Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Thea + 2 | 93496 |
|
31.8.2018 9:46:10
Já jsem byla to dítě, co chtělo mít všechno krásné, jako nové, tak jsem si vše balila ráda, aby to bylo hezké, neponičené. Mrzelo mě, když jsem dostala hnusnou učebnici, 5. v pořadí a celý rok jsem do ní měla koukat. Dcera to má po mě, těší se, až si sešity hezky nadepíše, trénuje různá písma, obaluje.
Syn zmuchlá úplně všechno, obaly jsou poslední záchrana, že to aspoň nějak vypadá. Podle mě, knížky a sešity zkrátka mají být hezké. Co se týká obalování knih normálně na čtení, manžel trvá na obalovaní do papíru, jenže jsem zjistila, že pak nevím co a od koho jsem četla. Zkrátka si to nezafixuji. Mám je raději v průhledném obalu a ty "omyvatelné" klidně nebalím (když je čtu jen doma). |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
31.8.2018 9:34:11
To je nějaké nesmyslně předražené papírnictví, já mám taky obaly z papírnictví na malém městě, ale fakt nejdražší obal je za 10 Kč velký na Atlas světa, nebo univerzál za 11, perforovaný, kde si to otrháš na rozměr učebnice a zalaminuješ nebo zalepíš průhlednou lepenkou.
|
| iiiiiiiiii | 69750 |
|
31.8.2018 8:54:52
Učebnice jsem letos obalovala já sama, okamžitě po tom, co je děti ze školy donesly. V průměru jsou učebnice staré 10 let, ale některé exempláře mají i 20 let (fyzika a podobně). Podle toho také tak vypadají.
Některé byly obalené, ale ty obaly jsem sundala a vyhodila. Vypadaly totiž docela odpudivě, potrhané, jakoby upatlané. Dětem je to jedno, "salátové vydání" jim nevadí, ale já ty učebnice balila z "hygienických důvodů" , aby se dětem neumazala aktovka ![]() .Ještě jsem přemýšlela o desinfekci (jedna učebnice je něčím politá), ale to mi doma rozmluvili .Nové učenice (náhradní domů) kupovat nehodlám. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
31.8.2018 8:49:01
Kudla2, taky mě to překvapuje.....taky to moc neprožívám.
...kluci mají na něco našité i látkové obaly....atlas třeba ![]() PAk co jsou na 8G tak jediné co potřebují do školy na VV je pár štětců....tak jsem jim na to šila takové pouzdro....a pak jsem ho šila i pro dceru kamarádky, z toho by se tu některé uživatelky už vůbec hroutily..... ![]() Pak se to zaroluje a omotá těma provázkama. |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
31.8.2018 8:42:11
"Jsem překvapená, kolik rodičů to tady prudí, mě by to nenapadlo, beru to za samozřejmost. Přeci se staráte o to, abyste to měli všude pěkný, tak proč neochránit školní věci, které dítě má denodenně v tašce a používá je?
" Tak naše děti maj naprosto otřesný saláty (nevím, co s tím dělaj), vždycky se toho skoro leknu, ale nemyslím si, že by to bylo jakkoli důležitý "mít to hezký". Učej se z toho oni, jim to nevadí, tak nevím, proč bych to měla řešit já. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
31.8.2018 4:56:19
Jinak nevím jak kde, ale do papírnictví stačí ráno donést učebnice, nejlépe v krabici a pak si je odpoledne vyzvednou obalené, když jsem tam pracovala, byla to úplně běžná služba....už před 12lety....
![]() A perfektně jsem na obalování využila své zkušenosti ze školní knihovny, kde jsem vypomáhala....4 roky. ![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
31.8.2018 4:53:08
Taodvedle , netuším co máte za sešity tam u Vás.....jak moc je používáte, ale v některých předmětech je to učební pomůcka po několik let.
ale na prvním stupni se jede na 20,40listů a někde 60listů....a nám je všechny platila škola.....teda obec musím říci, dávala na Zš velké peníze. Málo co jsme platili..... A na 8G se jede v 60listovém sešitě, ve všech předmětech a co je důležité, že se pokračuje, takže takové ZSV má sešit 2 školní roky, protože se hodí i zápisky z roku před tím. třeba čeština vydrží ještě tak do půlky října....a pak se bere nový. A takové sešity z fyziky si syn nechával celých 8let....měl jich asi 5 po 60listech a nyní s ním poputují příští týden na Vš. |
| Alena | 129302 |
|
31.8.2018 0:07:42
Zadne pomucky nebalime, naštěstí to po synech nikdo nikdy nechtel.
|
| Su-elin | 125341 |
|
30.8.2018 23:16:02
Mám ve školním obalu třeba očkovací průkazy našich psů ,sešit s recepty a jiné sešity a notýsky,nikdo mě k tomu nenutí, zrovna lempl nejsem,ale prostě je to líp chráněné i když to není jeté jako školní sešity a učebnice,přijde mi to normální.
|
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
30.8.2018 22:57:33
V papírnictví, kde jinde.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.