Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Firenza | 130641 |
|
|
19.2.2018 17:21:33
...je tam známá Ježíšova cesta , s kočárem v pohodě , naučná stezka přes vřesoviště, jsou tam zajímavé technické památky z dob těžby stříbra. Také zajímavá horská železnice. Proste kdo se chcei poučit , dozví se leccos zajímavého. A neni to tak strašně proflaknute jako ta Šumava a Krkonoše
|
| Firenza | 130641 |
|
|
19.2.2018 17:18:07
......já se dovolím tu trosku propagovatmoje milované Krone hory. Když vyjedete nad Jáchymov tak se tam rozprostírá taková náhorní plošina, kde jsou Abertamy , Boží Dar, Horní Blatná , Klínovec a na německé straně Oberwiesenthal....je to v podstatě na rovině. Boží Dar je turisticky velice dobře vybaven , dá se sehnat super apartmán
|
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
19.2.2018 8:01:26
Taky jsme tahali deti v kocare po horach, od 3 mesicu. Chozeni po horach miluju a s miminem je to super. Clovek si vytrenuje postavu tlaceni do vrchu, mimino pase konicky na pasece, trhame boruvky...
Syn s nami takhle "sel" i hrebenovku Ovcarna-Jeleni studanka- Alfredka. Nedoporucuju teda, celou cestu jsme kocar vcettne proviantu a 11kg ditete nesli 😃 |
| . . | 133444 |
|
18.2.2018 22:11:44
Tak pořád lepší než Vrchlabí, to je ještě tak o hodinu dál, a byla jsi tam
![]() |
| Cimbur | 64764 |
|
|
18.2.2018 21:55:01
Me se to raky moc líbí. Ale je to od nas veřejnou dopravou prakticky nedostupný, autem na nekolik hodin cesty.
|
| . . | 133444 |
|
18.2.2018 21:31:18
Tyjo dobrej tip - trasa vypadá opravdu hezky, termín ideální, zázemí se zdá kvalitní, počet účastníků v pohodě a mám tam kategorii - už jsem zaregistrovaná
![]() |
| . . | 133444 |
|
18.2.2018 20:21:56
Maraton v Třeboni v říjnu? To zní dobře
třeba se konečně potkáme, Buchli. |
| . . | 133444 |
|
18.2.2018 20:18:54
Vozíky za kolem i za běžkama používají taky, ale když chtějí do terénu, tak holt děti nosí... no teda občas nosí i ten vozík, když si blbě prohlídnou mapu
což mmch je řešitelné jen pokud jde více rodin společně, protože jeden člověk vozík s dítětem či dětmi neunese, a někdo musí tudíž hlídat zatím ty děti. Znám i historku o miminu (pár týdnů, ještě se neodkulilo) položeném na skále čekajícím, až rodiče odnesou kočár dolů a vrátí se pro něj. A to byli dva na jedno dítě, ovšem s kočárem - bohužel pro tu situaci. |
| Muumi | 41406 |
|
18.2.2018 20:04:23
No tak snad se jim v tom bude líbit. U nás je to teda nejméně oblíbený kočár a posazování je s řevem aktivním odporem. Pak už jsou tam docela spokojené, ale vadí jim ta blízkost, jsou přece jen těsně vedle sebe. My máme teda jiný, tam se kupuje primárně cykloverze a jde dokoupit to velké přední kolo, to jsme nakonec nekoupili, zjistili jsme, že všude stačí to malé otočné. Snad jen kdyby bylo nějak hrozně moc sněhu, což není... Ten skiset podle mě utáhne jen skutečně trénovaný jedinec. Já bych to nedala.
|
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
18.2.2018 19:55:29
jo thule ten cyklovozik /chariot.
na kole nejezdime, chceme jenom ten turisticky modul s jednim velkym kolem vepredu. i ty lyze k tomu nechceme, protoze nejezdime na bezky a na snih mame dvojsanky |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.