Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
11.12.2014 20:51:29
Jak to funguje, to se strčí do zásuvky? Spousta lidí mluví o elektrickém ořezávátku na baterky, tak v tom mám slušnej hokej.
![]() |
|
|
11.12.2014 20:46:24
To by se mi líbilo moc. Nebaví mně systém těch akcí.
![]() |
| Puma | 54527 |
|
11.12.2014 20:43:41
V Lidlu jsem koupila elektrické ořezávátko a je výborný! Je totiž i na tlustý pastelky a to jsem jinde nesehnala. Zrovna dneska jsem ořezávala asi 200 pastelek - i tak mám bolavý palec.
|
|
|
11.12.2014 20:38:09
Ahoj, potřebovala bych pro syna koupit nějaké lepší ořezávátko. Začal chodit do školy a denně ořezávám několik tužek, potřebovala bych nějaké větší na kličku nebo na baterky, aby to nebyl takový opruz. Máte s něčím dobrou zkušenost? Děkuji za tipy. J.
![]() |
| Arien+2 |
| • |
3.12.2014 20:24:26
A teda ne k tématu logopedie, ale teď se zrovna dívám že mají novou pěknou aplikaci na výuku poznávání hodin,
máme už tu Dopravní východu, Dopravní značky ,Státní vlajky, Prostorová orientace a dobrá je ještě "Dopravka" , to pro žádné dítě není na škodu ![]() |
| Arien+2 |
| • |
3.12.2014 20:08:03
Předpokládám na Android ?
Teda nevím pro jak steré dítě, u nás předškolák a prvňák. Je to Logopedie od PMQ software. Mají moc pěkné výukové hry -máme ještě Výukové kartičky, Učíme se počítat, Abeceda pro děti adalší. Vlastně všechny s písmeny a slovy se dají použít, Ještě máme Brumíkova školička My teda ještě hodně cvičíme jemnou motoriku, na to se hodí různé, to nemusí být vyloženě speciální, takže takové ty přetahovačky na přesnost těch je spousta, pak puzzle apod. |
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
3.12.2014 12:14:35
Můžu poprosit o doporučení programu na logopedii? Díky :)
|
| pega | 103835 |
|
|
3.12.2014 12:10:20
U nas ve skole je maji od predskolaku. Kazda trida ma 2ks [ve tride je 15-18deti]. Delaji na nem matematicke hry, grafomotoriku, prezentace…zalezi, jake app skola nakoupi. Deti skoro vzdy pracuji ve skupinach, kdyz jich ucitel potrebuje vice, pujci si je z paralelnich trid.
Od 5.tridy musi mit kazde dite sveho MacBooka. Pracuji na nem denne od vyhledavani na netu, prezentace, uci se psat [typovat], ukoly maji na webovkach skoly. Starsi dite by melo maturovat jeste pisemne, mladsi [5.trida] uz bude vse delat via internet. U nas doma je iPad spis na hrani [pro 4 letou] a na precteni zprav na netu v posteli [ja]. Jinak deti pouzivaji pocitac, ktery maji do skoly [10 a 13 let]. |
| PetraP |
| • |
3.12.2014 12:03:36
Nejde jen o připojení na net a brouzdání. V mnoha školách mají už v 1.třídách tzv. "chytré" tabule vedle těch klasických. U nás ve kole to tak je, že jsou vepředu dvě tabule vedle sebe. Na "chytrou" tabuli lze připojit počítač učitele, který v něm má na danou hodinu buď stažené programy pro děti na danou hodinu nebo má pc připojený na internet a danou stránku může zobrazit na chytré tabuli. Může na ní psát, může mazat, existuje na to speciální pero na psaní na interaktivní tabuli.Pokud mají děti v třídě tablet, tak se mohou připojit taky, jako vyučující, a počítat vyplňovat apod. i na tabletu, stejně jako učitel. Brouzdání po netu se v hodinách matematiky nebo českého jazyka moc nehodí, zabere to hodně času, to děti mohou spíš v hodinách přírodovědy, vlastivědy nebo při hodinách informatiky.Ale to chodí do počítačové učebny.
|
| Arien+2 |
| • |
3.12.2014 10:47:16
Nevím jak ve škole, u nás je tedy ve školách nemají
Ale doma děti používají tablet hodně na různé výukové programy, prvňák matematiku, abecedu, logopedii, teď chci zkusit angličtinu. Taky se díky aplikaci Dopravní výchova naučili resp.zafixovali mnoho užitečných věcí na názorných příkladech. Samozřejmě že je to učím i sama, ale díky "hře" to umí skoro recitovat, ty pravidla, a už mi i napomínají jiné chodce ![]() Díky jiné "hře" také "samostudiem" umí prvňák a předškolák poznávat vlajky různých zemí. Pak mám ráda různé logické hry, to cvičí myšlení. No a samozřejmě že tam mají i hry jen tak pro zábavu, ale to rozhodně není to jediné a hlavní k čemu lze tablet využít, spíš by to bylo plýtvání potenciálem, nevyužít ho i jinak. To je asi jako s počítačem, také u něj jsou hry jen nepodstatným zlomkem toho k čemu může sloužit. Na psaní textů mi přijde tablet nešikovný, já potřebuji klávesnici, ale já raději i na netu brouzdám na pc, jsem "konzervativní", ale na svých dětech vidím že jejich generace asi bude už techniku využívat jinak my. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.