Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 13:49:11
To je podprahové vnímání, reklama je i příjemná hudba v obchodě, umístění zboží v regálech, příjemné vůně.
Ale o to se přít nebudu, já taky tvrdím, že na reklamy moc nedám a určitě mne ovlivňují. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 13:48:16
Vaiteo - chodíš na facebook?
Pokud ano, Čtyři v tom tam mají svoje stránky. Tam je někde přímo vyjmenováno, co by adresně potřebovala. Psali, že rozhodně ne peníze, holčičku má oblečenou do 9-ti měsíců cca úplně atd. Teď už nemám moc času to najít. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
13.2.2013 13:47:40
Možná, že Tvoje domnělé potřeby nejsou nijak ovlivněny reklamou, ale u většiny lidí tomu více nebo méně je. A vůbec si toho člověk nemusí být vědom.
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 13:46:58
Mně to moc nedošlo, jak je na tom bratr. Po sledování jsem zjistila, že Lucka tak úplně bez lidí okolo sebe není (jako bez blízkých), ale všechno jsou to takové existence, co jí nemohou pomoci, protože mají starosti sami se sebou.
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 13:46:02
Monty a já tomu věřím. Jenomže on někdo blbě přijímá nejen moralistický kecy, ale třeba i dobrý rady.
To je zase moje zkušenost. |
| Vaitea | 114076 |
|
|
13.2.2013 13:44:59
Monty,
...Srovnávat samotnou holku z blbých poměrů, která chce "nerozumně" udělat radost sobě a svýmu dítěti s kriminálníkem... fakt vám to připadá OK? ... No, to určitě není OK. Na druhou stranu pouhé "pochopení" jejího jednání jí je taky celkem k ničemu, protože dřív nebo později v tom kriminále může skončit ona. Já mám za to, že by si ze všeho nejvíce zasloužila pomoci. A fakt přemýšlím jaká forma, by byla užitečná. Aby peníze zase nevyšuměly oknem, nebo na druhou stranu nebyla pomoc podmíněna přespřílišným počtem zásahů do jejích svobod. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
13.2.2013 13:44:57
Holky co to sledujete: On je mladý, studuje? Nebo proč si nechá něco kupovat od sestry místo toho, aby ji sám pomohl? Mám pocit, že čerstvým matkám je zvykem něco dávat a nosit a ne naopak - a to dokonce i v případě, že jsou na tom finančně dobře.
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 13:44:37
No nebo ten azylák, kde nakoukne do kuchyně i jiným.
Chlap mne trochu děsí, kdyby byl na podobné vlně, nevymotají se z toho nikdy. JO, nějaký slušný, to je možnost, ale že jich po světě běhá, co? |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 13:43:28
Kudlo - tohle je síla, co píšeš. Vysvětlovat toho moc nebudu, ale nápadně mi to přípomíná dluhové pasti některých lidí, které znám.
Blbý je, že oni se prostě styděj zeptat, když něco podepisují a často podepíšou nehoráznou kravinu. Když se zeptám, proč nepřišli, tak mne nechtěli otravovat.. Když se zeptám, proč se neptali při uzavírání smlouvy, jen krčí rameny. Ideální objekty pro lovce duší. Je to jakobys vysvětlovala stařence, že ty deky za 20 tisíc fakt mít nemusí, ale oni byli tak hodní, na oběd mne vzali... |
| Monty | 129940 |
|
|
13.2.2013 13:43:06
Ter,
ze dna se sám odrazí jen ten, kdo má silnou vůli a silnou motivaci. Percentuelně zanedbatelný číslo. Lucie má jedinou šanci a to najít si nějakého slušného chlapa. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.