Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| anemon | 100064 |
|
|
2.9.2020 20:56:39
Mám další informace, v tý třídě mám dvě děti, snad nekecají oba.
Děti vešly do své minulé třídy, rozebraly si učebnice, nebylo jich dost, vyplývá mi z toho, že to byl trochu boj. Učebnice byly k vyzvednutí už v červnu, ale děti nevěděly kdo už jí tam nemá. Synek si poznal svojí, dcera přišla pozdě. Podepsané jsou, ale v místě, kde knížky odevzdávaly se kontroloval pouze počet kusů. Za tři zápisy do kodexu je třídní důtka. Napsala jsem to třídní, i když ta je v tom nevinně, loni je neměla. |
| Alena | 129302 |
|
2.9.2020 20:28:21
"Já bych nejdříve napsala učitelce, třeba je to jen chyba v komunikaci." asi tak.
|
| Alena | 129302 |
|
2.9.2020 20:26:07
"Ale knihu koupím, tohle dítě chce mít ve všem pořádek, je taková uvědomělá." Na dceru houkne hospodarka, zkousi to a vy se srazite podpatky a bezite pro novou knizku? Dcera z toho byla vystresla, ale holt do takovyhle situaci se clovek dostava a vazne nevim jestli je pro ni prinosne, hned ustoupit a vyhovet jakekoli blbine (tohle neni zadne "nechavani v tom") a neukazat, jak se to ma takova situace resit. Myslim, ze jeden email by to spravil a muzes v klidu na jogu.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
2.9.2020 19:21:15
Renka "Problém není ztráta čítanky jako taková, ale řešení, buď přineseš učebnici zítra nebo potrestání. Soudný člověk asi tuší, že "zítra" je šibeniční termín. Není v tom vůbec snaha se dohodnout."
Vypadá to jako takový šprajc. Když pominu, že má dítě minimální šanci ohlídat učebnice, které musí nechat ve škole, tak hlavní zřejmě není napravení "chyby", tj zaplacení, či dodání nové učebnice v reálném termínu, ale vytrestání žákyně. ![]() Já bych nejdříve napsala učitelce, třeba je to jen chyba v komunikaci. |
| Termix | 105545 |
|
|
2.9.2020 19:09:09
Anemon, je mi to moc líto a nerozumím tomu. Vzhledem k tomu, že vím, o kterou se jedná školu a ta se tváří přátelsky a blablabla, o to víc nechápu. Chudinka malá.
Dcera takhle obdobně přišla taky o jednu učebnici. Akorát že ona ji před karanténou půjčila ve škole někomu a už si nepamatovala komu. Jenže v její škole se nikdo nezlobil, dokonce nemusí nic zaplatit, prostě se kniha ztratila a to se prostě stává. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
2.9.2020 19:01:45
I podepsaná čítanka se může ztratit. Problém není ztráta čítanky jako taková, ale řešení, buď přineseš učebnici zítra nebo potrestání. Soudný člověk asi tuší, že "zítra" je šibeniční termín. Není v tom vůbec snaha se dohodnout.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
2.9.2020 18:35:34
Právě.Pritože jinak ten podpis moc neřeší.A jestli ne,tak by matka mohla vyzadovat předložení vsech techto vybranych ucebnic a zkontrolovat,zda tam neni dcerina
Kdyz nema rozum skola,proc ho ma mit rodic ?? |
| Monika | 123907 |
|
2.9.2020 18:32:41
Tak mohlo by se to zkontrolovat, když je problém, učebnice chybí a "hrozí zápis do kodexu" ...
|
|
2.9.2020 18:30:19
A co kdyz ji nekdo odevzdal i s tim podpisem,jako ze je jeho?Ve škole vsechny knihy a podpisy pri odevzavani kontrolujete ?
|
|
2.9.2020 18:28:12
Ja uz se nicemu nedivim.Muj chlap vzdycky v techto situacich cituje opilého policajta Pucholta z filmu Svatba jako řemen :"Náčelníku,proč nas lidi nemaj rádi ?"
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.