| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1388  [Dalších 908 >>]
Monty 129940
13.2.2013 20:43:50
Sam,
protože narazila na jinýho.
Oni to nemají napsaný na čele.
Spousta Lucek má štěstí, že i po neplánovaným otěhotnění chlap nezdrhne. A některé Lucky ho nemají.
To, že jsi byla ty v jejím věku zodpovědná je sice chvályhodný, ale věř mi, že já se spíš potkávám s těmi, co tak zodpovědný v pětadvaceti nebyly.
Kudla2 58452
13.2.2013 20:41:15
spousta lidí by se před uvažováním o azyláku třeba zamyslela, jestli 16 tisíc za bydlení není za těchto okolností zbytečně moc.

Monty 129940
13.2.2013 20:39:17
Persepolis,
jo, něco takového jsem chtěla říct. ~;)
Sam01 129844
13.2.2013 20:38:56
Monty,
proč si takového chlapa nehledala?
Jako mladá,hezká a bez závazků mohla mít na každém prstu jednoho.

Stále se točíme v kruhu. Jde o to,že ona se ani nepokusila splácet a hlavně jde o to,že prokaučovala jedinečnou šanci,kdy se mohla těch dluhů celkem bezbolestně zbavit. Namísto urovnání svých závazků a nového začátku s čistým štítem dala přednost nákupu hovadin,které mohla oželet nebo koupit za zlomkovou cenu.

Copak v tom opravdu nevidíš ten rozdíl. Ona by si nemusela utrhovat měsíčně od pusy,ale zamázla by to najednou.
Persepolis 107413
13.2.2013 20:38:09
Monty, po dvou dnech už se to tady nějak zamotává. Chápu co tím chceš říct. Holka udělala kravinu, žádný rozumně uvažující člověk nemůže schválit co udělala, nemúže s tím souhlasit, ale i já, i když jsem téměř 100% přesvědčená(ale kdoví), že bych něco podobného neudělala a všechny peníze bych dala na umořemí dluhu, tak trochu chápu její pohnutky. Prostě najednou měla v ruce těch dvacet tisíc, které se třeba chystala využít nějak smysluplněji, ale něco jí přecvaklo v hlavě a ona se rozhodla, že jednou jedinkrát v životě zapomene na všechny průšvihy a maléry co jí táhnou životem a prožije den plný slastnýho utrácení a nakoupí si věci po kterých touží a udělá rádost svým blízkým a dluhy pro jednou hodí za hlavu. I když s takovým jednáním absolutně nesouhlasím, tak ho asi dokážu pochopit.
Monty 129940
13.2.2013 20:34:34
Kudlo,
já jsem napsala, že za určitých okolností se mi opravdu nechce.
A to jsou okolnosti, které jsem vypsala níž.
S příjmem 20 tisíc a náklady 16 jsi při dalších 4000 za pojistky na nule.
Rezervy momentálně nejsou, není z čeho je vytvářet.
Takže za cenu přestěhování se do azyláku nebo nejedení celý měsíc se mi nechce a nemyslím, že by se moc lidem chtělo.
Monty 129940
13.2.2013 20:31:46
Sam,
nejde o to, jak velká částka je 20 tisíc.
Spíš o to, že to není neřešitelné ve chvíli, kdy na to dotyčná nebude sama a bude mít vedle sebe toho chlapa.
On to nemusí platit za ní, může to splácet sama, ale on bude třeba platit nájem nebo jídlo.
To je to, co si tady dost z vás neuvědomuje. Lucie nepotřebuje prince na bílým koni, co za ní zamázne dluhy, ale normálního chlapa, vedle kterýho bude mít větší šanci se s nimi rychleji vypořádat.
Pokud má na měsíc 5800 nebo kolik to říkala, tak je 1000 splátka na dluh hodně. Když bude žít s chlapem, který se podělí o náklady, už to tolik není.
Kudla2 58452
13.2.2013 20:31:35
Monty,

nechápu na tom především to, že jsi to původně prezentovala, jako že se ti NECHTĚLO to platit, ne že jsi byla v takový situaci, že to NEŠLO.
Kudla2 58452
13.2.2013 20:29:58
" ženská stála za zaplacení takových dluhů"

jako jak "stála"? nějakýmu chlapovi?

a je fakt takový terno spoléhat se na to, že třeba někomu budu "stát" za to, aby zacáloval moje dluhy?
Kudla2 58452
13.2.2013 20:28:31
tak když je azylák údajně takovej průser a na zaplacení dluhu by jí to porodný stačilo, tak nebylo by stokrát jednodušší odepřít si značkový lehátko a ten dluh zaplatit?
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1388  [Dalších 908 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.