| Pole levandulové | 23006 |
|
|
25.11.2024 9:18:29
Radko, vám ty stěny nejdou posouvat? Ta naše bude mít v létě stěny sešouplé na minimum a v zimě se zavře.
|
| byvala radka | 154149 |
|
24.11.2024 20:21:08
Vlastne jsem si vcera udelala radost tim, ze jsem si zapalila nekolik svicnu najednou, hledala jsem vanocni ozdoby, veci na advent, delala jsem poradek ve svicnech a svickach😁
|
|
24.11.2024 20:18:34
Tak to mas super, ja jsem na tom momentalne zdravotne tak, ze usinam v 1, ve 2, o pul 3. Bohuzel vstavam rano do prace😐 Leky na svedeni nezabiraji a dvojitou davku Dithiadenu si kvuli praci nemuzu dovolit...
|
|
24.11.2024 20:14:45
Orosklena pergola- moje nocni mura. Mam rada vzduch, pergola je u me 4 sloupky a strecha. Bohuzel chlap muj nazor nesdili a nase pergola ma ze tri stran proskleni😐
|
|
24.11.2024 20:12:30
To fakt obdivuji. Do skoly by se mi uz nechtelo. V praci se sice musim furt ucit neco noveho, ale tempo zavisi na mne a hlavne me nikdo nezkousi (pravda, krome vysledku me orace, kam musim zapracovat nove poznatky).
|
|
24.11.2024 20:06:04
Neznama, tak to Ti moc preji, vim, jaky to je opruz, kdyz nic nezabira
![]() Tak at to vydrzi ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
24.11.2024 17:29:47
Dari, pro me je tohle pohled treba jediny duvod, proc neuzakonit asistovanou sebevrazdu. Kazdy ma jiny nazor na to, co je to kvalita zivota. A mam dojem, ze by to pak sklouzlo k takovemu posuzovani od stolu a setrenim na nakladech u lidi, kteri pres tu vsechnu bolest a problemy svuj smysl zivota neztratili. No a zazraky se deji.
Termixi, drzim pesti. |
| Koníček mořský | 156666 |
|
|
24.11.2024 17:24:16
V pátek jsem procházkovala a schůzovala. Pak udělala těstoviny s vlastním pestem ze suš.rajčat a sklenka bílého. Pak jsem vytuhla u topení, v týdnu mě něco zklátilo. V sobotu jsme s mužem poslouchali na Dvojce Stříbrný vítr s prezidentem Svazu sommeliérů - to vám byla krása. Pak na ČT Všechny velké a malé bytosti - to byla druhá krása - humorné a velmi lidské.
K obědu steak z daňka a zelenina ze zahrádky (pór, mrkev, fazolky, kadeřávek, kapustičky). Po obědě velký nákup do sbírky potravin. Miluju, jak vždycky řeknou: "Tohle všechno ??!!" ![]() A já blahosklonně: "Ano". Ráda nakupuju pro potřebné. No a doma trochu úklidu, praní, odpočinku. Ke kávě dokument o řece Zambezi. Večer rybičková pomazánka s pečivem a pak StarDance. Poslala jsem něco Parapleti. V neděli Polopatě, Toulavka a OBjektiv. K obědu štika na kořen.zelenině s gratinovanými bramborami. Po obědě do lesa vybrat vánoční stromek. Pak trošku něco na zahradě. Večer pórková polévka z pórku ze zahrady. A zítra do rachoty. Chce se mi tam čím dál tím méně. Sice mám práci, která mě baví a naplňuje - celoživotně. Ale už bych se raději věnovala tomu důchodu. |
| K_at | 121378 |
|
24.11.2024 14:36:04
Termixi, zkoušely kontaktovat třeba i protonové centrum v Praze??? Kamarádka řeší dlouhá léta, vrací se to. Ale protonové si musela nakontaktovat sama. Vzali si podklady z vyšetření atd a sami se jí ozvali. Bla jsem i zaskočená, že jí to třeba neporadilo její onko pracoviště.
|
| Termix | 105545 |
|
|
24.11.2024 14:31:52
Dari, je to neskutečně kruté. Je mi jich líto, nejsou to blízcí přátelé, ale znám je osobně. Ty holky jsou na VŠ a nejsou připravené o mámu přijít, a proto zkouší všechno možné.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.