Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
10.6.2015 17:15:18
Kupuji koncem srpence v Německu - mají akční slevy na vše do školy.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
10.6.2015 16:26:26
S bačkorami a botami na tělocvik bych počkala na konec léta, aby z toho ještě nevyrostli...i když teda zrovna syn měl do školy bačkory ještě ze školky, kupovali jsme je někdy na jaře a byly pořád pěkné a hlavně mu byly pak ještě někdy v zimě
...ale s novými bych počkala... |
| TaJ | 81121 |
|
|
10.6.2015 16:23:52
Syn teď zrovna končí první třídu, seznam jsme loni dostali v červnu - byly tam hlavně výtvarné potřeby do kufříku, písmenka, desky na písmenka a pár dalších drobností...učebnice a sešity dostávali v září, za ty jsme nic neplatili, jen jsem podle toho dokoupila obaly...a v tom červnu jsme ještě taky koupili aktovku a penál+vybavení penálu - to jsme samozřejmě vybírali se synem, ostatní věci jsem nakupovala bez něj...máme štěstí, že manžel pracuje ve firmě s kancelářskými potřebami, tak nakoupil u nich se slevou
, aktovku a penál máme odjinud... |
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
10.6.2015 16:17:44
Silvie..,
kupuji přes škjolní rok, teď s nákupy sešitů začínám přímo přes školu - pravda, zdražili...takže zvažuji, že to koupím rovnou na místě v obchodě..,ale ještě nefvím nevím... JInak kupuju postuponě, aby mě to pak najednou nezruinovalo...a hlavně v akcích, ve slevách, ve výprodejích...pěkně si to oběhám během oběda nebo o víkendu... |
| X__X | 145723 |
|
10.6.2015 16:16:11
nakupuji začátkem září, protože zkušenost mě poučila, že červnové seznamy nemusí být tak docela totožné se seznamy zářijovými... obzvlášť u prvňáků
většinou si počkám, co mi všechny tři děti přinesou za seznamy a koncem prvního - začátkem druhého týdne v září vletím do Globusu, ev. do Tesca (ale Globus mám na začátek školního roku radši) a hromadně nakoupím. plus nejčastější sešity, tužky, pera a obaly na sešity beru nějaké do zásoby, aby bylo v průběhu roku postupně z čeho odebírat. nekupuji obaly na učebnice, na ty jsem kdysi na zaměstnavateli vyžebrala silné igelitové průhledné pytle na odpad a obaly si z nich slepuji přímo na danou knihu. narozdíl od kupovaných obalů jsou na míru a vydrží po celý školní rok, což se o kupovaných u mých dětí říct nedá. až mi dojdou pytle, prodávají přímo folie na obalování pro knihovny, tak bych nejspíš musela koupit ty a nejspíš by se s nimi i líp pracovalo (pytle jsou celkem tuhé). |
| Lada2 | 130679 |
|
10.6.2015 16:09:43
Prvňáčkovi bych moc pomůcek nekupovala, vždy záleží na učitelce, co preferuje za školní potřeby. Koupila bych je klasiku - pouzdro, bačkory, případně věci na tělocvik.
|
| Silvie03 | 80313 |
|
|
10.6.2015 15:47:22
Už to začíná, děti nosí seznamy potřeb na příští školní rok, navíc budeme mít prvňačku, takže peníze poletí proudem.
Kde a kdy nakupujete školní potřeby? Vybírají si vaše děti samy nebo nakupujete bez nich? Máte tip na e-shop s papírnictvím? |
| Petra V. |
| • |
29.3.2015 15:48:09
Nemáte někdo na vytisknutí, podložku do písanky, na správný sklon písma?díky
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.1.2015 21:26:20
jj, máme taky, i s tou lateralitou, pravá ruka levý oko, ale to máme 3x, takže to už mi ani nepřipadá nijak divný :))
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
5.1.2015 21:24:48
jj, máme pro praváka, ale já jsem taky pravák a psát tím neumím, mám blbý úchop, podkládám pero prsteníčkem a když to udělám správně, připadá mi to - jak to popsat, asi jako když spojíš ruce s propletenýma prstama, nahoře máš jeden z palců a pak na střídačku prsty levé a pravé ruky. No a když je dáš opačně, nahoru ten druhý palec - tak nějak se cítím s perem uchopeným jinak, než jsem zvyklá
(píšu strašně škaredě, asi chodit dnes do školy, tak bych byla dysgrafik :)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.