace. Spoustu "bílých" žen i v dobách minulých po dětech netoužilo, ale prostě musely. Ty bohatý měly tu výhodu, že odrodily a dítě předaly chůvám a občas se s ním přišly pomazlit a nebo si s ním popovídat. Dnes už si můžou zvolit, tak třeba nemají žádné nebo jedno. Mateřský pud není samozřejmost, osobně nejsem vůbec mateřský typ a žádná skutečná touha po dítěti se nikdy nedostavila a mám pro tyto ženy velké pochopení.

Lidí je dost, je jich až moc, v tom problém nevidím. Problém je, že se množíme jaksi nerovnoměrně napříč socio-ekonomickým a kulturním spektrem, mám na mysli celou planetu.
neznámá 91073
25.8.2017 15:31:05
Jas, tak asi nesmíš být mouchy snězte si mě?
Ale já ve většině případů jsem "mouchy snězte si mě" a stejně bych se nenechala uvrtat.~d~

Možná ty ženské mají nejdřív růžové brýle a pak už jim přijde pozdě něco měnit (vždyť už s nim jsem 5 let, jsem na něj zvyklá......)
Nevím, možná mají natolik nízké sebevědomí, že maj strach z nového vztahu?
...j.a.s... 81911
25.8.2017 15:27:10
Katko, taky dobrý postřeh.
Nedovedu si představit, že bych svému partnerovi svatbu (jeho přání) odepřela a dál mu tvrdila, jak je ten pravý. Nechtěla bych ho něčím takovým zranit.
...j.a.s... 81911
25.8.2017 15:20:27
Neznámá, zas to, že myslíš na sebe, že se máš "ráda" a nenecháš se jen tak uvrtat do něčeho, co nechceš - neznamená, že jsi potvora.
Ženská přece není potvora, když se nespokojí s náhražkou.
Katka a 2 výrostci 141251
25.8.2017 15:20:06
Je to tak...jinak třeba můj chlap taky moc svatbu nechtěl, ale ukázalo se, že ho děsí představa té svatby z amerických filmů (družičky, dary, 100 lidí a tak...). Když jsem navrhla malou svatbu s 2 svědky a obědem v oblíbené hospodě, vůbec nic nenamítal...myslím, že dost chlapů odrazuje ta představa monstrozní svatby a hlavně příprav na ni.
aky 102722
25.8.2017 15:16:52
...Jednoduše být tak trošku potvora
Tak ono su rozne typy potvor. Niektore maju aj nejaku uroven.~3~
...j.a.s... 81911
25.8.2017 15:13:42
"Ukon, kde verejne pred svedkami vyhlasis, ze k sebe patrite a ze sa chystate veci budovat spolocne."
Aky ~R^ a máš to jen v jedné větě :-)
Proto pro mě tenhle úkon dost znamenal a stále znamená a nehodlala jsem se ho vzdát kvůli nějaké trapné výmluvě, že je to jen cár papíru nebo že se každé druhé manželství rozvádí. Ano, vztah se může pokazit, ale k tomu oltáři jsem šla s vědomím, že s tímhle člověkem chci, aby to bylo navždy.
neznámá 91073
25.8.2017 15:12:03
Prubířský kámen je pro tebe, ale to je jedno, důležité je, že by si šla za svým.
Důležité je mít se ráda a být trošku sobec, umět si dupnout a prosadit svoje, nečekat v koutě.
Nejdůležitější je asi "mít se ráda" myslet na sebe. Jednoduše být tak trošku potvora a ne hodná holka.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
25.8.2017 15:11:50
Taky to tak mám. Většinou ty co vykřikují, že se nechtějí vdávat to vykřikují, protože si je nikdo nechce vzít.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 5832  [Dalších 5482 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.