Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
1.10.2020 9:30:40
Domluva s ní není? Asi ne co.
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
1.10.2020 9:30:14
Aninabe, já při nástup syna na 8G děkovala úče na VV, že jediný pomůcky co se po mě vyžadovalo pár štětců a pouzdro na ně.
Vyrobila jsem toto a bylo hotovo: ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
1.10.2020 9:30:12
Ne.
A nerozumím, o co jde učitelce. A jak ona vůbec pozná, že kluci nosí tutéž krabičku? Nebo je mají někde uložené a ona řeší, že na dva žáky je tam jedna sdílená? A i kdyby - proč?? |
| La Pepa | 5341 |
|
|
1.10.2020 9:29:24
Věcná podstata je jasná, teď bych tedy zvažovala, jak jsou děti schopné tomu čelit...
|
| Aninabe | 9885 |
|
|
1.10.2020 9:28:50
Šánti, to kupujeme hromadně v akcích do zásoby. Když jsou sešity za zajímavou (nízkou) cenu a vím, že je to druh, který trvale potřebujou, bereme jich třeba 30. Protože pak ty velký tlustý kupovat po 30Kč/ks, na to nás neužije.
Mám taky asi 20 kružítek, možná 30 trojúhelníků s ryskou, tak desatery tempery, desky asi desatery, dokoupeno před měsícem... Docházej ale obaly a podložky do sešitů. |
| byvala radka | 154149 |
|
1.10.2020 9:28:50
tak jim udělej "putující" podpis
okýnko a vložená vizitka se jménem - když si přehodí krabičku, přehodí si jmenovku učitelka nemůže říct ani popel předpokládá to ovšem zodpovědné děti a dětem to nevadí, že nemají každý svoje? |
| Lucie (+3 zlatíčka) | 80921 |
|
|
1.10.2020 9:26:22
To teda nechápu. Má krabičku, má. Snad je jedno, co je na ní napsáno a čí je. Ještě aby nechtěla snímat otisky prstů, kdo všechno tu krabičku používá
.Podpisy jsem nikdy neřešila, a vůbec bych se tím neobtěžovala, moje děti běžně používaly věci podepsané sourozencem, a dokonce i mým jménem za svobodna, což byl občas problém s identifikací, ale ne s vlastnictvím ![]() |
| Žžena | 83005 |
|
1.10.2020 9:19:46
Na krabici bych místo jména napsala příjmení, to maj stejný oba, a po ptákách.
Podle mne nejde o peníze, ale o princip. O ty věci, co se kupujou úplně zbytečně, protože se prakticky nepoužijou. |
| monam | 158013 |
|
1.10.2020 9:16:18
Já letos z požadavků na sešity pro sedmačku odpadla, chtěli asi osm různých druhů, které v několika papírnictvích neměli. Nakonec jsem si řekla, že sešity jsou linkované, bez ničeho a čtverečkované, velikostně a A4 a A5, nakoupila odhadem a zatím nikdo nic neříkal.
|
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
1.10.2020 9:15:45
Ty jo, to jsem ještě neslyšela a vůbec by mě něco takového nenapadlo. Nedokážu si představit, že si sourozenci půjčují jeden kufřík. Copak k němu mají oba přístup?
U nás ho má každé dítě ve své třídě takže by to ani technicky nebylo možné. Další věc je, že jeden uklidí/neuklidí, vypotřebuje něco a druhému to pak chybí, špatně zavře, umaže, apod. Osobně bych nechtěla mít zrovna toto s nikým společné. K pomůckám - vybavíš oba někdy v 1. třídě a pak už jen dokupuješ co chybí nebo co je tvrdé. Nikdy jsem nekupovala na začátku roku všechno. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.