Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Sam01 | 129844 |
|
|
13.2.2013 12:41:26
Monty,
když je někdo chudý,tak nemusí držet pusu a krok a lámat fusekle,ale měl by také používat mozek. Ten snad mají i chudí lidé. Je mnoho možností,jak se levně a přitom slušně obléct a pořídit výbavičku na dítě. Mám několik kamarádek samoživitelek,ale ani jedna takhle nezodpovědně nežije a to mají třeba děti i dvě-tři. Mimochodem dvě z nich ani v ČR nemají rodinu a tatínci nefungují,takže jsou na všechno sami. Ty pořád tak nějak zapomínáš,že se do toho Lucie dostala sama. Všechny průsery,které si nese na hřbete si nadělala sama. Je jí 26 let,což je dost na to,aby mohla vědět co má a nebo nemá dělat. Před těhotenstvím pracovala,tak,proč nemá nějaké zajištění z té doby,ale jenom dluhy? No,protože se od začátku chovala zcela nezodpovědně.Pokud je servírka,tak má nejspíš nějaký učební obor a školu mohla skončit,tak v 17-18-ti letech a od té doby snad měla dost času postavit se na nohy. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 11:39:38
a jinak zase víš, na to, že je na to sama, se podle mého o malou stará moc dobře, prostě bojuje co to dá. Já to nevnímám jako znemožnění, protože ji jako nemožnou neberu.
Líbilo se mi, jak jednala s prababičkou, uvidíme, co z toho vypadne. |
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 11:32:47
to je taky fakt, sice jí prý platili... nicméně to je přesně ta jednorázová pomoc.
Ale na facebooku to píší, co potřebuje, jaký druh výživy pro prcka a že hledají finančního poradce. Mně nepřipadá znemožněná, potřebovala by aby ji někdo vzal pod křídlo a nutně to nemusí být chlap, třeba taková ženská s fůrou energie..., která nemá vnoučata. A taky záleží na tom, zda by si do něčeho kecat vůbec nechala, to bývá taky těžký. |
| Černá kronika | 103775 |
|
|
13.2.2013 11:30:40
Něco na tom bude. Nám říkal včelař, že nejhorší zlo pro med je, když se dá zcukernatělý do mikrovlnky, to že v něm zabije to všechno hodnotný. Že se má pomalu rozpouštět ve vodní lázni. Já to tedy do tý doby taky nevěděla a dětem jsem v miminkovským věku ohřívala v mikrovlnce všchno od sunaru po polívky a příkrmy.
|
| NovákováM | 120401 |
|
13.2.2013 11:30:12
Já nevím, jestli bych svůj pocit nazvala lítostí.
Na straně druhé, prcka má zdravýho, pěknýho, ona musí jen někde najít tu pomocnou ruku, ideálně na konci své paže. Bylo by dobrý, kdyby jí někdo sdělil, že existují i jiné diskuze, než jsou Skype a Facebook a že najde mnoho užitečných informací třeba na diskuzích podobné této. Ale ona je fakt jelimánek. Asi jí napíšu ) v dobrém samozřejmě. |
| Cimbur | 64764 |
|
|
13.2.2013 11:28:07
To je pravda, znemožňují ji v zájmu atraktivnosti dokumentu.
Celé ty měsíce jsou jí fakticky za zadkem, možná byl i prostor včas zasáhnout a trochu jí v této situaci poradit. Jenže pak by tu nebylo o čem diskutovat... |
| Kreaty | 128225 |
|
|
13.2.2013 11:28:06
no já neumím vařit, takže ani nevím jak dlouho se vaří mrkev, ale vařená oproti MW je vždycky lepší a to zejména pro dítě, které nejí nic jiného, tedy ještě má mlíko, ale pokud ho ohřeje taky v MW, taky nic moc
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
13.2.2013 11:26:29
No ona ta dvacet minut uvařená biomrkvička už žádne bacily nemá.
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
13.2.2013 11:25:40
Cimburčanko, nepřeháním MW vlny se třeba používají na velmi krátkodobé ošetření nábytku napadené červotočem, ony totiž zcela bezpečně vydezinfikují a zabijí všechno živé co se do nich vloží a některé bakterie člověk musí přijímat, aby přežil, živit se sterilníím jídlem je smrtelné
|
| Grainne | 67561 |
|
|
13.2.2013 11:25:29
terezo, to by ovšem někdo nesměl té situace nejdřív zneužít k tomu, aby ji takhle znemožnil.
.............a ať mě nikdo nepřesvědčuje, že tvůrci to s tím úmyslem dělají. Kdyby tam nebyla ona, jako výrazný takřka protispolečenský prvek, odnesla by to ta farmářka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.