| boží žena | 67104 |
|
|
10.3.2014 22:35:57
jo to vim, koukala jsem tedy až zpětně
jen by me zajímalo jesli je k přirozenému porodu potřeba nejaká speciální příprava, jak ty tvrdíš dle mého jen výběr vhodné porodnice protože připravovat se můžeš do aleluja a pak, tak tady si lehněte ![]() |
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 22:35:52
Ty jo tak to bch chtěla zažít... je pravda že jedna kolegyně porodila jako ty.. šla po chodbě porodnice - praskla ji voda, sestra ji chtělqa nahnat na klystýr když zjistila že už rodí... lehla na lehátko jednou zatlasčila a holčička byla na světě
|
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 22:33:49
MAnžel je počítal - poprvé mi totiž PA nevěřila že už jsem otevřená a manžel tam začal nadávat že už vidí vlasy.... PA ode dveří vklidu říkala že ještě 5 kontrakcí a přijde načeš manžel zvýšil hlas a ona hnula zadkem... manžel potom ty finální kontrakce počítal a neodpustil si nakonec kritiku PA... že by dítě odrodil nakonec sám. U druhorozeného je počítal tak nějak preventivně
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
10.3.2014 22:33:41
Ó, o titul zdejsi nejchytrejsi vedmy bych te nerada pripravila.
Muj druhy porod byla nakonec vlastne taky snadny. Neb mi do nej nikdo nekecal... |
| Girili | 117849 |
|
|
10.3.2014 22:31:51
A kterou lepsi polohu ti nutila?
Pokud to bylo jejich prani, tak proti tomu nic, ale dost silne o tom pochybuju, ze by si vybraly prave tuto nevyhodnou polohu s bradou na hrudi, kolenama nahore, navic kdyz se v ni hure oteviraji porodni cesty... |
| Fren | 117315 |
|
10.3.2014 22:31:40
Jo sorry,vědmo nejchytřejší vezdejší,ale já narozdíl od tebe měla bez spec.přípravy,bez níž nás v 80. a 90.letech byla nakonec většina ,porody nejen jako ty bezproblemove, hezke a prirozene,ale také nebojím se říct,že i snadné.Hlavně ten první,kdy mimčo vážilo jen 3 kg,druhé dítko bylo téměř o kilo těžší,tam už jsem musela máknout o cosi víc.
![]() |
| kreditka | 85904 |
|
|
10.3.2014 22:29:51
TAk ze stoličky bych se jim zřítila... dneska když si vzpomenu hlavně na druhý porod - šílený porod alá Kamila bez epidurálu, dodnes lituju PA, které se mě snažily polohovat do nejrůznějších pozic na míči, ve výřivce, ve sprše, do sedu... a já jen ječela že si chci lehnout na bok který chci a ne na který mě dávají ony... Každá jsme zkrátka jiná každé vyhovuje něco jiného. Kámoška rodila dá se říct ve stoje a byla spokojená, já bych se na nohách neudržela....
|
| Girili | 117849 |
|
|
10.3.2014 22:29:38
To jako pocet tech finalnich tlacicich kontrakci? To vis takhle presne?
To je dobre. ![]() Ja vim u prvniho, ze to byla asi pulhodina (6-8 kontrakci) a u dcery to byla nakonec jedna kontrakce bez tlaceni, kdy jsem si malem nestihla sundat kalhoty. ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
10.3.2014 22:29:21
Třeba to bylo jejich přání.
Já bych taky nedokázala porodit jinak než na zádech, prostě se mi jiná poloha eklovala a PA co mi nutila jinou "lepší" lepší polohu mě neuvěřitelně vytáčela. ![]() |
| Pavla |
| • |
10.3.2014 22:28:39
Kapradino, nabídla, ale upřímně, pokud bych měla jako příjem ID a z toho hradila vše, včetně jistě ne levných léků, tak bych si fakt oddechla, kdyby dotyčný odmítl..to nemá co dělat s mateřskou láskou nebo starostlivostí, ale s jednoduchými počty má dáti - dal, ta paní je navíc odkázaná jen na ten důchod, při svém zdravotním stavu si nejspíš ani nemůže jít někam přivydělat
ostatně nikde nebylo řečeno, že ona jim žádnou finanční nebo jinou pomoc nikdy nenabídla..jen říkala, že peníze dávat nemůže (asi nemá z čeho) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.