| Lída+2 | 28136 |
|
|
19.7.2024 19:18:02
Babi, můj mladší syn závodí.
Kdyby jsi viděla jak poskakoval , když zvednul utěrka a tam láhev Alpecin a Visma. ![]() No když už kvůli ničemu jinému, tak tomuhle. Jo a v těch datumech co jsem tam byla se jezdilo skoro kde lišky dávají dobrou noc. A my jednu i videli. Příroda krásná, jen u Orleans všude mraky komárů. To nepamatuji, když jsem tam byla dvakrát před lety, nevzpomínám si, že by toho tam bylo tolik. |
| babi_ | 48341 |
|
|
19.7.2024 19:11:19
Lído, tak to je krása, ty máš myslím syny cyklisty (?). Takový fanoušek já zas nejsem, abych tam jela, přenosy mi stačí - je to fakt krása na pohled
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
19.7.2024 19:09:04
My byli naposledy v 2019 ve Val d Iser. Jenže těsně před námi ukončili etapu, protože byla obrovská bouřka a v Tinnes museli vyjet pluhy na kroupy.
A ta atmosféra od 9h kdy přibližně zavřou začátek té trasy a do cca 11h si má clo čas hledat místo. Puntikaty trička ti dají. Letos teda i pončo proti dešti. Pak jezdí kde co. Karavana cca 60-70 minut před cyklisty. To je cirkus, který poprvé šok, podruhé si člověk říká, to jako fakt? A další rok si člověk řekne , jdu si to užít. A 20-25 člověk mává a chytá ty věci. Letos i manžel se nechal strhnout tou atmosférou. No cyklisti jak kde projedou rychle, záleží kde člověk stojí. No chytila jsem rukávy co mají, když je zima, ale mají je podepsaný jako děti ve školce, takže si je vzal pan co podával lahve Alpecinu. Říkal, že je vrátí. |
| Abigail* | 76789 |
|
|
19.7.2024 18:59:46
Na Tour de France koukáme moc rádi. Zároveň se vždycky kochám i krajinou a památkami. Někdy bych ráda byla při tom.
Cyklistiku mám ráda, tour je pro mě top, proto se snažím věřit, že teď už je to čistý sport. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
19.7.2024 18:54:08
Babi, osobně jsem to tam navštívila několikrát. Tahle část Francie je nádherná. Synova přítelkyně byla loni nadšená z Jezera Svatého Kříže, to tam je poblíž. A má to další pozivni věci. Čechů tam moc nepotkáte.
A do těch kopců jsou potřeba silný motory. 4 kolky zbytečné. Známe to tam velmi dobře. Jj jsem seděla letos u silnice a poslakovala , aby mi hodili karavany kloboučky, gely na praní, haribo, sušenky a miliony blbostí od 4.7. Do 9.7. A užili jsme si to jako nikdy. Seděla jsem na vinici kde dozrávají hrozný na pravé šampaňské. Mávala si každý den se spoustou četniku. Oni kynou a troubí si na skoro každého. Doprovod cyklistů nás ten pátý den dokonce zdravím, protože si nás pamatoval z té vinice, že tam s námi byl. Tak přibzdili za Orleans a vedeli , že nas potkali, pozdravili a odjeli. I tu časovou na 12km jsem si užila. Chytila s manželem dvě lahve od cyklisty. A mladší syn měl letní vánoční dárek. A ve Francii je nádherně všude, klid, nikdo se nehoni. Asi by se měli jít učit prodavačky jak se chovat k zákazníkům. To bylo něco. A matová zmrzlina že 70%čokoládou. Tu prostě miluji. |
| babi_ | 48341 |
|
|
19.7.2024 18:07:35
A co cyklisti v úžasné krajině... koukáte někdo? Co myslíte, je Tadej čistej? Co ta nová metoda - rebreathing?
|
| babi_ | 48341 |
|
|
19.7.2024 18:00:01
Tak lečo taky dobrý
![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
19.7.2024 17:52:52
Ropucho jo, jen tak si tu o tom pokecat. To je stejně asi tak všechno, co s tím udelame.
Jen to muže byt pokec příjemný, nebo debata, z které se uteče. |
| babi_ | 48341 |
|
|
19.7.2024 17:38:21
Jo, plášť s kalhotama v pohodě
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
19.7.2024 17:38:08
Rose, mě by to samotnou nenapadlo, ale je to pro mě potvrzení, že je vhodné mít mysl otevřenou a dávat nezvyklým věcem šanci.
Jsem docela zvědavá na fotografie z akce. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.