| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Školní potřeby

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 3697  [Dalších 2887 >>]
withep 93862
18.7.2016 15:38:35
Syn kdysi přinesl poznámku, že si má obalit sešit. Já mu ho dala neobalený, že je do zásoby, ale měl být užíván paralelně, tak jsme ho holt obalili. Ale myslím si, že když učitelce řeknu/napíšu, že zabalíme jen učebnice, které jsou půjčené, ale kvůli sešitům zeměkouli zaplastovávat nechceme, nebude mi moct říct ani popel ~d~

Nebo ušiju látkové obaly :-)
withep 93862
18.7.2016 15:29:32
Zrovna dneska se mi mihlo hlavou, že mi to balení sešitů nějak nesedí. Jsou z papíru, obnovitelný přírodní materiál, jednorázová věc, která se případně zrecykluje, stačí, když vydrží pár měsíců. A mají se balit do plastového obalu, který nás přežije o stovky let a zabere další kousíček země nebo oceánu, jenom aby těch pár měsíců vydržely v lepším stavu...? Jo, i plast se dá zrecyklovat, ale pořád je mnohem lepší ho nevyrobit, a když už je vyrobený, nekoupit, aby nebylo třeba vyrobit další...
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
18.7.2016 11:51:11
Díky všem, mám nakoupíno, něco málo přes 800,-, ale mám všechno. Ještě mi prodavačka v papírnictví chválila, že to řeším teď, protože pak budou fronty.
Koulička M 128389
18.7.2016 10:54:43
Ano, ty tenké už vůbec nekupuju, stejně vydrží houby, kupuju ty o něco málo dražší.

jinak 3 náplně do Pilota u nás mají bez akce v Tescu za 199, v papíráku jednu za 60, docela pálka.

Jak tu někdo psal, zrovna lepidlo mě zarazilo, v papíráku levnější než v Tescu za akční cenu. To samé veškeré "kvalitnější" pomůcky. Jen sešity, ty stojí za to, těch tam prostě za tu cenu naberu víc, ono se to upotřebí. A to co mi tam vyjde levněji, je nekvalitní. A co mě teda mrzelo, ve škole dostávaly děti vstupní balíček, a byly tam ty nejhorší krámy, jediné co stálo za to, byly barevné appíry. Kdyby jim za to nakoupili třeba čtvrtky na výtvarku, nebo nějaké jedno kvalitní kružítko

Mimochodem, jaké kružítko kupujete dětem, aby se nezlomilo po pár použití a aby drželo stejný průměr celou kružnici? MY koupili jedno v Lidlu, to docela jde, ale tatík si nenechá říct a koupil sice už 3, ale nějaký totál kšunty k ničemu.
kachna_ 144932
18.7.2016 8:52:58
Nevím, jestli je tam pořád mají, ale penály jsem koupila v levných knihách - se čtyřlístkem a drží dobře, byly patrové, vybavené (vector), za stovku.
Docela se mi daří nakoupit v tescu (právěže i Kohinor). V Kauflandu si nevybavuju, že bych z tohohle sortimentu koupila něco levnějšího.
A potvrzuju ty obaly! Ty tenké jsou akorát k vzteku.
withep 93862
18.7.2016 6:27:54
Tyjo, já tvůj příběh nesleduju, zírám. Začátkem prázdnin jsem nakoupila dětem (taky první a třetí třída) většinu věcí do školy za sevtu, a dodatečně jsem v mejlu objevila slevový kupón na 100. Možná je ještě funkční, bych ti ho mohla poslat ~x~
withep 93862
18.7.2016 6:15:58
Nakup na e-shopu už teď, ceny bývají nižší, slevy jsou leckde a průběžně, poštovné nad určitou sumu zdarma.
morčátko 119106
17.7.2016 23:03:20
já to mám právě "zmapované" a strašně to zdražili, bývají i po slevě za 155, jen ten neoluxor se drží. Já tam sleduju slevy a pak nakoupím třeba hned troje do zásoby a do té doby než to spotřebuji tak jsou slevy zase. To už se pomalu potom vyplatí koupit v akci celé nové pero než jen tu nápln
TaJ 81121
17.7.2016 23:00:13
Renko, přesně...a takových lidí je dost...už se psychicky připravuju na září a na ty seznamy:-)
TaJ 81121
17.7.2016 22:58:39
Bberi, přesně, v každém obchodě mají něco levnější a něco zase o dost dražší, než jinde...takže ve finále zase člověk až tak moc neušetří a nebo lítá všude možně...
[<<Předchozích 800] Názory 801810 z 3697  [Dalších 2887 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.