Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| La Pepa | 5341 |
|
|
1.10.2020 8:56:31
Jo a děkuji naší škole a skvělému učiteli vytvarky, že mají prostě vybavenou učebnu a na druhém stupni tedy nic takového řešit nemusíme. Po prvním stupni, kdy jsme koupili vodovky jiné, než si učitelka představovala apod....
|
| L+3 | 104973 |
|
1.10.2020 8:56:19
U nás je to takto: dva sourozenci na 2. stupni - jeden si kufřík na VV začátkem září zkompletoval a má ho ve škole ve své skříňce, druhý si ho od něj pravidelně na VV půjčuje (má VV jiný den). Jsem ráda, že se takto mezi sebou dohodli.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.10.2020 8:55:07
pevalo zajímalo by mě, jak učitelka přijde na to, že děti nemají pomůcky, když si je tedy tak bezproblémově předávají?
|
| La Pepa | 5341 |
|
|
1.10.2020 8:53:45
Pokud nejsou děti v jedné třídě, dokáží si to předat a nevadí jim to, v klidu bych učitelce napsala, že mají jednu sadu pomůcek. I s ohledem na současnou situaci, kdy není jasné, zda druhý stupeň bude chodit do školy. V případě online výuky by šla výtvarka stranou úplně...
Jen riskujete problémy v případě, že některé z dětí zapomene, to vám kůže pak otlouct o hlavu.... Zvážit tedy, i jak moc jsou děti zapometlive a v případě, že jsou, tak také, zda jsou splachovací... |
| neznámá | 91073 |
|
1.10.2020 8:52:35
Koupila bych dvakrát, nějak by mě ani nenapadlo koupit pouze jednou.
Většina těch věcí vydrží do dalšího roku, tak investice nakonec není tak vysoká. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
1.10.2020 8:51:12
Nepovažuji to za nutné, pokud se bez problémů dostanou k té krabičce, když potřebují.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
1.10.2020 8:50:06
pokud opravdu nedochází k tomu, že by krabičku potřebovali oba najednou a hádali se tak o Herkules ve stejnou chvíli pak bych druhou rozhodně nepořizovala.
Úkolem rodiče je zajistit, aby dítě mělo požadované pomůcky a to oba mají. To že 4. hodinu kreslil se suchým pastelem Pepa a 5. hodinu s tím samým Franta učitelce vadí proč. Argumentovala bych jasně - pomůcky jsou nákladné, obě děti pomůcky ve všech případech mají, učíš tím děti neplýtvat a rodinný rozpočet máte jeden a navíc máš dvojí kontrolu, že dítka nahlásí pokud je třeba něco doplnit. Naopak bych chtěla argumenty od učitelky - proč dvoje pomůcky z jednoho rodinného rozpočtu, důvod mít vše 2x? |
| monam | 158013 |
|
1.10.2020 8:48:09
pevalo, já bych to koupila 2x. U nás taky není vybavení na výtvarku za pár korun, ale zrovna suché pastely stojí stovku a vydrží celou školní docházku. S anilinkama je to horší, ale u nás mají na výtvarce největší spotřebu Herkulesa. To jsem i prskala, když jsem loni na půl rou kupovala čtvrtou tu velkou lahvičku. Když ještě holky chodily na výtvarku do ZUŠky, kupovala jsem 4x.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.10.2020 8:47:55
Nenapadlo by mě nevybavit děti vlastními pomůckami. Zas tak šetřivá na dřeň nejsem, to už je pro mě za hranou, aby se tahaly o pomůcky.
![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
1.10.2020 8:44:27
suchý pastely vydrží na věky, ještě mám ty svoje
protože jsme s tím za celou školní docházku namalovali asi 2 výkresy... Ale taky je máme povinně, myslím, že je ještě nepoužili... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.