Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
17.3.2017 9:40:10
Monty, kdyz jsem otehotnela ja, byla jsem siroko daleko jedna tehotna po 40. Kdyz jsem oznamila doktorce, ze jsem tehotna, docela na me prekvapene koukla. Stejne tak /mela jsem pocit, ktery se mi pozdeji potvdil, neb mi to rekla jedna zena z cekarny/ ze na me kouka cela cekarna. No ony tam zrovna sedely same nastavajici matky do 30 let.
Hele, kdyz se mala narodila /to mi bylo necelych 43/, jako-by se s tema tehotnyma po 40 rozrthl pytel. Dokonce i ma kolegyne rodila za par let jeste starsi. Ta dokonce v 46. Tady v Nemecku budu asi nejstarsi maminka ve tride, ale ten prumer starsich matek je rozhodne vyssi, nejmladsi rodice jsou tam o 10 let mladsi nez ja...jinak o malinko mladsi nez ja...(za prve na to vsichni vypadaji, za druhe vsehny deti vytvorili a vylepily plakat o jejich rodine vcetne veku a povesily na zadni zed tridy) Takze v te tride by musel byt tercem posmechu kazdy rodic. Ale mozna ze jen ten nejmladsi, kdyby tam byl nekdo ve veku do 30 ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
17.3.2017 9:38:41
Hele, taky začínám vypadat, to je ta píle na Rodině
, nikdy mě nikdo neoznačil za babičku svého dítěte. |
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 9:38:05
Grainne,
jj, to jsem chtěla psát už včera, kde přesně se ti puberťáci za své staré rodiče stydí, když už v naší generaci nebylo zvykem se s nimi na veřejnosti ukazovat - na věku přitom vůbec nezaáleželo. ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
17.3.2017 9:37:15
Monty
![]() ![]() ![]() ![]() jo, a já chi být z Kojčic, kde na to seženu hadry? |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
17.3.2017 9:34:36
Tak to je opravdu zajímavý příběh.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
17.3.2017 9:34:20
Monty, navic od tech cca 15ti, 17ti dnesni mladez opravdu nestoji o to, aby se rodicovstvo, at mlade, ci stare chodilo ukazovat nekde, kde se jejich mladez vyskytuje, vcetne skoly.
V mezicase ditka dostanou rozum a zdravy nahled a oceni na rodicich i jine veci, nez mlady ksicht a dokonaly look. Coz ostatne ani lidem 50+ nemusi byt nutne cizi. |
| Grainne | 67561 |
|
|
17.3.2017 9:30:13
Buchli, ono tak, jak tak, neexistuji idealni rodice, navic lidi maji v hlave porad jako predobraz 50ti lete zeny Babicku (tu od Bozeny Nemcove).
Dnesni babci nesedi na zadku za peci, ale dohaneji, co zameskaly, skakani padakem, potapeni se zraloky, nu a kdyz zameskaly potomstvo, hladce dozenou i to. Moderni zpusob zivota a kvalita mediciny nam prihodila cca 30 let zivota navic, proc ho nevyuzit na plny pecky. |
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 9:28:18
Buchli,
hlavně to "smáli by se mu ve škole" je fakt klíčový - přijde mi totálně mimo myslet si, že v době, kdy se i sedmdesátiletý ženský oblíkají do džínů bude nějakej padesátiletej rodič chodit do školy na schůzky SRPŠ v květovaným šátku a beranici jako Plhovi rodiče z Kojčic u Pelhřimova a jeho dítě kvůli tomu bude terčem posměchu. |
| Jahala. | 89330 |
|
|
17.3.2017 9:24:30
To jako fakt. Hele ja mám dceruve 25 na třetí pokus početí vždy prirozene. Z různých důvodů to předtím nedošlo až ke zdárného konce a to poměrně uz v cilove rovince. Celé to bylo velmi fyzicky a psychicky náročné. Říkala jsem si ze tu ztrátu víckrát nedám.
|
| Monty | 129940 |
|
|
17.3.2017 9:23:42
Libiku,
zájem dítěte je mít mladý rodiče. Jinak by se mu totiž ve škole smáli. Možná by nebylo od věci iniciovat nějakou petici za to, aby se všichni nad třicet nechali povinně sterilizovat, protože mít starý rodiče, to je pro dítě prostě nepředstavitelný utrpení. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.