Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rebeccca | 15727 |
|
|
3.12.2014 8:42:26
Aha,a to ho maji vsechny deti?Prosim,jak stare mas ditko?My mame ctvrtaka a tretaka a nic takoveho se ve skole nedeje.
|
| Alena |
| • |
3.12.2014 8:37:21
Ono " brouzdani po netu" je opravdu silny nastroj,v kombinaci s ucitelem postaci misto ucebnici. U nas se pouzivaji tablety na matematiku (vyresi se vice uloh a zabavneji) i cestinu (je praktictejsi, kdyz se ti chyby napr. u vyjmenovanych slov hned opravuji a rovnou vysvetluji)
|
| Anna |
| • |
3.12.2014 8:30:56
V nasi skole na nich maji deti stazene ucebnice od Frause.
Dale si na nem vyhledavaji informace k projektum v ramci ruznych predmetu. |
| Rebeccca | 15727 |
|
|
3.12.2014 8:20:37
Jeden dotaz blondyny. K cemu je ve skole detem tablet?Mam za to,ze se na nem dobre hraji hry a brouzda po netu,ale treba na to,aby na tom udelaly prezentaci,to neni.Diky za kazdy postreh!
|
| Rebeccca | 15727 |
|
|
3.12.2014 8:20:36
Jeden dotaz blondyny. K cemu je ve skole detem tablet?Mam za to,ze se na nem dobre hraji hry a brouzda po netu,ale treba na to,aby na tom udelaly prezentaci,to neni.Diky za kazdy postreh!
|
| Puma | 54527 |
|
24.11.2014 12:07:36
Syn má teď plastové desky s drukem, ale jsou širší (po boku mají sklad) a pevnější. Teď po třech měsících jsem zaznamenala nějaké prasklinky, ale funkci nijak nevadí.
Je prvňák, takže mu stačí mít jedny na matiku a druhé na čj. Zvlášť má v malém psaníčku notýsek a zápisník. |
| TaJ | 81121 |
|
|
24.11.2014 9:20:47
No, to už jsem taky někde četla, že to tak někdo dělá, když ale u syna jsem ráda, že si vůbec občas vzpomene se napít, on klidně i ve velkém vedru lítá venku na kole a sám od sebe se napít nepřijde, musím ho zastavit a nepustit, dokud se nenapije, z půllitrové lahvičky za celý den ve škole upije tak půlku....a že by si vzpomněl, aby si dolil vodu a navíc se přitom nezlil, tím si fakt nejsem jistá... taky máme školu docela daleko, chodíme pěšky na autobus, pak ještě metrem a kousek pěšky do kopce...ale aspoň jsem mu dneska dohodla ve škole, že si učebnici na prvouku může nechávat ve škole a slabikář můžeme nechat doma a kdyžtak budou číst z jednoho s klučinou, co s ním sedí...
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
24.11.2014 9:15:46
Desky na sešity , měl mladší syn 5let, vyhazovali jsme je jen , proot, že na tom byl krtek
![]() Staršímu vydrželi asi 4roky..... ![]() Někdo nedává NIC někdo dává každý předmět do plastu na patent.... |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
24.11.2014 8:31:52
já nedávám dětem těžký ani pití, chodí dost daleko pěšky s aktovkou na zádech, takže dostanou do flašky jen sirup a vodu si napustí ve škole, zase je to 1/2 - 1 kg, což je poznat
navíc je ta voda pak v zimě strašně studená |
| TaJ | 81121 |
|
|
23.11.2014 23:40:34
No, je fakt, že to pití je na váze tašky taky dost znát a to syn nosí jen lahvičku 0,5 l a ani tu celou nevypije...svačinu nenosí moc velkou, není velký jedlík, takže mu stačí do krabičky rozkrájet jeden banán a jablko a je spokojený, nebo kousek koláče apod., aspoň pak sní ve škole oběd a odpolední svačinu už má doma, kolem 16 h, případně má ještě v aktovce třeba nějaký balený croissant nebo tak něco, kdyby padal hlady už cestou domů
. Takže krabičku na svačinu máme malou a lehkou...ale stejně mi ta taška připadá hrozně těžká, někde jsem četla, že by měla mít asi 10 procent váhy dítěte, což je při jeho necelých 20 kg dost nereálné, aby měla jen 2 kg, když necelé kilo má už jen ta aktovka samotná...jen to pití má vlastně půl kila... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.