Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Půlka psa | 24064 |
|
|
21.7.2020 7:15:19
S dovolením se přidám. Kdysi jsem byla na přechodu Vysokých Tater. Spali jsme postupně v horských chatách bez proudu, většinou u nějakého plesa, kam zásoby přinášeli nosiči, protože se jednalo o horský štít bez silnice. Jedna z tůr se mi moc líbila. Šlo se tam po řetězech, ale zase to nebylo horolezectví (tj šlo to bez lan a s krosnami plnými spacáků a potravin na týden).
Chtěla bych to zopakovat se staršími dětmi. Nehledám přesně to místo, kde jsme byli tehdy, ale spíš tématicky podobnou tůru s řetězy a spaním vysoko nahoře v romantické horské boudě. Poradíte? Googlení mi moc nepomohlo. Neznáte to tam někdo, prosím? |
| Cony | 51602 |
|
|
20.7.2020 20:14:44
Hotel Tulipan, je v Tatranske Lomnici, kousek od lanovky..da se jít na túry pěšky rovnou z hotelu, wellnes, viřivku a sauny maji taky..
|
| Pájuša | 96267 |
|
|
20.7.2020 19:01:47
chtěli bychom vyjet do Tater.jen dva dospělí, lační po horách.tak 2-3 tůry.Doporučíte oblast, pěknou tůru a klidně i ubytování? Asi na 3noci.kKlidně se snídaní nebo i jen apartmán bez jídla.Jeden večer welness pokud bude poblíž.děkuji moc, v Tatrách jsem nebyla skoro 20let....
|
| Šimka | 96786 |
|
26.5.2020 9:50:45
Moc díky, spojení ze Šumperka i potom zpět je super. Jen ještě jestli můžu poprosit, kde v Šumperku parkujete? Dá se tam někde 3 dny stát?
|
| Yenn_ | 62116 |
|
25.5.2020 22:11:34
Auto nechat v Šumperku. Odtamtud jede bus na Skřítek a z Ramzové vlakem pak návrat k autu do Šumperka.
|
| Šimka | 96786 |
|
25.5.2020 15:33:30
Moc ráda bych vyzkoušela přechod Jeseníků. Po horách chodíme, ale takto jsme to ještě nezkoušeli. Našla jsem trasu od motorestu Skřítek v Sobotíně přes Ovčárnu(odtud bych ráda na Bílou Opavu), Praděd, Červenohorské sedlo a do Ramzové. Myslela jsem, že v Ramzové bychom první den nechali auto. Ale nemůžu najít pořádný spoj právě do Sobotína. Jak to řešíte vy?Nebo auto nechat někde jinde? Ale aby bylo dobré spojení.Už máme i termín a na tomto jsem se zasekla. Nerada bych aby nám to ztroskotalo, moc se těším. Prosím, prosím poraďte.
|
| Alena | 129302 |
|
8.11.2019 8:42:39
Koukala jsem do map (na mapy.cz ve variante turisticka s fotografiemi jsou u vetsiny cest fotky, nebo se da podivat na satelitni) a ze to s chariotem nepujde bych se vubec nebala.Nasla jsem dve prudka stoupani s divnym stavem cesty, ktere jde ale v pripade bahna bez problemu obejit s minimalni ztratou po silnici (nad Ledeckem a nad Jevinevsi). Sazava se prekonava po silnicnich mostech. Jediny problem by byl u rek , kdyby nastaly velke deste a nejak vyrazne stoupla hladina. Bohuzel to vypada spis na siroke vyuzit odrazek a reflexniho obleceni, protoze ty useky, kde se jde po silnicich, kde opravdu asi neco bude jezdit, nejsou kratke.
|
| Peppa | 133447 |
|
8.11.2019 8:05:46
Půlko, neporadím, ale jsi dobrá :) Já když si řeknu, že bych mohla dojít pěšky do vedlejší vesnice, tak o tom tak dlouze přemýšlím, až nakonec nikam nejdu
|
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
8.11.2019 8:02:24
Půlko, hranice republiky obchází můj strejda teď v důchodu
![]() |
| Ráchel, 3 děti | 76748 |
|
|
8.11.2019 7:57:33
tak to se stav na kafe
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.