Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| simiki+koťátko 03/07 | 44774 |
|
|
23.8.2016 11:07:44
Maargrit, dcerka má taky ploché nožky, a kupujeme cvičky ve speciální obuvi, kde jsou velmi ohebné, stojí kolem stovky.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
23.8.2016 11:03:04
Margit....nase mala si loni jako backory do skoly vybrala boty od skechers. Mely bilou podrazku, cerne latkove.
Kdyz bylo potreba a zapomela boty na tv, normalne v nich cvicila. Ony maji ty boty podrazku jako vsechny sportovni boty, jen nazouvaci a vepredu to je vyssi. Staly v nabidce v deichmannu 20eur...jsou ji i letos. Na bezne noseni, na tv, fakt super. Neco na tenhle zpusob, ale jsou lehci /jednodussi a vic prodysna latka/ http://www.schuh-welt.de/skechers-synergy-scene-stealer-slipper-12004-24782002.html |
| TaJ | 81121 |
|
|
23.8.2016 11:01:54
Tuten, taky myslím, že při sportování se ta noha zapotí ve všem....syn když lítá třeba v létě ve vedru venku, tak se mu noha potí i v sandálech...
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
23.8.2016 11:00:25
Zerat, nepíši jen o sportu, ale celkově, např. i o uzavřených bačkorách, v nichž se dětem paří nohy každý den celé dopoledne.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.8.2016 10:59:16
Syn má do tělocvičny obyčejné cvičky, taky jsem řešila, že mi nepřišly moc vhodné, taky má plochou nohu...na druhou stranu je v tom v podstatě jednou týdně tu dvouhodinovku, což ve finále je něco přes hodinu, když odečtu čas, než se převlíknou a tak...takže nemyslím, že by to napáchalo nějakou škodu, stejně občas něco dělají i bosi....No a ven na hřiště nosí botasky Nike, které nosí i jako normální boty, máme léta vychytaný jeden typ, který vydrží všechno, jsou pohodlné, dobře se obouvají, jdou synovi dobře utáhnout na nohu (má hodně úzkou) a jsou na suchý zip, takže nemusíme řešit tkaničky apod....jako přezůvky má Befado na suchý zip, nosí je i doma a nějak zvlášť propocených ponožek jsem si nevšimla....
|
| zerat | 18305 |
|
|
23.8.2016 10:58:20
Lído, já vůbec netvrdím, že nerozumím - je mi jasné, jak to tam smrdí - stačí že vím, jak cítím sebe po cvičení - ale těžko učitel ovlivní to, aby si dítě vyměnilo fusekle za suché a čisté - to je jaksi práce nás rodičů v tomto směru děti vychovávat, cepovat. To stejné oblečení - nevím, jak kde, ale dcery vědí, že se oblékají do oblečení na tělocvik, a potom se do tělocvikového trika poutírat a převléknout se do oblečení školního - to vše kvůli eliminování právě toho puchu. Vím, že si holka poctivě dává ráno před tělocvikem antiperspirant a že si s sebou nosí sprej... víc žel nejsem schopná pro učitele udělat
![]() |
| Alena | 129302 |
|
23.8.2016 10:51:32
Mam kluky. Ja neezpochybnuji, ze nekomu vadi byt v mokre ponozce po telocviku, jen, ze se te situaci neda vyhnout zadnym druhem obuvi, pri pohybu se clovek proste poti.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.8.2016 10:48:50
Tutenstein, já si vzpomínám na rodičák v primě, kdy třídní prosila maminky slečen, aby dohlédli na hygienu a náhradní oblečení na TV a ponožky.
nechápala jsem co řeší.....no když tu čtu, že slečnám mokré ponožky nevadí, už aspoň tuším o čem ta chudák třídní tenkrát mluvila. Moji kluci je nosí léta v aktovce každý den....když mají potřebu převlečou si je....i v den kdy není TV. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.8.2016 10:44:05
zerat,
co vím tak v sedmičce po TV se nedá vůbec být bez min. 2 otevřených oken,kvůli klukům a v šestce kvůli slečnám, jsou na tom s hormonama napřed....a puch je tam šílený......normálně, natož po TV v kombinaci s těma nohama......co vysychají.... úči by asi měli dostávat příplatky ![]() |
| zerat | 18305 |
|
|
23.8.2016 10:36:57
Zapařené nohy mají chvíli když v nich sportují týdně 2 hodiny
Ani jedna si na mokré ponožky nestěžuje, potí se celkově, tak proč zveličovat nohy? ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.