| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1388  [Dalších 608 >>]
Cimbur 64764
12.2.2013 14:06:25
Vidíš MOnty, a já celý život žiju v iluzi, že zodpovědnost je cesta k minimalizaci průserů. ~:-D
Monty 129940
12.2.2013 14:04:05
Sam,
spoléhat nemůžeš na nic kromě sexuální abstinence.
Kamarádka otěhotněla s kondomem, dva dny po skončení cyklu.
Sam01 129844
12.2.2013 14:02:13
Pavlo,
přečti si co jsem psala. Psala jsem,že si vůl taky užil bez ochrany. Nezodpovědní jsou oba. Nicméně chlap neotěhotní,takže si myslím,že každá žena by se měla chránit zejména kvůli sobě a ne kvůli chlapovi. Spoléhat se v tomhle na chlapa je krajně naivní.

Monty 129940
12.2.2013 13:58:13
Šešule,
a jak to s tím souvisí? ~a~
Šešule 94264
12.2.2013 13:52:50
Monty, to mě překvapuje od někoho, kdo tu pravidelně propaguje politiku jednoho dítěte~;)
LETICE 23846
12.2.2013 13:42:32
Jasněnko, aha, já žádný dokument neviděla. Ale jak jsem psala již předtím, vyplývá to z dokumentu, že holky jen pracují, aby pomohly mamince a přitom to vůbec nemusí být pravda. Prostš to tak na mě působí.
Pavla
  • 
12.2.2013 13:35:08
Ale Sam, takze on si chudacek jenom jednou uzije,,kdyz to ona je nezodpovedna coura.. ~g~
Sam01 129844
12.2.2013 13:29:32
Monty,
sorry,ale tohle neberu.
Za prvé pokud lezu do postele někomu koho sotva znám nelezu tam bez ochrany a nebo beru antikoncepci. Protním zájmem je chránit sama sebe. O antikoncepci dozajista slyšet musela a prezervativy mají v každé sámošce nebo drogerii.
Vzhledem k jejímu věku měla určitě ve škole sexuální výchovu a nebo dozajista musela slyšet co může v případě nechráněného sexu nastat. To mi netvrď,že je někdo ,kdo tohle neví.
Předpokládám,že ten její vztah s Erikem nebyl na takové úrovni,aby hovořili o společné budoucnosti a založení rodiny. Ani se tomu chlapovi nedivím,že svůj podíl eliminoval na placení alimentů.Jednou si užije (vůl bez ochrany) a hned má na krku dítě o,které nestál.

Monty 129940
12.2.2013 13:23:24
Sam,
nikdo ti nic nezaručí. Ale některé věci tě v životě handicapují a jiné ne.
Lucka nemá žádné školy, asi není z prostředí, kde by se na tohle dbalo. A je otázka, jestli by vůbec něco studovat chtěla nebo na to "měla buňky".
Mně přijde trošku úsměvný myslet si, že se dá všechno naplánovat a že zodpovědnost je cesta k minimalizaci průserů. Ve skutečnosti je to celé jen o štěstí.
Kdyby Lucka narazila na jiného chlapa než je ten, se kterým má dítě, byla by taky v úplně jiné situaci. Jistě, nikdo ji nenutil spát s tímhle, ale ona s ním to dítě neměla plánovaně.
Znám holku, která taky takhle přišla do jiného stavu, jenže ten chlap se k tomu postavil úplně jinak než Lucčin Erik. Prostě měla víc štěstí. Nemluvě o tom, že měla fungující rodinu, takže by ani v opačném případě nepadla na úplné dno.
Sam01 129844
12.2.2013 13:15:52
Monty,
a jí někdo nutil hupsnout bez ochrany nějakýmu nezodpovědnýmu týpkovi do peřin? Chceš mi říct,že jí .... bez jejího vědomí?
Patrně výběru partnera na sex také nevěnovala příliš pozornosti.

Myslím,že rozdíl je v tom,že ona je ten typ co na všechno s prominutím.....a neláme si hlavu s důsledky. Ano máš pravdu já tohle nedělám a svoje rozhodnutí si nejprve dobře rozmyslím. Proto je mi také z celého dokumentu asi nejbližší Věra,která má vše naplánované a připravené. Jsem stejný typ.
Ještě bych podotkla,že ani škola ti nezaručí,že seženeš dobré místo,najdeš dobrého partnera a budeš v rámci dané komunity fungovat. Nikdo nic nemá zadarmo ačkoliv to z venku může tak působit.
Určitou dávku zodpovědnosti musíš v sobě najít sama a pokud jí nenajdeš a dlabeš na všechno,tak to holt takhle končí.
Mám kamarádky samoživitelky,ale ani jedna nežije takhle a nemá dluhy i když se setsakra musejí otáčet.
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 1388  [Dalších 608 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.