| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Turistika

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 2203  [Dalších 1753 >>]
Koníček mořský 156666
25.7.2019 14:09:43
Tak jsem si hned vyzjistila kdo to ta Klára je. Je to velmi zajímavá, sympatická, šikovná a inspirativní žena. Já se o něco zajímám hodně. A o všechno se zajímám trochu. Takže jsem si moc ráda rozšířila obzory a už vím, jak to všechno je. Je dobře, že se nevzdala a dokázala to. Hezký příběh. Má taky krásný vlasy. Kudlo, koukni se. (třeba na Gejzír ČT. Nebo na co chceš)
Já mám moc ráda Denali.(Na tu Klára taky vylezla. I slezla). Je to nádherné slovo a je dobře, že má hora zpátky své jméno. Taky mám ráda sympatické lidi, kteří dokáží něco, co já ne. Ať je to co je to.
Kudla2 58452
25.7.2019 14:08:49
Ok, zobecnění beru zpět.

Je pravda, že to může zajímat (a asi taky i zajímá) i lidi, co nelezou.

To, že sportovní výkony kohokoli jiného mě většinou nechávají zcela v klidu, je čistě můj problém.

S vědeckými objevy a uměleckými díly bych to ale úplně nesrovnávala - ten objev může být užitečný i pro někoho, kdo tomu vůbec nerozumí, a umělecké dílo může taky oslovit i "neumělce".

Ale to s tím sportem sama za sebe upřímně řečeno nechápu. Chápu, že to přinese uspokojení tomu člověku, který překonal sám sebe. Ale nechápu (ač respektuji, že spousta lidí to tak má), proč někoho kvůli tomu oslavovat.
. . 133444
25.7.2019 14:03:41
Kudlo, vadí mi od tebe toto zobecnění:

"Chápu, že to má význam pro toho člověka, ale tím to asi tak končí. Nevidím v tom nic, co by bylo zajímavý pro lidi, kteří se nezabývají přímo tím sportem."

protože
1) samozřejmě to nemá význam jen pro toho člověka, pokud tedy nebudeme brát za dané, že cokoli někdo dělá má význam jen pro něj,

2) i výkony v oblastech, kterým se přímo nevěnují, mohou lidi zajímat.

Mně třeba přijde zajímavá spousta vědeckých objevů, uměleckých děl a sportovních výkonů v oborech, kterými se nezabývám. Řekla bych, že zrovna v tomhle nebudu v menšinové skupině.

EDIT: jo a ve spojení s tím zcela mimózním odkazem na Everest mě tvůj názor, že takové věci skoro nikoho nezajímaj (však kolik lidí leze, málo, samozřejmě) tak trochu pasivně zagresivněl ~;)
Marta. 149668
25.7.2019 14:02:40
Kudllo, jenže ty hodnotíš jiný výkon v jiném roce a na jiné hoře. Tvůj odkaz je z roku 2007.
Marta. 149668
25.7.2019 14:00:01
Já jí sledovala. Je dobrá!~x~~R^
Marta. 149668
25.7.2019 13:59:15
Kudlo, ten tvůj odkaz je ale z května 2007 !!!!!

Proč to sem dáváš?
Kudla2 58452
25.7.2019 13:51:28
Slupko,

proč ten pasivně agresivní tón?

Nemusíš se mi přece omlouvat, každýho zajímá něco.

Já vůbec nemám problém s tím, že jsi to sem dala, říkám jen svůj názor na ten výkon (a to, že ne každého to uvádí v nadšení, mi přijde docela legitimní).
. . 133444
25.7.2019 13:44:52
Kudlo, že to zajímá hlavně horolezce je jasný (stejně jako "kolikrát jste někoho vezli?" řidiče), ale taková Diskuze tu není a zakládat ji by asi bylo zbytečné, tak se ti omlouvám, že s takovým pro tebe zanedbatelným výkonem otravuju v turistice.
. . 133444
25.7.2019 13:31:14
Kudlo, to pleteš dvě různé hory.
Kudla2 58452
25.7.2019 12:39:34
Katko,

to je klidně možný, ale já tyhlety extrémní výkony nijak neobdivuju (i když samozřejmě uznávám, že to je fyzicky velmi náročný).

Chápu, že to má význam pro toho člověka, ale tím to asi tak končí. Nevidím v tom nic, co by bylo zajímavý pro lidi, kteří se nezabývají přímo tím sportem.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 2203  [Dalších 1753 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.