| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 5832  [Dalších 5222 >>]
...j.a.s... 81911
17.3.2017 15:51:35
Jentak, moji rodiče ale neuvažovali, zda je něco moderní - nebo nemoderní. Prostě to měli víc - líbí-nelíbí, jestli je to zachovalé nebo ne, a vejdu se do toho-nevejdu.
Pokud z těch věcí neztloustli a líbili se jim, nosili je dál. Oni za oblečení neutráceli.
Nepamatuji si všechny kusy oblečení svých rodičů, ale prostě si jako děcko vybavím, že celé dětství a ještě v dospívání si mámu pamatuju v khaki šatech. A máti sama měla oblečení, o kterém říkala, to jsem nosila i na škole, je to z dobrého materiálu a já si jí v tom pamatuju v té první třídě...
Co je na tom tak divného.
Za komunismu to oblečení nebylo tak levné a dostupné jako dneska.
Navíc řada trik z bavlny vydržela fakt dlouho. Ještě já jsem nosila nátělníky po mamce, které ona nosila jako dospívající. A totéž svetry z umělotiny.... ty jsem vyhodila jako netknuté, protože se mi nelíbily.
Monty 129940
17.3.2017 15:51:05
mandelinko,
a když někdo neslaví narozeniny?
Já je neslavím, manžel taky ne. Jak to dítě má vědět, kolik přesně je komu let?
. . 133444
17.3.2017 15:44:56
No, a představ si, že fakt "z hlavy" nevím, kolik je mým dětem. Ani mně. Musím to spočítat. Fakt se to každou chvíli mění ~t~
Monty 129940
17.3.2017 15:43:55
mandelinko,
ty jsi svoje děti rodila, tvoje dítě tebe ne.
...j.a.s... 81911
17.3.2017 15:42:52
Monty,
"moje matka nosila na hlavě příšernou trvalou a nosila hadry, který byly z mého pohledu pro starý lidi. Ostatně mám pocit, že se tu už jednou řešilo, jak se za totáče i mladí oblíkali (česali) jako starý, takže v seriálu ze socíku dvacetiletá sekretářka vypadá jako čtyřicetiletá usedlá paní. Pamatuju si děsný kostýmky, hnusný čepice a límce z polární lišky... v tom prostě každej vypadal starej.
Když přijede matka dneska v džínách a bundě, tak mi přijde mladší, než když jí bylo třicet."

BINGO.
Proto nechápu to divení se jentak, že děcko nepoznalo pětiletý nebo desetiletý rozdíl u svého rodiče.
Jahala. 89330
17.3.2017 15:42:34
Jo skvělá. Vozík k je zvláštní věc můj táta den po narozeninách uvádí věk rok vyšší protože tamto uz bylo. Moje matka uvádí i den před narozeninami číslo posledních narozenin. Takže přestože reálně jsou stejný ročník přesně půl roku od sebe tak uvádějí věk s rozdílem dvou let.~t~~t~
. . 133444
17.3.2017 15:41:51
Šuplíku, někde tu padlo, že ví, že je jí 40+ ...ale nevím to přesně ( ~;) - vtípeček), nečtu všechno a navíc si to nepamatuju...
Monty 129940
17.3.2017 15:41:09
Šuplíku,
neví ročník narození U NIKOHO.
Ale fakt není tak blbej, aby si myslel, že je mi dvacet.
Přibližně to ví.
To musím to PŘESNĚ cpát do každý věty, aby to všem doteklo? ~d~
...j.a.s... 81911
17.3.2017 15:40:27
Jentak, tak to jsi měla rodiče, co na to víc dbali.
U nás moji rodiče měli klidně deset let staré oblečení. Neříkám všechno, ale některé kusy jo. V pohodě měl otec dlouhou dobu oblek ze svatby a dlouhou dobu ho oblíknul.
Totéž vlasy a máti líčení. Ta prostě kombinuje tytéž barvy dodneška.
Neměla jsem tak pokrokové rodiče a ani nebyly peníze na to, aby oba co pět let obměnili komplet šatník.
Monty 129940
17.3.2017 15:39:16
jentak,
moje matka nosila na hlavě příšernou trvalou a nosila hadry, který byly z mého pohledu pro starý lidi. Ostatně mám pocit, že se tu už jednou řešilo, jak se za totáče i mladí oblíkali (česali) jako starý, takže v seriálu ze socíku dvacetiletá sekretářka vypadá jako čtyřicetiletá usedlá paní. Pamatuju si děsný kostýmky, hnusný čepice a límce z polární lišky... v tom prostě každej vypadal starej.
Když přijede matka dneska v džínách a bundě, tak mi přijde mladší, než když jí bylo třicet. ~;)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 5832  [Dalších 5222 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.