| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 1388  [Dalších 568 >>]
Cirilinka 121321
12.2.2013 11:38:04
no jo, ono dětičkám trochu hrůzy před něčím tajemným neuškodí, prevítkům ;)
že Miky bere miminko do stáje, no a co? někteří lidi jsou ták hygieničtí,že by se po sexu měli hned běžet opláchnout Savem....mně to přijde přirozené, děti a zvířátka pohromadě...
Lucku chápu, chtěla si udělat radost..holt každej se s úderem osmnáctin nestane svatě zodpovědným dospělákem...litovat její dceru je hysterická přepjatost...
Šešule 94264
12.2.2013 11:37:56
Monty, chápu, že pokud jí to nikdo nenaučil, tak to holt umět nemusí. Další krok byl pořídit si dítko s nezodpovědným chlapem,.. ale stane se. Já jí ty peníze i přeju, nemyslím si, že by to byla zlá ženská. ALE takový nakládání s penězma považuju za krajně nešťastný.
Grainne 67561
12.2.2013 11:36:54
Albar, jak víš, že nemáš rozházet úplně všechno, nechat si něco "na zadní vrátka" atd. Málokomu je to samozřejmé, je to příklad z rodiny, opora někoho, kdo tě vede, schopnost vidět dopředu.

To málokomu "padne z nebe", většina z nás to odněkud převzala.

Navíc - být chudý, je paradoxně hrozně drahý špás.
Monty 129940
12.2.2013 11:35:44
Albar,
jak jsem psala už ráno - ona to udělala v situaci, kdy už třeba nikdy těch dvacet tisíc "navíc" mít v ruce nebude.
Monty 129940
12.2.2013 11:34:15
Šešule,
já ne, jenže já nejsem a nikdy jsem nebyla v její situaci. Proto se jí netroufám soudit, protože si myslím, že na jejím místě bych to asi taky viděla jinak. Ona nemá ani tu perspektivu jako já, pokud si nepůjde vydělávat tím tělem.
Emília Fernandéz 123249
12.2.2013 11:34:09
Monty, ale pro mě je obrovský rozdíl nemít peníze - tam chápu, že to je těžké platit, když není z čeho a mít peníze a rzházet je za kraviny.
Já pochopím, že si chtěla udělat radost, ale to musela rozházet úplně všechno?
Grainne 67561
12.2.2013 11:33:48
Takový způsob života musí být tvoje životní filosofie, k tomu se přinutit nedá, pokud s tím člověk nesplyne, nemá smysl se do toho pouštět.
Tady s tím zřejmě splývá celá ta rodina, navíc ty děti od toho můžou odejít, poznat i jiný způsob života a pak se k tomu vrátit, nebo ne.

To ostatně děláme víc, nebo míň všichni, vracíme se "ke kořenům", nebo se naopak úplně vymezujeme vůči způsobu života rodičů. Děti si nevybírají nikde a maminka v kanceláři zase nezajistí uspokojení dítěte životem mezi zvířátky.
...j.a.s... 81911
12.2.2013 11:32:34
Monty, to máš pravdu. Já se úplně orosila z představy, že jako OSVČ bych si musela jakoukoliv dovolenou nebo státní svátek nadpracovat dopředu. A ten tlak se sháněním další práce...
Šešule 94264
12.2.2013 11:31:50
Monty, mluvíš o sobě, ne o Lucce.
Myslím, že tady nikdo nekritizoval to, že se lze dostat do finanční nouze, ale to, že paní radši nakoupila kraviny, než by zaplatila elektriku, když peníze MĚLA.
Nebo ty by sis radši koupila troje gatě, kdyby ti hrozilo, že ti odpojí elektriku?
Šešule 94264
12.2.2013 11:28:47
Tak ono to žití mezi zvířátky není až taková romantika, jak to vypadá v TV. Já bych do toho nešla, protože by mi vadila ta NEUSTÁLÁ uvázanost doma.
Na druhou stranu dneska už je to, že někdo zapojí děti do práce doma, skoro na sociálku~d~
[<<Předchozích 810] Názory 811820 z 1388  [Dalších 568 >>]

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.