Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
29.8.2017 12:43:43
No nevim, jsem 79, to zas az tak mladsi nebude.
Ale u nas to byly vzdycky podlozky. A ty plastove byly desne blbe, neb pod papirem klouzaly. |
| Girili | 117849 |
|
|
29.8.2017 12:41:34
Neznam. Hadam psaci podlozku do sesitu bez linek?
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
29.8.2017 12:41:16
Bez "lenochů"?
á mladší ročník ![]() lenoch byl (je) podložka s předtištěnými linkami, co se vkládá pod nelinkovaný papír, abys měla pěkné řádkování... vždycky jsem si přála plastový, ale vzhledem k mé spotřebě jsem je vyloudila max jednou, 2x do roka... na druhém stupni jsem si je musela za trest vyrábět pomocí pravítka a fixu (jako dysgrafik jsem je měla moc hezké ), beztak jsem je ztrácela... ![]() |
| susu. | 129001 |
|
29.8.2017 12:38:32
Já současná papírnictví miluju.
Je mi líto, že za mě nic nebylo. Taky si to užívám, občas mě mrzí, když nemůžu sehnat právě stejné sešity. Celý první stupeń jsem byla otrávená, že sešity kupovala škola, všem stejné a mě se moc nelíbily a mezitím dcera z těch dětských motivů vyrostla. |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
29.8.2017 12:35:28
Aj ja si veľmi užívam nákup školských pomocok a keď sa mi podarí tam dostať deti, tak ich ničím opakovaním otázky "A nepotrebujete ešte niečo???"
![]() A som z toho úplne nešťastná že NEPOTREBUJÚ! Prezúvky, batohy, tempery i obaly ... - to sú tak úžasné nevyhnutnosti ![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
29.8.2017 12:32:28
Neznáš lenoch? :-D´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
|
| Girili | 117849 |
|
|
29.8.2017 12:30:32
Bez "lenochů"?
Jinak tedy divna uchylka. Nemam zatim deti skolniho veku, ale mne prudi i nakup backurek do skolky. ![]() |
| Evžíček | 52045 |
|
|
29.8.2017 12:28:50
Za mne nic nebylo( resp. Všechno stejný)- akorát aktovky a Penál byl výběr- chudák máti mi musela kupovat nové cca 2x za rok, faaaaaaakt jsem po tom toužila....
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
29.8.2017 12:27:00
jo, ladící sešity s obaly a s obaly na učebnice, to je můj sen
![]() ale každý rok mi to zkazí seznam předepsaných sešitů, které se pak v obchodě vyskytují jen v hnusném provedení, v jednom stylu neexistují nebo je dokonce ani nemají... a když už se mi to všechno podaří jakžtakž seskupit, dětičky sešit ztratí, obal zničí, učebnice se tam nakonec nevejde, případně něco dalšího... stejně tak když jim koupíš peněženku vyladěnou k aktovce, nevydrží ani do října... ničehož nic si neváží, holota jedna mizerná ![]() (byla jsi taková i jako dítě? já teda až s věkem, jinak se přesně poznávám ve svých vlastních dětech, sešity jsem měla obalené s bídou v září, nejdéle v listopadu už byly holé, poztrácené, bez pijáků, bez lenochů... ) |
| Evžíček | 52045 |
|
|
29.8.2017 12:15:19
Ahoj,
Mám děti, které škola nebaví, přímo ji nesnáší( paradoxně se učí velmi dobře). A nesnáší i věci se školu související - a já miluju nakupování věcí do školy. V záchvatu nadšení jsem koupila nové batohy( staré jsou Ok, musím je někomu darovat, abych neměla výčitky, že moc plýtvám), penály, vybavení na tělocvik, výtvarku.Dneska jsem se přistihla v papírnictví, že kupuji sešity tak, aby obálky ladily mezi sebou a kde to jde, tak i k předmětu... nemluvím o perech, pastelkách.... Kluci si myslí, že jsem divná( puberťáci), manžel prudí, že jim předváděním nakoupených sěsitů a kružítek kaźim konec prázdnin .... Já bych šla do školy hned. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.