| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1388  [Dalších 1268 >>]
Abigail* 76789
10.3.2014 22:16:44
Je tedy pravda, že jsem se u Kristýny divila výběru porodnice. Podle toho, jak nastínila svoje představy mi to hned přišlo, jako špatná volba.
kreditka 85904
10.3.2014 22:15:56
S dětmi ano (tedy lego přímo nemáme) Ale u toho mladíka to nevidím jako závadu že staví lego, bude si hrát alespoň s dítětem :-) Já nevím mě přijde zvláštní ta holčina říká že chce dodělat školu, ale nějak nevěřím že ji dodělá, připadalo mi že spíšfňukala proč to nejde. Navíc v prvním díle bylo jak chodí přítele navštěvovat neustále do práce já nevím připadá mi nezralá, třeba ji dítě pomůže k vyzrálosti... ale věc názoru
Fren 117315
10.3.2014 22:12:03
Navíc dámy zde asi úplně přehlídly fakt,že matka synovu výchovu vůbec nezvládala a proto bylo víc než moudré udělat to tak jak to ted mají.Puberťáci-a kluci obzvlášt potřebují vedle sebe rázného silného mužského-výraznou autoritu,který jim umí zchladit hlavy.Když tomu tak není,pak přijdou na řadu ty diagnostáky,o kterých tu byla nedávno řeč,že milé dámy.
Girili 117849
10.3.2014 22:10:37
Kamila tam porad neco nacvicovala s tou svou asistentkou nebo dulou, mluvila o tom, ze epidural puvodne nechtela ap. Hamilton me prekvapil, ale pripisovala jsem to tomu, ze uz ji odtekla voda a kontrakce porad nezacaly, tak drive nez nez hormony to chteli zkusit postouchnout takto... U Kristyny jen o nejake priprave mluvili, ona sama se na vsechno peclive pripravovala a hledala na internetu a mluvila o tom prirozenem intimnim porodu mimo velkovyrobnu deti, tak jsem mozna spis ja z techto informaci nejakou pripravu na prirozeny porod predpokladala. Explicitne to tam skutecne nebylo zmineno.
Kazdopadne je fakt, ze zatim oba dva porody, co jsme mohli videt, byly v te nejblbejsi mozne pozici, co mohly byt a po vsech strankach dost neprijemne, jak uz jsem psala vyse. Fakt je to stale standard?
Fren 117315
10.3.2014 22:06:57
Při mém prvním bezproblémovém těhotenství se mé dítě narodilo taky přidušené,syn taky neřval,museli ho rozdýchávat či co,a pak dobrý - měl několikrát obtočenou pupeční šnůru kolem krku,která ho už začínala dusit.Stává se to hodně miminům.Bohužel.
Abigail* 76789
10.3.2014 22:05:17
Kapradino, a jak bys to udělala, kdybys prostě ty peníze neměla? Živit víc lidí z ID je trochu utopie. Lidi s RS jsou na tom kolikrát bídně nejen fyzicky, ale i psychicky (což tam ta paní tak nějak i naznačila), mají bolesti.
Kvíza
  • 
10.3.2014 22:01:24
Souhlasím, Veronika je obdivuhodná žena. Mají s partnerem na svých bedrech slušně naloženo a zvládají s klidem a rozvahou.
Maminku partnera se neodvažuji soudit. Člověka s diagnózou RS jsem za svůj život nepotkala. Je dobře, že nezletilého bratra vzal Veroničin partner do rodiny - nakonec fungování v takto pozitivní rodině může být pro mladého užitečným vzorem do jeho vlastního života.

Po shlédnutí porodu Kristýny (a vlastně i předtím Kamily) jsem si začala vážit svých dvou "luxusních" porodů, které jsem až doteď považovala za celkem normální a běžné. A ač z Kristýnina porodu bylo v dokumentů jen pár krátkých scén, nemůžu se zbavit pocitu, že do porodnice by se žena měla vydat v doprovodu minimálně jedné spolehlivé osoby, která bude minimálně vzbuzovat dojem, že žena není zdravotnickému personálu vydána napospas. Chtěla bych se mýlit, ale měla jsem neodbytný pocit, že jenom kvůli tomu, že byla u porodu sama (a snad ani neuvedla otce dítěte, navíc prvorodička) byl z přítomných dam minimálně v některých momentech cítit trochu despekt.
Fren 117315
10.3.2014 22:01:10
ten je celá mamča~R^
Kapradina 34186
10.3.2014 21:59:44
Ale zvládají dobře, protože ani jeden z nich nemá na ležení a fňukání čas, oba jsou pracovití a dohromady mají tři vlastní děti a ještě tedy živí 15ti letého bráchu - na to, že jim ještě není ani třicet jsou machři, fakt klobouk dolu! ~R^
Abigail* 76789
10.3.2014 21:59:26
Jj když jsem je viděla skoro vleže na těch křeslech, brrr. A jak je nutili dávat bradu na prsa, není snad horší polohy. Trochu mi to připomenulo můj první, nepříliš povedený porod. Hlavně, že se většina těch křesel dá polohovat.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1388  [Dalších 1268 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.