Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kudla2 | 58452 |
|
|
13.2.2013 23:30:13
jj, princ na bílým koni mně taky smrdí, i ta povinná vděčnost mě napadla - asi jsem nudně a trapně staromódní, ale myslím, že ze svých průserů by se měl člověk dostat především sám (ideálně tak, že se jim vyhne) a ne že si bude napřed užívat bez ohledu na následky, dostane se postupně do průšvihů až po krk a pak bude čekat na toho svýho prince s vědomím, že nikdo jinej ho už z tý kaše nevytáhne.
Chudák princ, jak k tomu přijde? |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
13.2.2013 23:26:59
...hele, řeknu to možná hnusně, ale když vím, že nemám krytou pr.l (rozuměj funkční, solventní, ochotnou rodinu za zadkem, která mě v případě průs.ru z něho vytáhne), tak si sakra rozmyslím, jestli budu "veselá v rozkroku" nebo páchat jiné věci, které pro mě budou moct mít potenciálně hodně nepříjemné a dlouhodobé důsledky.
Chápu, že někdo považuje zodpovědnost za ukrutnou nudu a sucharství, taky chápu, že někdy se může něco zvrtnout i přes to, že si něco sebelíp naplánuješ, ale vidina toho, že si člověk bude muset vyžrat sám, co si navaří, pro mě byla vždycky docela slušná brzda. Nemám pocit, že bych kvůli tomu přišla o něco zásadního, co by za to stálo. A taky si nemyslím, že bych byla proto lepší nebo horší než někdo jinej, kdo to má ÚPLNĚ JINAK , ale taky po mně těžko někdo může chtít, abych přičítala výsledek, který má dotyčný třeba taky ÚPLNĚ JINAK, zcela tomu, že jsem já měla ŠTĚSTÍ a on SMŮLU.O štěstí a smůle by se dalo mluvit spíš v případě, že by zodpovědné chování vedlo k blbému výsledku a nezodpovědné k dobrému. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 23:15:44
MMCH - Sam, zcela bez rýpání, jakou antiko doporučíš dceři?
my jsem to řešily s kamarádkou, má syna divokého 15 a přítelkyně 15, na tom, že kondom nestačí se dohodla s maminkou ... jistota je kulomet.. ale velmi řešily- mamky,- co doporučit dceři. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 23:13:21
sam - já nemám dceru, u synů doufám v totéž.
To, že doufám, že jsme k tématu otevření a že se jim to snažíme implantovat, prostě neznamená, že jim to implantujeme vždycky anebo, že to neselže. V případě Lucky, už mne nebaví ji hájit. Ale vadí mi chování otce. Tak taky neměl - bez ochrany mít styk, z posledních informací vím, že na dítě platí. Tak to je dobře.. ale byl u toho taky a kondom asi neměl. A taky měl sex na prvním randěti a asi nechráněný. Já soudit nebudu ani tu Lucku, neřeším selhání antikoncepce ani to, že si rozdali na prvním randěti, - pokud nechtěl Erik - tak nemusel a mohl si dát pozor, nebo- za mne MĚL MÍT kondom. Lucka se měla taky chránit a nespoléhat na kecy. Třeba nebyly, já u toho nesvítila. Je to jedno. Ale vadí mi, jak většina tvrdí, že LUCKA za to může... a ten pitomec je oběť asi. Není. Užil si a ejhle, zplodil dítě. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
13.2.2013 21:23:05
Terezo,
Lucka otěhotněla už jako dospělá žena (24-25 let) a ne jako puberťačka,které se rozklepou kolena,když uvidí chlapa. V tom fakt vidím rozdíl. Já doufám,že moje dcera pochopí,že antikoncepce chrání především jí.A můj syn snad pochopí,že prezervativ není na dělání směšných balonků,ale také má svou funkci. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 21:14:25
Sam, nerozčiluj se, tohle není o selhání antikoncepce.
Takže to opomiňme. Připouštím ale, že ač se to dneska děti učí ve škole, doma jsme poměrně otevření - prostě jsou poučení (kluci), že se jim může podobná situace stát. Prostě každý nemá takový pud sebezáchovy ani zodpovědnost. Taky je nevyhodím na mráz, kdyby se stalo... (já jsem velice náhodné dítě, ne první rande, ale první styk, taky dost nechtěné... mamča nedávno říkala, že to co vyváděla.. no jsem asi prý odolná )A rodiče mne mají rádi. Jenomže my jsme rodina. My - tj. já, manžel a naši kluci a určitě bychom nenechali to miminko, které si syn napískal, ani jeho mámu napospas osudu. A taky by se mohlo stát, že mámu nechali... kdyby byla fakt nějak úplně neadaptabilní, nevím jaké slovo použít. Mohla by fetovat, krást, pít, ... zneužívat všechny okolo. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 21:09:38
Monty, nezlob se, takových zoufalců moc neznám.
To jako přijede nebo přijde a vyprostí ji z maléru? No tak jednak mi to smrdí princem na bílým koni a druhak mi to nevoní tím, že by mu měla asi být případně doživotně vděčná. Tak o tohle by vůbec stát neměla. No, její boty nenosím, mnoho věcí, který dělá docela chápu, a kdyby tohle, no tak je to její život. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 21:05:59
Monty a teď tedy trochu zarejpu opačně.
Co by to v životě té Lucky změnilo, kdyby otec dítěte projevil zájem. Ne o ni, o dítě. To znamená platil alimenty a chtěl dítě vidět? Jen názor, co myslíš? |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 21:02:08
Mám to jen zprostředkovaný, nemůžu sloužit zkušeností z okolí, v sociální sféře se nepohybuju už skoro 18 let.
Ale vím, že tam docházejí poradci, pracovníci, co chtějí situaci řešit, nabízejí možnosti a vím, že často si vypomáhají azylanti vzájemně. Je jedno jak, třeba i radou. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
13.2.2013 21:01:02
Ano štěstí je důležitý,ale i tak věřím tomu,že část svého života si můžeš řídit sama a tomu štěstí výrazně pomoct.
Kdybych čekala,až kolem půjde štěstí,tak možná ještě teď někde čekám v koutku. Mě se spíš vždycky vyplatilo tomu "štěstí" vyjít hodně naproti a pak si ho vážit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.