Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 11:26:57
Jo, a ještě poznámka pro ty "zodpovědné".
Pravděpodobně nevíte, co to je být OSVČ bez podpory další osoby. Mně sice nikdy neodstřihli elektřinu ani plyn, nedlužila jsem na nájmu, platím v termínu složenky, nevisím nic finančáku, ale někdy prostě nezbývá na platby zdravotní a sociální, protože z jídla to těžko vezmete a jiný peníze už nejsou. A dost by mne zajímalo, jak by to ty zodpovědné řešily, aby nebyly nezodpovědné a nemusely pak platit penále při zpětným doplácení. ![]() |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
12.2.2013 11:25:16
Grainne, no právě. Že zahne s něčím tak blbým. Ale třeba je Ornellina štika chytřejší než ten zbytek
![]() |
| Eržika. | 36295 |
|
|
12.2.2013 11:23:24
Mně přijde, že Miky se ke svým dětem chová moc hezky a kromě toho, dělá něco, co už se dneska nevidí- ukazuje dětem, jak se pracuje a ony můžou být přirozená součást práce svojí matky.
![]() Je to jen jiná formy spolubytí s dítětem než chodit do MC, na plavání a cvičení s batolaty... |
| Šešule | 94264 |
|
|
12.2.2013 11:15:48
Přesně tak. Mně přijde, že Miky se ke svým dětem chová moc hezky a kromě toho, dělá něco, co už se dneska nevidí- ukazuje dětem, jak se pracuje a ony můžou být přirozená součást práce svojí matky
Přijde mi to lepší model, než matka v kanclu a děti v družině, nebo u paní na hlídání![]() |
| Šešule | 94264 |
|
|
12.2.2013 11:12:30
Ne, že by se mi dělalo špatně, ale scéna s rozfofrovaným porodným (následováná "ups! odpojili nám elektriku") mě opravdu zaujala
![]() Asi to není hezký, ale rozesmála mě reakce Abela na první sníh ![]() ![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
12.2.2013 11:11:54
withep,
kdybych měla to, co mi kdo dluží, tak jsem v pohodě. Ale nikdy to mít už nebudu, takže se tím netrápím. ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
12.2.2013 11:10:41
Jasněnko, já nechápu, jak si s něčím tak blbým a ošklivým vůbec může někdo začít? Fuj a to jsem jinak celkem tolerantní osoba
|
| ...j.a.s... | 81911 |
|
12.2.2013 11:09:29
Letice, Miky hodně věcí vysvětlila v tom rozhovoru na ČT. Jen ten sestřih filmu pro ni není zrovna lichotivý. V tom rozhovoru naopak říkala, jak hodně času s dětmi tráví, jak s nimi chodí na různé akce, ale z filmu to vypadlo. Prý i ten její muž dost pracuje, ale v dokumentu není, protože tam moc být nechtěl.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
12.2.2013 11:08:56
Cimburčanko, na tohle ovšem musíš mít zažité určité návyky z rodiny. Tam, kde se běžně vaří, se stejně samozřejmě ví, že je to levnější a v dnešní době i nesrovnatelně kvalitnější, než "hotovky" a polotovary.
Pak taky - já vám tu třeba neskočím na to, že nadčasová kabelka za 10 000,- bla, bla.............že, ale ona ano, protože může věřit tomu, že je skutečně lepší a "navždy". Tak prostě pořídí "kvalitní věci", aniž by zvážila jednak dopady, druhak nesmyslnost takových úvah. |
| ...j.a.s... | 81911 |
|
12.2.2013 11:07:11
Grainne,
"Ornela je mezičlánek mezi člověkem a opicí, jenom ji ještě neobjevili vědci, aby ji mohli rozpitvat." ![]() Nějak jsem nepobrala, proč ten Kokta do ní jen lez"". Neporodila mu taky nedávno manželka? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.