| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Umělé oplodnění

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 5832  [Dalších 5062 >>]
JaninaH 12107
17.3.2017 12:52:11
Mně to připadá silně nevýchovné a celkem i dost nepředstavitelné, když dítě neví, co dělají jeho rodiče, čím jsou.
Jahala. 89330
17.3.2017 12:46:48
Monty, to mě u tebe nepřekvapuje.
Monty 129940
17.3.2017 12:44:36
Jahalo,
no tak mám asi zaostalé dítě, které neví, kolik je let jeho matce ani jejímu manželovi a neví co přesně dělají. Mně to nijak zvlášť neznepokojuje. ~;)
Jahala. 89330
17.3.2017 12:40:24
Kádrování v rodině? Prostě je normální ve 14 vědět co dělá ten s kým byť střídavě bydlím a kolik mu je let pokud to není Krokodyl Dundee,který to neví, ale otec říkal, ze to bylo v létě... Některé děti se bohužel musí naučit odpovídat tatínek zemřel. Jiné, ze neví protože žijí v decaku. Pokud to není čerstvá věc tak se tomu nevyhnou. A rotující rodiče no matka a otec jsou jen jedni.
susu. 129001
17.3.2017 12:37:16
Tak takových profesí zas moc není.:-)
A u problematických to stačí vysvětlit.
Dcera ví líp než já, co dalá můj muž.:-) Pro mě je to nějaký ajťák, přesný název si nepamatuju, ale zase mám představu, co dělá z toho, jak se spolu bavíme, i když tomu moc nerozumím.
A teda jistě vím, že pekař není. Ani švec, ani dělník, ani prodavač, ani automechanik, ani hospodský, ani podnikatel, ani krejčí, ....

Nechápu, že dítě normální inteligence netuší, čím jsou jeho rodiče.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
17.3.2017 12:33:04
Už ve školce byl několikrát se mnou v práci, třeba když končil s nemocí. Co dělá manžel taky věděl určitě od školky.
Monty 129940
17.3.2017 12:32:42
susu,
on ne každej je pekař.
Spousta profesí má tak komplikovaný nebo neurčitý obsah, že "neví" ani dospělí.
Klasicky můj manžel - když se ho někdo zeptá co dělá, tak neví nikdo, co to je. A nemyslím si, že by to bylo jejich zaostalostí. ~;)
susu. 129001
17.3.2017 12:30:40
Libiku, nikdy mi to nepřišlo jako kádrovácké praktiky. Prostě normální základní znalost. Je mi záhadou dítě, které vůbec neví, čím je jeho maminka nebo tatínek. To se doma vůbec nebaví o tom, jak bylo v práci? A jak si má zvolit své povolání, když ani nějak nepostřehne, jaká povolání vůbec existují?
Dřív, kdy byl táta třeba pekař, tak všechny děti v rodině věděly, dle možností pomáhaly, tu práci znaly, a měly představu u dalších povláních. A teď ani netuší, co rodič dělá? To je divné, tak trochu jako by bylo zaostalé.
Monty 129940
17.3.2017 12:27:00
Libiku,
jo, to je trefná poznámka, s tím kádrováním.
Mně nepřijde divný nevědět, komu je kolik let a co přesně dělá.
Když o tom začne mluvit sám, tak si to sice nejspíš zapamatuju, ale abych to z něj tahala... proč? ~d~
libik 142094
17.3.2017 12:16:21
Tak mladý Monty pravděpodobně tuší, že se mamka narodila až po Bílé hoře a ještě před rokem 2000, další info nepotřebuje.~;)

Myslím, že jsme v zajetí kádrováckých praktik minulého režimu, s tou svou posedlostí, who is who. A taky se domnívám, že školy na to tedy nehrajou, už pro vysoké procento různě rotujících tatínků i maminek.

Moje dítě od "té doby" naštěstí nebylo dotázáno, kolik je tatínkovi let a kde pracuje, a pokud by se tak náhodou stalo k jeho nelibosti, půjdu se učitelky zeptat, jestli je nutné třeba v aj pořádat promenády rodičů.

[<<Předchozích 760] Názory 761770 z 5832  [Dalších 5062 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.