| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Školní potřeby

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 3697  [Dalších 2977 >>]
simiki+koťátko 03/07 44774
23.8.2016 11:07:44
Maargrit, dcerka má taky ploché nožky, a kupujeme cvičky ve speciální obuvi, kde jsou velmi ohebné, stojí kolem stovky.
Anni&Annika 50178
23.8.2016 11:03:04
Margit....nase mala si loni jako backory do skoly vybrala boty od skechers. Mely bilou podrazku, cerne latkove.
Kdyz bylo potreba a zapomela boty na tv, normalne v nich cvicila. Ony maji ty boty podrazku jako vsechny sportovni boty, jen nazouvaci a vepredu to je vyssi. Staly v nabidce v deichmannu 20eur...jsou ji i letos. Na bezne noseni, na tv, fakt super.

Neco na tenhle zpusob, ale jsou lehci /jednodussi a vic prodysna latka/

http://www.schuh-welt.de/skechers-synergy-scene-stealer-slipper-12004-24782002.html
TaJ 81121
23.8.2016 11:01:54
Tuten, taky myslím, že při sportování se ta noha zapotí ve všem....syn když lítá třeba v létě ve vedru venku, tak se mu noha potí i v sandálech...~d~
Ropucha + 2 120300
23.8.2016 11:00:25
Zerat, nepíši jen o sportu, ale celkově, např. i o uzavřených bačkorách, v nichž se dětem paří nohy každý den celé dopoledne.
TaJ 81121
23.8.2016 10:59:16
Syn má do tělocvičny obyčejné cvičky, taky jsem řešila, že mi nepřišly moc vhodné, taky má plochou nohu...na druhou stranu je v tom v podstatě jednou týdně tu dvouhodinovku, což ve finále je něco přes hodinu, když odečtu čas, než se převlíknou a tak...takže nemyslím, že by to napáchalo nějakou škodu, stejně občas něco dělají i bosi....No a ven na hřiště nosí botasky Nike, které nosí i jako normální boty, máme léta vychytaný jeden typ, který vydrží všechno, jsou pohodlné, dobře se obouvají, jdou synovi dobře utáhnout na nohu (má hodně úzkou) a jsou na suchý zip, takže nemusíme řešit tkaničky apod....jako přezůvky má Befado na suchý zip, nosí je i doma a nějak zvlášť propocených ponožek jsem si nevšimla....
zerat 18305
23.8.2016 10:58:20
Lído, já vůbec netvrdím, že nerozumím - je mi jasné, jak to tam smrdí - stačí že vím, jak cítím sebe po cvičení - ale těžko učitel ovlivní to, aby si dítě vyměnilo fusekle za suché a čisté - to je jaksi práce nás rodičů v tomto směru děti vychovávat, cepovat. To stejné oblečení - nevím, jak kde, ale dcery vědí, že se oblékají do oblečení na tělocvik, a potom se do tělocvikového trika poutírat a převléknout se do oblečení školního - to vše kvůli eliminování právě toho puchu. Vím, že si holka poctivě dává ráno před tělocvikem antiperspirant a že si s sebou nosí sprej... víc žel nejsem schopná pro učitele udělat ~;)
Alena 129302
23.8.2016 10:51:32
Mam kluky. Ja neezpochybnuji, ze nekomu vadi byt v mokre ponozce po telocviku, jen, ze se te situaci neda vyhnout zadnym druhem obuvi, pri pohybu se clovek proste poti.
Lída+2 28136
23.8.2016 10:48:50
Tutenstein, já si vzpomínám na rodičák v primě, kdy třídní prosila maminky slečen, aby dohlédli na hygienu a náhradní oblečení na TV a ponožky.
nechápala jsem co řeší.....no když tu čtu, že slečnám mokré ponožky nevadí, už aspoň tuším o čem ta chudák třídní tenkrát mluvila.

Moji kluci je nosí léta v aktovce každý den....když mají potřebu převlečou si je....i v den kdy není TV.
Lída+2 28136
23.8.2016 10:44:05
zerat,

co vím tak v sedmičce po TV se nedá vůbec být bez min. 2 otevřených oken,kvůli klukům a v šestce kvůli slečnám, jsou na tom s hormonama napřed....a puch je tam šílený......normálně, natož po TV v kombinaci s těma nohama......co vysychají....

úči by asi měli dostávat příplatky~6~
zerat 18305
23.8.2016 10:36:57
Zapařené nohy mají chvíli když v nich sportují týdně 2 hodiny ~:-D Ani jedna si na mokré ponožky nestěžuje, potí se celkově, tak proč zveličovat nohy? ~d~
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 3697  [Dalších 2977 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.