| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Sportovní utkání

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 5322  [Dalších 4912 >>]
babi_ 48341
26.5.2024 22:13:46
Ropucho, spíš přeceňuješ "vážnost", kterou ta hra má. Je to sport, je to hra, zábava... pro ty hráče je to práce, samozřejmě, v určitém smyslu to vážně brát musí, stejně jako herci svoje roke, zpěváci a muzikanti svá vystoupení, ale výsledkem jsou holt "jen" ty emoce, což ale všichni vědí ~t~
neznámá 91073
26.5.2024 22:09:20
A jestli chcete hokej otrávit, přepíšu, co právě poslala moje praštěná proruská a protivládní švagrová. ALe jen dobře rozmyslete.~e~
Evelyn1968,2děti 6269
26.5.2024 22:09:14
Tak jestli někdo zažívá u sportu takovej adrenalin, jako já u voleb, kdy posunuju ty grafy očima~t~, tak ať si to užije ~x~
Ropucha + 2 120300
26.5.2024 22:06:36
Babi, je to hra. Nejde o nic, než právě jen o emoce, o zábavu.
Já jsem ten poslední, kdo by si neuměl zdůvodnit, proč soutěžení a hry mají v životě a ve společnosti své místo.
Nicméně, ta míra pozornosti a vážnosti, která se věnuje právě této jedné hře, mě opravdu fascinuje. Nejspíš i proto, že já sama patřím mezi menšinu, kterou to vůbec neoslovuje a má z toho trochu legraci.
A ty zkratkovité závěry a psychologické rozbory, které se tu objevují jako reakce, mi jen potvrzují, že ten fascinující fenomén je opravdu mimořádný a vyvolává mimořádné emoce ~;)
neznámá 91073
26.5.2024 22:06:31
U nás také sleduje manžel a hlavně kluci, kluci to hodně prožívají, manžel prožívá až medailové zápasy.
Já sport nesleduji vůbec, ale kvůli nim bych si přeji naší výhru, i když to znamená, že bych dnešní noc byla doma sama, jen s dětma.~t~
Ale když prohrajeme, tak přesně, je mi to jedno.

U nás doma ženská část rodiny sledovala krasobruslení, mamka až pro mě fanaticky a doteď kvuli krasobruslení v televizi vstává třeba ve tři ráno.
Mě jako dítě bavilo sportovní krasobruslení, hlavně ty horší krasobruslaři, hodně padali a občas tekla i krev.~f~~:-D
Teď už jsem krasobruslení neviděla mnoho let, vlastně celý svůj samostatný život.

babi_ 48341
26.5.2024 21:56:21
Mně je taky celkem jedno, jak to dopadne. Napínavé jsou jednotlivé útoky, brejky, šikovné kličky a přihrávky, zábavná a obdivuhodná je povedená střela nebo jak přihrávku chytí protihráč, fakt dobrý je, jak předvídavě hráči najížděj kde je to potřeba, atd atd... prostě ta hra.

Rozumím tomu, jak Ropucha psala, že pro to nemá žádnou buňku. Jinak nelze napsat, že je to primitivní záležitost.
babi_ 48341
26.5.2024 21:47:04
Ropucho, no a z čeho vyvozuješ, že ten fenomén je nabalený na primitivní povrchní hloupost?
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.5.2024 21:44:45
Blanče (a ostatní :-)) díky ~;((
přiznám, že podpora tady mě fakt těší ~s~
(a gratuluju k "hradní" akci ~:-D)
holkamodroočka 156337
26.5.2024 21:41:37
Tak u nás v práci se o hokeji bavíme hodně, někteří chodí i v dresu (muži i ženy). Já mám hokej ráda, byla jsem i v USA na NHL (zrovna hrál ještě Jágr). Doma jsme sledovali hokej s tátou, ten měl i předplatné na stadion. Taky se moc ráda divám na OH, zvláště na skoky na lyžích (nostalgie s tátou), krasobruslení a atletika.Nebaví mě fotbal.
Když byly OH v Dahau, tak si do dneška pamatuji hlášku komentátora,byl běh přes překážky, a on říkal, že jeden z běžících v minulém závodě místo aby překážku přeskočil, tak ji podlezl ~:-D. To mě spolehlivě rozesměje ještě teď.
Tenisu jsem přišla na chuť až prekvapivě v Anglii, i když ho táta taky doma sledoval. A kriket jsem nepochopila, ale zase se mi líbila ta disciplinovanost, krásně zastřižené trávníky a jakási ladnost. Ale je pravda, že jsem nešla moc do hloubky, abych tomu porozuměla.
Ennywan 4062
26.5.2024 21:38:37
Jinak abych taky něco přidala k tématu. Taky mi sledování sportu nic neříká, ale sleduje to manžel, tak o takových událostech přehled mám. Jako potěší mě, když to klucí vyhrají a bude se o ČR chvíli mluvit, ale pokud ne, tak mi to žíly trhat nebude. Chleba stejně levnější nebude :-)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 5322  [Dalších 4912 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.