Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Grainne | 67561 |
|
|
12.2.2013 11:50:31
Albar, pokud bude mít motivaci a sílu, pravděpodobně na to přijde, nebo taky ne..............nevím.
Znám lidi, kteří rezignovali prakticky na všechno, prostě něco neunesli, nějak žijou, nějak jim to projde, kdo ví, co ne/bude................. Znám takové, co se zapřeli a "dávají to", ale ta cena mi přijde až skoro strašlivá, za cenu jakého úsilí pořád jen tak přežívají. Tahle společnost prostě moc alternativ, které by motivovaly ke kdovíjakému usilí, nenabízí. |
| Šešule | 94264 |
|
|
12.2.2013 11:47:45
"někdo má ten start krajně nešťasný a od toho se pak odvíjí další"
Gr, to já vůbec nepopírám. Já teda nejsem extrazodpovědná (soudě i dle toho, že jsem si pořídila dítě už na VŠ a následně jsem spáchala nezodpovědnost jménem druhé, a náseldně i třetí dítě), ale prostě mě bije do očí, když někdo nemá prachy a kupuje UM, jednorázovky, drahý příkrmy... a nechá si ospojit elektriku. ![]() |
| Tante Ema | 107184 |
|
|
12.2.2013 11:47:23
Mně přijde stáj OK. Taky to děťátko vypadalo dost spokojeně a blahobytně.
Řeči o čertech mě překvalily, to jsem myslela, že je min. sto let out i u katolíků, ale holt není. Naočkovat nakřáplé mimino dvěma vakcínami najednou je něco, co vypovídá mj. i o té dětské lékařce. Nedivila bych se, kdyby v příštím díle bylo, jak miminko náhle a nepochopitelně onemocnělo, muselo akutně na kapačky do nemocnice a všichni se ukrutně diví. |
| Emília Fernandéz | 123249 |
|
|
12.2.2013 11:47:06
Grainne, máš pravdu, musela jsem si na to přijít sama. Ale bylo mi o dost let mín než je Lucce ted´. Všechno si tím zkomplikovala, ty dluhy se jí budou platit daleko hůř. Kdyby si z toho alespon vzala ponaučení, že tudy cesta nevde, byla by to pro ni zkušenost. Ale spíš na mě působí dojmem, že to příště udělá zas. Snad se pletu.
|
| zerat | 18305 |
|
|
12.2.2013 11:46:03
Potom lze jen říct "chudák kamarád"
![]() |
| Tulka. | 112599 |
|
|
12.2.2013 11:41:39
Šešule,pokud jsem ale dobře pochopila,tak ten dluh tam byl společný a ona tam říkala něco v tom duchu,že ten kluk jí na splácení dluhu nepřidá,protože peníze nemá a jí se to asi nechtělo všechno platit samotný,protože tušila,že už by z něho peníze nevytáhla.Což sice neomlouvá to peněžní harakiri,co tam předvedla,ale ta situace pro ní byla dost blbá.
|
| Tante Ema | 107184 |
|
|
12.2.2013 11:41:20
Takoví lidé, jako je ta Lucka, byli jsou a budou.
Znám několik takových případů, jedné kamarádce jsme pomáhali celá rodina, v podstatě jsme ji adoptovali, myslelte si o tom, co chcete, ale měli jsme ji rádi. Skutečnost je taková, že tenhle druh člověka nevyužije žádnou šanci, žádnou pomoc, žádná láska ho doopravdy nezahřeje. Kdyby dostala místo dvaceti tisíc dvě stě, stejně ty dluhy nezaplatí, nebo jo, ale nadělá jiné a daleko větší. Kyby dostala dva miliony, pojede do hotelu na Havaj. Že to je sociální dědičnost, to mně osobně připadá evidentní, blbě se na to dívá, ale žádná výuka finanční gramotnosti to nespraví. Nepomáhá ani vysvětlování, proč není rozumné souložit s neznámými lidmi bez ochrany. |
| Grainne | 67561 |
|
|
12.2.2013 11:41:02
Šešule, někdo má ten start krajně nešťasný a od toho se pak odvíjí další. Tohle je vpodstatě jen jeden z mnoha životních karambolů.
Já jsem táááááááááááááák zodpovědná, ovšem jednou byl někdo nezodpovědný na ČEZu, špatně přiřadili platbu nedoplatku a elektriku nám odpojili taky. Bohužel ani přehnaná zodpovědnost tě nezachrání. Sice ji zase relativně rychle připojili, ale legrace to nebyla ani omylem. |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 11:40:44
No, ani bych nečekala, že to budou lidi hromadně schvalovat, ale myslím, že by bylo dobrý ji aspoň trochu chápat.
|
| Šešule | 94264 |
|
|
12.2.2013 11:39:27
...čiliže schvalovat to nemusím
Divácká sbírka mi tady jako řešení nepřijde![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.