Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tulka. | 112599 |
|
|
16.3.2017 19:03:02
Někde jsem četla,že se má uskutečnit první transplantace hlavy.Co je proti tomu porod nějaký poblázněný ženštiny
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
16.3.2017 19:02:19
Tak tahle paní má problém v hlavě, když jedno dítě nezvládla a jde do dalšího. Tělo nebude největší problém.
|
| ...j.a.s... | 81911 |
|
16.3.2017 18:49:22
Španělka Mauricia Ibanezová (64) měsíc po porodu opustila nemocnici. Rodička v důchodovém věku si domů odvezla dvojčata
Žena otěhotněla po léčbě neplodnosti ve Spojených státech. ... Žena už v roce 2012 porodila dívku, kterou ale v roce 2014 převzal místní odbor státní sociální péče z obav o její dostatečné zabezpečení. Podle soudu se matka o dítě dobře nestarala, držela ji v izolaci, málo oblékala a nedbala o její hygienu. Zdroj: http://ona.idnes.cz/spanelka-mauricia-ibanezova-dvojcata-porod-64-let-fu9-/spolecnost.aspx?c=A170315_104803_spolecnost_zar" Četly jste? Co vede ženskou v důchodu mít další dítě, když jí už jedno sebrali? Není to už nějaká psychická porucha, chtít v 60+ těhotenství a dítě? Dovedou si vaše matky představit, že by měly ještě jedno dítě? Jsem překvapená, kolikrát se za poslední rok píše, že nějaká žena v 60+ porodila. A docela se divím, že to šedesátileté tělo vydrží. Reprodukční kliniky chtěly vždycky vydělávat, ale je docela tristní, že nedodržují alespoň základní etiku. Neoplodňovat důchodkyně a už vůbec ne důchodkyně, kterým předchozí děti sebrala sociálka. |
| Sengam | 24288 |
|
|
17.12.2016 19:28:57
Já myslím, že už to tady na Rodině umřelo:-(
Dřív tu jela i tato diskuze, i snažilky, teď nic:-( Je to škoda, bylo to super ![]() |
| Violetina | 107733 |
|
|
16.12.2016 22:26:12
Děkuji.
Nevíš, jestli někde funguje nějaká diskuze k tématu? Něco jako byly tady snažilky? |
| Sengam | 24288 |
|
|
16.12.2016 19:19:42
No tak to je super
Asi je i líp, že sis to píchla později, dozrálo víc těch drobnějších![]() Špatné by to bylo, kdybys třeba měla jen dva folikuly o vel 18-19 mm a píchla to později, tak můžou prasknout a nedočkáš se odběru, ale když jsi psala, že tam bylo spoustu drobných, tak je to opravdu v pohodě a držím moooc pěsti, aby se se povedlo na první pokus a ještě zůstalo něco na zamražení ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Violetina | 107733 |
|
|
16.12.2016 14:46:45
Vlastně docela dobře - mohla bych být klidně včelí královna nebo snášet na kšeft:)
Z 21 vajíček se jich 9 vyvíjí po isci, další blíže neurčený počet možná přibyde po prostém zamíchání, ale to budu vědět až po víkendu. Díky za držení palců! |
| Sengam | 24288 |
|
|
15.12.2016 20:15:30
A jak to dopadlo dneska?
|
| Violetina | 107733 |
|
|
14.12.2016 14:18:56
Děkuji všem včerejším přispěvatelkám. Zákrok je odložen na zítra, sestřičky byly moc milé a uklidňovaly mě. Že prý je to šťastné znamení, tak kéž by...
![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
13.12.2016 23:48:32
Violetino, psala jsem to tak nějak ve vedlejší diskuzi...někdy se "něco" stane tak nějak přirozeně a člověk neví, jak se to mohlo stát...prostě někdy jdou věci samy od sebe.
Naprosto věřím, že jste všechno pečlivě hlídali, že jste si všechno pečlivě psali, všechno jste si plánovali a pak ...bum...zapomněli jste. Já pevně věřím, možná mohu říct, že vím, že není všechno jen "hmotné", tedy v buňkách a hormonech, ve věcech, co se dá naplánovat a změřit. Věřím, že jsou věci, které jsou taky důležité a na které se nedá sáhnout. Ve vašem případě bych se co nejvíc uklidnila, dala do harmonie, brala to jako "zásah zhůry"...a otevřenou bránu do toho nejlepšího, co se v dané chvíli může dít. Navíc bych miminko "pozvala", poprosila ho, jestli by už přijít mohlo , že se na něj těšíte.A ostatní nechala plynout. Jestli vás přeobjednají, bude to dobře, pokud zůstane zítřejší termín, taky to bude dobře. Poručit se tomu stejně nedá.... prostě tak nějak mám zkušenosti, že pokud se to děje samo, je to ta nejlepší cesta. Tak držím moc palce, |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.