Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hr.ouda | 123574 |
|
|
6.4.2017 21:45:32
nevím, na jaký cenový hladině začínají kvalitní trekovky, v jednom případě to byly garmoty z rockpointu asi za 5000 nebo o neco víc ,
|
| Červená řepa | 55518 |
|
|
6.4.2017 9:26:48
jo a ještě - co to je ta technologie podrážky "Contagrip?" Některé boty to mají místo vibramu. Brát nebo nebrat?
|
| Červená řepa | 55518 |
|
|
6.4.2017 9:23:32
Oni mě netrestají, to jsem si vymyslela sama a musela jsem si to vydupat. Je to ženská akce, necháme rodiny svýmu osudu a jdem, pocit chvilkové svobody, objevování krajiny, hostorie, architektury, krajové mentality, svých vlastních skrytých slabostí, souznění s přírodou a předky, křesťanský přesah. Nic lepšího neznám. Těším se na to vždycky několik měsíců. Akorát ty boty, ty mě tíží v mysli, blbý boty ten zážitek trochu sráží. ![]() Ony se ty plastovo/textilně/kožené lehké boty typu těch salomonů dají rozšlápnout? Já jsem u těch merrelů měla pocit že se to ani nehne, tý kůže je tam minimum, takže nemá moc co povolit a vibram se neošlape, takže se bota moc noze nepřizpůsobí. Aspoň mám takový pocit. Ta Columbie je hodně vidět v krámech, ale považovala jsem ji za horší značku, nikde se o ní nedá nic zjistit. Kouknu se na to. Dík |
| Fren | 117315 |
|
5.4.2017 23:16:50
proboha,za co tě trestají-týden pochodu s krosnou a spaní pod širákem
![]() Ale nezapomenutelné to určitě bude tojo;já musela chodit jako děcko se svým zploditelem tzv.kvadranty,např. na šumavě, celý týden,každý den pěkně kolem 25 km a spalo se hromadně po tělocvičnách,někdy v lesích ve stanech,taky nezapomenutelné ![]() No hlavně si nekupuj boty těsně před tou štrapácí,měly by být už rozšlápnuté; a jinak je dnes i ve sportisimu nepřeberná nabídka lehkých turistikých bot,volila bych spíš tedy vyšší nad kotníky,goretx,at je pevná noha,s vibramem určitě,ale fakt rozchodit před tou šílenou tůrou. Mohu doporučit značku Columbie,jsou to hodně pohodlné boty a mají fakt kvalitní a vyzkoušené jak boty tak oblečení právě naturistiku.Moc se o této značce neví,protože je u nás profláklá značka adidas,nike,salomon a podobné hrůzy. |
| Eržika. | 36295 |
|
|
5.4.2017 22:51:28
Mám kotníkove Meindl už 20 let, ale jsou poněkud drahé.
Dítku jsem (ve stejném čísle jako mám já) nyní kupovala značku Olang, kůže+membrána za půlku. |
| Eilatt | 120397 |
|
5.4.2017 22:14:05
Na pořádnou turistiku mám vysoké Hanwagy z Hudáče, už asi 10 let, odchodila jsme v nich všechny Rumunska, Bulharska, Dolomity, vandry...jsou super. Ale je to těžší bota.
Nízké trekovky kupuju různě, nepromokavé, měla jsme Salomony, North face, vše dobré, vydržely relativně dlouho. teď mám nově Keeny - prvních pár dní naprosté utrpení, dřely jak prase. ale už se trochu roztáhly a vypadá to na dobré cestě, i když na delší tůru bych si zatím netroufla, jedna pata pořád lehce vadí. chce to i koupit dopředu a rozchodit.... |
| Slonisko | 65085 |
|
|
5.4.2017 22:11:47
Já mám Salomony, tyhle:
http://www.salomon.com/cz/product/authentic-ltr-gtx-w.html?article=373261 ale nějakou verzi bez goretexu. Jsou lehký a pohodlný, mám je už čtvrtým rokem a dobrý, jen do nich teda teče. Moje první trekovky byly taky Salomony, pak jsem mělo Asolo a ty mi přišly míň stabilní, přišla jsem si v nich trochu jako na chůdách. |
| VčelkaMája | 32837 |
|
|
5.4.2017 22:05:17
Mám tyto, jsou lehké a pohodlné. Ale nevím, jak dlouho vydrží, kupovala jsem je loni.
https://www.sportisimo.cz/salomon/mudstone-mid-w-gtx/141279/ Předtím jsem měla nízké AKU... |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
5.4.2017 20:58:28
Nevim, mrizku jsem v botach jeste necitila...musi tam byt?
Jinak boty mivam i leta, kupuju kozeny a teda mam vzdycky povicero paru. I kdyz v tech poslednich jsem odchodila 3x 3/4 roku /miluju ty boty, ale v zime je nenosim/ a taky zadny problem.... |
| Girili | 117849 |
|
|
5.4.2017 20:37:27
Rekla bych nekvalitni boty. Stalo se mi to asi 2x u beznych polobotek, u kvalitnich trekovek ale nikdy.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.