| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Školní potřeby

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3697  [Dalších 3217 >>]
Lída+4 138596
31.8.2018 10:54:14
Jako že celá Praha? ~;) Při tom provozu, jakej v září v pražskejch papírnictvích je, fakt netuším, kdy by to stíhali.
luthienka 77117
31.8.2018 10:50:32
Škola na tom sice trvala, Ja ale neobalovala skoro nic. Jen zapůjčené knihy. Dětem jsem to vysvětlila.
magrata1 95172
31.8.2018 10:32:24
Mám 3 dcery. nejstarší měla sešity a učebnice obalené, nikdy nic nezapomněla, nic nepomuchlala, neztratila. I veškeré hry, co měla, byly kompletní do poslední figurky, dokud je do spárů nedostaly mladší dcery. Prostřední má vše obaleno (učitel na tom trvá). Všechny sešity má do harmoniky. Prostě po hodině mrskne do tašky sešit a na něj pouzdro. Složku používá jen doma. Všechno zaprasí, loni ztratila 2 plně vybavená pouzdra a plno drobností. Nejmladší má ve věcech mumraj, ale nemá to pokrčené, obaly ovšem nesnáší, jak se smekají na sešitech, tak to odbaluje, přesto má sešity hezky rovné a neušpiněné.
Mně je to celkem jedno, nákupy obalů jsou sice nuda, ale naštěstí mám kupu našetřenou od nejstarší dcery, tak dokupuju jen atipy. Je to jediné papírenské zboží, jehož nákup mě těžce nudí, jinak si to užívám.
Lída+2 28136
31.8.2018 10:27:51
Lído, né nikdo nikoho nezná.....normální město.....prostě to tam zaneseš a odpoledne vyzvedneš, právě jsem šla okolo. Je tam ta služba pořád.
Měli tam asi 8 tašek a 3 krabice.....

Když jsem tam pracovala, tak jsem nikoho v životě neviděla.....

asi máte díru na trhu~d~
iiiiiiiiii 69750
31.8.2018 10:09:20
S nákupem obalů mám velmi dobré zkušenosti.
Napíšu si rozměry učebnic a sešitů, to předám prodavačce a ona mi to nachystá. nakupuji v různých papírnictvích a všude mi vyšli vstříc. Byli ochotní, říkali, že je pro ně snazší to lidem vyhledat a připravit, protože vědí, kam v regálu sáhnout. Zákazníci se jim v tom zmateně přehrabují a způsobují chaos.

Sešity si děti vybírají samy. Mají mít různé A4, A5, A6 s linkami a bez linek, takže pak vybírají hlavně podle motivu na deskách sešitu (čím dražší, tím lepší ~o~~:-D)
Katka. 13699
31.8.2018 10:06:00
Syn jde do 7. třídy a v červnu přinesl učebnice obalené.
On také odevzdával učebnice a obaly z nich nesundával, takže kdo dostal učebnice po něm, měl je též obalené ve slušných obalech.
I kdyby škola netrvala na obalech, trvala bych na tom já, prostě se ty knihy tolik neničí.
A balení do celofánu jako v knihovně - myslím, že na požádání za mírný poplatek by ti to v knihovně obalili.
TaJ 81121
31.8.2018 10:00:57
Kdoto, já nevím, ale synovi obaly na sešitech i učebnicích vždycky vydrží celý rok, sem tam se stane, že jeden vyměníme, ale nijak mu z toho nepadají apod... A obaly se dají sehnat i na všechny atypické učebnice, u nás třeba máme už několik let obaly odstupňované po půl centimetru na výšku (od cca 23 do 32 cm), na šířku se dají upravit, takže obalíme pokaždé vždycky všechno, co lidi přinesou...stačí knížky donést, nebo doma změřit a donést papírek:-)
Federika 14090
31.8.2018 9:54:55
Stelo,
mm dětem je "nějaký pěkný" úúúplně fuk:-) Klidně mají saláty nebo harmoniky, neřeší to. Já taky ne.
Federika 14090
31.8.2018 9:53:38
Neobaluju. Mám pocit, že nějaký obaly děti dostávají ve škole nebo to nemusí mít obalený, nevim. Na ty malý sešity obaly doma máme. Na učebnice ne. Syn na gymplu neobaluje nic.
Lída+4 138596
31.8.2018 9:50:37
Tak v širokým okolí nic takovýho nedělají. To se dá dělat někde, kde se lidi aspoň trochu znají...
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3697  [Dalších 3217 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.