Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kvíza |
| • |
12.2.2013 13:11:57
Už jsem to tu jednou psala - docela fajn vzorek, žádná vyloženě průměrná matka - na to by se asi moc lidí nekoukalo...
Lucka? Snažím se ji trochu chápat, alespoň na základě toho mála informací, které o sobě uvedla... no moc mi to zatím nejde :-( Miky? I takové podobné ženy znám, takže mě zatím nijak vyloženě nepřekvapuje. Petra? Bojuje, ale troufám si hádat, že to nejhorší teprve přijde. Manažerka? Žádné porodní drama se vzhledem k plánovanému císaři nekonalo, tak jsem zvědavá, jak to půjde dál... Snažíme se všichni a všichni jsme přesvědčeni o tom, že právě naše cesta je ta správná. A ona kupodivu žádná správná asi není... každému vyhovuje něco jiného. |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 13:07:26
Sam,
to není stejný. Ad jedna nejsi sama teď a ad dvě jsi pokud vím nebyla nikdy matka samoživitelka. Je něco úplně jinýho jít studovat, pracovat a čekat na nějaký "normální" život nebo ocitnout se v situaci Lucie. |
| Sam01 | 129844 |
|
|
12.2.2013 13:05:11
Monty a co jako.
Taky jsem v 18-ti odešla z domova s jednou taškou a starala jsem se o sebe sama. Od rodičů jsem nedostala ani korunu a naopak jsem vždy peníze domů dávala a dávám. Svoje dětství bych rozhodně idylou nenazvala. A možná právě proto chci mít svůj život v pořádku. Nikdy by mě ani nenapadlo dělat dluhy. Za to bych se fakt styděla. Musela jsem se velmi rychle naučit hospodařit s tím,co si vydělám a přišel-li nějaký příjem bokem koupila jsem si něco navíc nebo dala stranou pro strýčka Příhodu. Chování Lucie je pro mě naprosto nezodpovědné a vidím jí jako další v řadě s nataženou rukou na dávky. Svým chováním poškodila evidentně i majitele bytu,protože jenom připojení elektroměru stávalo před lety 5000,-kč. Kolik jí naskakuje penále ani nevím,ale jistě nemálo a k tomu ještě dluhy za zdravotní a MHD. Je to prostě nezodpovědná osoba a řešit svoje dluhy tím,že zdrhnu z Prahy je fakt poctivé. Ty hadry a krámy mohla koupit mnohem levněji. V Praze se obchody předhánějí ve slevách a navíc je tu mraky vietnamců a lidovek. Dětské bazary jsou všude. Jeden velký je přímo na Palmovce. Je to jenom o tom,že holt musí člověk přemýšlet a hodnotit priority.Jednou jí dluhy a penále doženou i kdyby prchala buhví kam. |
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2013 12:45:16
Nevšimla jsem si že by ty děti nějak dřely, mladší holčina jezdila na kole a měla houpat brášku, starší s Miki odváděla koně což není žádná tvrdá práce jo a vjedný scéně chtěla malá Eliška kydat hnůj - no a proč ne, dcera taky chodí k sousedům kydat hnůj a odvážet kolečka je to pro ni zpestření. Na statku se maká ale cedonní práce to taky není jen je spíš rozprostřená po celý den, není to jako když někdo 8 hodin v kuse maká ve fabrice
|
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2013 12:38:54
Jenže ona dluží i dopravnímu podniku, zdravotní pojišťovně....asi toho bude víc...
|
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2013 12:34:53
Monty, ale to je drobet mimo, protože ty kdybys ty peníze měla tak to zaplatíš, OLucie ty peníze taky měla a koupila bratrovi trenýrky....
|
| No one | 90699 |
|
|
12.2.2013 12:34:08
Možná jsem to napsala moc ostře. Přemýšlím nad tím a dokázala bych si pořídit všechny věci co ona, úplně v klidu do 10 tisíc a i to mi přijde hodně. A deset by mi zůstalo na částečné smáznutí dluhů.
Hezky bych si užila utrácení a současně bych měla ok svědomí, že jsem s dluhama alespoň trochu hnula. Jako fakt se dá udělat radost i za malý peníz, asi jsem prostě už tak naučená a lezu jenom do levnejch krámů a přeju si věci, co prodávají tam - v mojí cenové skupině. ![]() Jo a s tou elektřinou už to chápu, nejspíš ani nemá u kluka podnájemní smlouvu, takže poplatky ani tak platit nemusí. Tím ale lépe pro ní.. |
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2013 12:32:59
Možná proto že si chtěl užítz a nikdo blbější se mu v cestě neobjevil??
|
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2013 12:32:17
![]() ![]() |
| kreditka | 85904 |
|
|
12.2.2013 12:31:49
jo to máš pravdu
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.