| Kapradina | 34186 |
|
|
10.3.2014 14:35:48
Sama to tam říkala.
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
10.3.2014 14:35:18
Také jsem se zalekla, neměl moc "zdravou" barvu po porodu, ale teď vypadá v pořádku, alespoň podle dalších fotografií.
![]() |
| boží žena | 67104 |
|
|
10.3.2014 14:34:43
jak víš, že se nepodílí?
|
| Monty | 129940 |
|
|
10.3.2014 14:34:35
Tak ona RS není žádná sranda a jestli žije z ID, tak co má chudák dělat...
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
10.3.2014 14:32:45
Ano, to v dokumentu zaznělo, že má roztroušenou sklerózu a ID, ale nějak mi přijde, že to není omluva na to, že se alespoň nějak nepodílí na výchově svého nezletilého dítěte.
![]() |
| propiska | 16606 |
|
|
10.3.2014 14:32:21
Včera jsem taky koukala a jak u Eliáše řekly- volej Aro, tak jsem byla vyděšená a i sama jsem si všimla, že vlastně vůbec neplakal, nebylo ho ani slyšet a hned jí ho zase vzali, že se musí nutně umýt.
Myslím, že i Eliáš bude snad v pořádku. Někde jsem zahlídla fotky všech maminek s miminky. |
| Carollyn | 131058 |
|
|
10.3.2014 14:28:27
Tak já jsem pochopila, že ta tchýně má roztroušenou sklerózu a ID. Tudíž asi nemá moc co posílat, třeba ty peníze po ní ani nechtějí, protože ví, že má sama málo. A je snad málo otců, kteří sice existují, ale na dítě nikdo nedají ani korunu??? Jinak Veroničina domácnost působí příjemně, i ona sama.
|
| Kapradina | 34186 |
|
|
10.3.2014 14:22:35
I když včerejší díl se věnoval nejvíc Kristýně, tak já pořád myslím na Veroniku. Hlavně tedy na tu část dokumentu, kdy tam Martinova matka "fňuká" do kamery jakej je chudák a že je strašně ráda, že se o jejího syna Romana oba starají a že jim nemůže ona na něj nic dát.
Jak je tohle možné? To dítě nemá otce, který by se o něj chtěl (měl) starat a když už tak alespoň posílat alimenty ... jak je možné, že je neposílá ani matka, když se o svý dítě nestará? Každopádně Veronika má můj neskonalý obdiv, jak vše bravurně zvládá ... péči o nemocnou Amálku, o Martinova syna z prvního manželství Matěje, o Martinova bratra Romana a o malého Tobiáše. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Petra |
| • |
24.2.2014 17:52:49
A tohle říká v rozhovoru na idnesu. Jako na jednu stranu to i chápu...Na druhou se mi dve hodiny denne s malym mimcem zdaji moc malo :(
Otazka: A divačky asi budou řešit i to, jak jste si mohla dovolit nechat dítě s mužem a jít do práce. Co ale říkáte na názory, které muže na mateřské neodsuzují, ale sýčkují, že když se pracující žena vrátí večer domů, vlastně jí začíná druhá šichta - musí třeba ještě uklidit, protože chlap prostě jen hlídá děcka... To je otázka priorit, my asi nikdy nebudeme dokonalá domácnost, ale rozhodně nemám pocit, že domů přicházím na druhou směnu. Navíc nám pomáhají babičky. Snad jsme dospělí lidé a domluvíme se, navíc v době myček a praček a sušiček je všechno snazší. A já naopak Filípka večer moc ráda koupu, zpívám mu a uspávám ho, máme spolu dvě hodiny intenzivního kontaktu. A je to pro mě paradoxně silnější, než když jsem s ním byla po porodu celé dny, to už je člověk takový utahaný a trochu nevnímá, co je důležité. Zdroj: http://brno.idnes.cz/kamila-zlatuskova-rozhovor-dp9-/brno-zpravy.aspx?c=A140224_2037912_brno-zpravy_daj |
| kreditka | 85904 |
|
|
24.2.2014 17:46:08
TAk pokud ji těhotenství obtěžuje tak si neumím představit jak chce vychovávat dítě - to ji totiž bude "obtěžovat" neustále.... a k tomu později adopčátko, které si sebou ponese deprivace z děcáku.... těhotenství pokud není nějak extrémně problematické je rozhodně méně obtěžující než výchova a s ní spojené problémy....
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.