| Girili | 117849 |
|
|
9.10.2015 15:25:06
V podstate uplne nejradsi. Manzel plesa, ze je bez listi daleko videt, ma rad takovou to mlhave vlhke podzimni pocasi. Ja plesam, ze nikde nepotkame nohu. Jen ted s malymi detmi je to narocnejsi na obleceni a boty - do kazde kaluze vlezou...
|
| Adéla |
| • |
9.10.2015 15:06:01
Miluju to!! Jsem narozená v listopadu a podzim je moje nejoblíbenější období. Mám ráda sychravo, když mží, i je trochu mlha. Tak jak voní podzimní vzduch nevoní nikdy jindy. Výlety v tomhle čase jsou nejlepší. Ty barvy přírody, paráda. Navíc nikde nejsou nalezlí lidi
![]() |
| luthienka | 77117 |
|
|
9.10.2015 13:42:49
Miluju to. S dobrym oblecenim to neni problem. Jen nespime venku - to ale ani v lete. Mame radi hotelove pohodli po vyslapu.
Zrovna vyrazim smer Zadov a okoli. ![]() |
| Danyse | 55154 |
|
|
9.10.2015 13:41:56
Mám taky mamku aktivku a samy se nazývají holky šlapky, ta jejich skupina žen, průměrný věk cca 70 let. Jezdí na turistiku organizovaně i do zahraničí :), jo a některé, předpokládám ty mladší, jely i lyžovat do Alp, ale bohužel jedna si na svahu zlomila nohu a vrtulníkem se proletěla, a do Cz se vezla solo sanitkou.
A k tématu, na Šumavě a v Českém Lese je podzim nádhernej. Ne že by ostatní období nebyla. A strašně dobře působí ten pohyb v přírodě na podzimní(ale i jarní, letní i zimní) deprese. |
| splechtulka & M+J+R | 35354 |
|
|
9.10.2015 13:29:48
Šumava v říjnu je nádherná!!! Dokud nenastoupily děti do školy, tak jedině jarní či podzimní dovolené. Letos jsme byly v srpnu na Polce, byl ten nejhnusnejsi tyden a chodilo se jedna radost.
|
| Stáňa * | 7932 |
|
|
9.10.2015 12:33:50
Vloni jsem byla na konci října za mlhavého počasí na celodenním výšlapu v Adršpachu - po cestách mi turistické (s místním člověkem, který dělá pro skály a má tak přístup všude). Bylo to naprosto jedinečné
![]() |
| Stáňa * | 7932 |
|
|
9.10.2015 12:32:00
V tyto měsíce je to naprosto v pohodě, s výjimkou silného deště a větru.
My bydlíme v podhůří, většinou chodíme částečně lesem a to se pak za větru docela bojím. Vloni jsme chodili hlavně v lednu, únoru a březnu se synem doslova každý víkend tak 6 - 10 km. Později pak už děláme na zahradě a kolem baráku, takže to se na delší procházky už nedostaneme. Manžel na to ale není vůbec ![]() |
| Monika | 123907 |
|
9.10.2015 12:25:09
Taky to mám ráda, ale moc si to neužívám, protože s dětmi je to potíž. Jsou víc mrzuté, obvykle za chvíli mokré, nedá se tak lehce kdekoliv zastavit a odpočívat, hrozí riziko, že s nimi nedojdeme "do civilizace" za světla ... Teď doufám, že se mi poštěstí o podzimních prázdninách, budeme u našich, tak snad jeden den tam děti necháme a vyrazíme jen s manželem, pokud tedy nebude vyloženě pršet - tak moc sychravo teda už nedávám
![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
9.10.2015 12:19:24
Jo. A v zimě na sněhu taky
~ |
| kosatka2 | 89902 |
|
|
9.10.2015 12:08:48
Zrovna jsem si koupila nový teplý spacák a těším se, až ho v listopadu vyzkouším.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.