Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Margot+1 | 39983 |
|
|
13.2.2013 19:01:19
No Monty, před chvílí jsem tu psala, že mě nasírá podobná osoba - musím mít na účtě 1-2 její nájmy navíc, protože nevím dne ani hodiny, kdy se laskavě uvolí zaplatit (kauci už vyčerpala).
Už mi ale dochází trpělivost. Vyhodím ji, ovšem o ty dva nájmy přijdu. A ona si najde dalšího blbce (a že jich kolem ní je... ) |
| Nana*81 | 55322 |
|
|
13.2.2013 18:59:08
užít si teď bez ohledu na následky, píšeš Kudlo, že není správný. Ale pro mladýho člověka je to běžnej postup. Zvlášť pro toho kdo ví že zase dlouhodobě bude v zadku.
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 18:58:54
No, nevím, zda ty správné emoce, ale emoce vzbuzuje. Já viděla všechny jíž odvysílané díly včera (spíš slyšlela, pracuju u toho)
|
| Monty | 129940 |
|
|
13.2.2013 18:57:35
Sam,
a jakých lidí? Peníze jí strhnou z mateřský a víc, než by platila teď. Což je normální daň za lehkomyslnost. PRE si bude muset dluh na energii vymáhat od člověka, na který je napsaný elektroměr. |
| Margot+1 | 39983 |
|
|
13.2.2013 18:57:21
Snad je jí 25, psalo se to tady.
Vzhledem k tomu, že tuším, jak se dělá dramaturgie podobných projektů, myslím si, že ji vybrali právě pro to, jaký je magor. Vzbuzuje to ty správné emoce. (Vidíš, i mě to nakonec po téhle diskusi vtáhlo ke sledování, ačkoli původně mě to nezajímalo) |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 18:56:54
V době natáčení 25, v té době už jsem byla dlouho "dospělá" ženská, ale prostě jsem ty předpoklady pro nějaké běžné fungování asi dostala do vínku jak geneticky, tak odrazem rodiny, ve které jsem vyrostla, tak výchovou.
No, "běžné", každej máme něco. ![]() ![]() |
| Nana*81 | 55322 |
|
|
13.2.2013 18:53:51
a kolik tý dobračce Lucce vlastně je?
Samozřejmě že tohlesto a tohlesto jak píšete. Ale v jejím věku bych možná udělala stejnou blbinu, nebo jsem něco srovnatelného určitě provedla. A to nejsem sirotek, ale z "normální" rodiny. Akorát se u toho nenecham natáčet. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
13.2.2013 18:53:30
Monty,
chápeš,že její rozhodnutí zase ovlivňují negativně životy dalších lidí? |
| Monty | 129940 |
|
|
13.2.2013 18:52:17
Před pár set lety bylo správné věřit, že Slunce se otáčí kolem Země a kdo si myslel něco jinýho, mohl skončit i na hranici.
Před pár desítkami let bylo správné říkat, že KSČ je v pohodě a nic lepšího nemůže být, a ten, pro koho to nebylo správné, dost často skončil v kriminále. Svět posouvají dopředu lidé, kteří jdou za hranice obecně přijímaných pravd a dogmat. Co je nebo není pro konkrétního člověka správné si do jisté míry určuje ten člověk sám, pokud to nespadá do oblasti trestního práva. To, že by se v situaci X zachovala Sam, Kudla nebo Monty jinak než osoba Y neznamená, že se osoba Y chová nesprávně. Může nám to přijít nerozumné, nezralé, pošetilé, ale hodnotit, jestli je to správné myslím nemáme nárok. Buď to chápeme, i když nesouhlasíme, nebo nechápeme a nesouhlasíme, nebo chápeme a souhlasíme. Myslet si, že jsme lepší a "správnější", když to sami děláme jinak zase nepřijde správné mně. ![]() |
| Margot+1 | 39983 |
|
|
13.2.2013 18:49:46
Tahle diskuse mě donutila si ten díl zkouknout, ačkoli první díl (nebo to byly ukázky?) mě odradil - nesnáším klišé jako ženština sladce se usmívající na rozmazaný ultrazvuk a pak rozhodný pan dochtor nad "maminkoutlačte" hekající v nedůstojné pozici na koze.
Lucka je mi jasná - mám podobnou "adopci na dálku", pronajímám jí byt. Ačkoli vím, že lže, manipuluje a lepí vždycky jen nejnutnější dluhy, visí mi už dva nájmy a já pořád nemám to srdce ji vyhodit (už proto, že blbecky čekám, že to třeba zatáhne - abych o ty dva nájmy nepřišla). Nakonec mi taky nezbude, než jí vypnout elektřinu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.