Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Z+2 | 109449 |
|
|
25.8.2017 12:54:48
Já myslím, že ženy ze sebe se snaží dělat muže, snaží se potlačit touhu po dítěti a místo budování hnízd se vrhají po zábavě.
Muži se nemění. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
25.8.2017 12:52:49
Já si taky právě myslím, že to nekoriguje přirozená úmrtnost a že ti lidi prostě živoří a jejich rodiče si to snad ani neuvědomují...asi to bude znít hnusně, ale v přírodě prostě přežijou silní a draví, odolní...a když se nějaký druh přemnoží, má málo potravy a vymře...
Třeba cikánské etnikum korigovalo přirozeně, nacpalo třeba novorozené mimino do ledové vody, dobrej cigán přežil...to mám od nich ."Přebyteční" prostě zemřeli. Přirozený výběr? ![]() Dneska je nás 7 a půl miliardy? Když jsem byla malá, byly miliardy 4 - v roce 1974. Nedávno jsem viděla graf, jak stoupá počet lidí...jde o to, zda se prostě všichni mohou mít dobře, zda budou mít dostatek na určité přežití...anebo jak to bude dál. Zkusím najít ten graf. |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 12:33:58
Šuplíku, tak do těch 35 se to muže změnit fakt z měsíce na mesic. Pak spis nastupují zdravotní důvody anebo jednoduchý fakt, že děti moc nechtějí. Ale vykládej někomu, že už ti je 35 a nechceš dítě. To je pořád tabu.
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
25.8.2017 12:32:42
nejen díky lékařům, ale i díky humanitární pomoci. Která dovolí přežít více lidem, aby jich pak ještě více mohlo umírat hlady... Ne, oni neumřou, jen budou trpět..
|
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 12:31:01
Taky bude záležet na tom, jakou mají preferenci. Kdo chce mít velkou rodinu a naplno se realizovat zejména rodinným životem, tak nebude s otěhotněním otálet. Naopak od někoho, kdo to dítě má spíš jako projekt odložený na určitou dobu. A nejde mu tolik o to, aby se realizoval spoustu let jen v rodine. Nevěřím, ze zenska bude ve vztahu odkládat x let početí a přitom po nich celou dobu touzit.
Tlak na to mít dítě je velký. A jistě mají děti i ti, co nejsou extra rodinnými typy, ale nechtěli byt zcela bezdetni a možná kdyby to dítě nepřišlo, tak ho proste nemají a žijí dal. |
| jak | 39257 |
|
|
25.8.2017 12:26:07
Zetko, celkove je krize spolecnosti, u zen nevim.
Ziju celkem podobne jako moje mama- cestuju, pracuju, mam deti. Tyhle kecy o krizi zeny jsou dost od veci. |
| jak | 39257 |
|
|
25.8.2017 12:24:45
Danulu, kdyz Ty si odporujes, asi to ani nevidis.
Navic Tve prispevky jsou nekdy proste divne, ja si vzdycky rikam, ze snad ani nepremyslis..Jako treba to, cos psala Valkyre. ale chapu, ve Svajcu je vsechno jinak... Nikdo nic nevytahuje, o vsem tu pises... |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 12:23:09
Šuplíku, tak kolem 35 se ten postoj radikálně mění. Nebo jim je 35+?
|
| aky | 102722 |
|
|
25.8.2017 12:22:24
... daný krizí identity současné ženy.
Zatial co sucasni chlapi v nekrize sa chcu ozenit ako 22-rocni a okamzite zalozit rodinku minimalne so 6-mi mimiskami rychlo po sebe. ![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
25.8.2017 12:14:11
Danullu to je kravina. Poporodni deprese se dá medikalizovat a není důvod k potratu. Jj tak s více dětma bys musela pracovat a omezit milence. To chápu, takovy život není pro každého.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.