Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
9.8.2018 16:04:32
Samozrejme, ze chodime. Ale nepouzivame vlhcene nerozkladne ubrousky, ale normalni toaletak. Vekery vysledek zahrabu, takze necinim nevzhledne vonave hromadky kolem cest. Povazuju to za samozrejme. Rozlozi se to rychle, nikoho to nepogorsuje a neohrozuje. Ani srnky, ani ekosystem.
Cedulka, ktera by me srovnavala s nekym, kdo v prirode zahodi nerozlozitelnou plenu, by me akorat nastvala a zvysila pravdepodobnost, ze na just udelam neco, co bezne nedelam. ![]() |
| Konzerva | 153011 |
|
|
9.8.2018 16:02:37
Nemohla by se vyrábět nějaká speciální soupravička?
Takový set, ve kterém by byl velmi rychle rozložitelný papír, lopatička, která by byla dost tvrdá na vyhrabání důlku, ale taky na jedno použití - rozložitelná a k tomu vlhčený ubrousek taky rychle rozložitelný. Vše dohromady v jednom balení? A nejlépe v červené barvě, takže by bylo zdálky vidět, kde to ještě není rozložené, kam nešlapat. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
9.8.2018 16:00:44
Mickey "ve vlaku a v dalkovejch autobusech jsou zachody, v supermarketech taky, v metru na kazdy vetsi zastavce"
A proč by byly veřejné wc vůbec potřeba, kdyby bylo pro všechny lidi tak snadné si dojít jen doma a ve chvíli, kdy se rozhodnu, že se jim to zrovna hodí? ![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
9.8.2018 16:00:17
Ti, co operujou, se taky vystridaji, kdyz je to akce na nekolik hodin. Ono posrat se na sale moc k hygiene neprispiva.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
9.8.2018 15:59:40
Hrozný je to teď na pískovnách. Tam nejsou žádný záchody, takže lidi chodí do toho blízkého lesa a smrdí to tam v těch vedrech a v tom množství strašně.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
9.8.2018 15:59:20
Oliverko, no, ale když se mi prostě nechce, tak co? Manžel to má třeba jako ty, my se synem ne...poručit si vtomhle prostě neumíme
, ale tak zase dokážeme chvíli vydržet, než je vhodná příležitost...většinou... |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
9.8.2018 15:59:00
Tino "stejně jako ráno vím, v kolik si mám nejpozději jít čistit zuby a oblékat se, abych stihla včas vyjít"
Ale to jsou věci, o kterých se rozhoduješ vůlí. Vykonání potřeby není u každého ovladatelné. Někdo to má jako hodinky, někdo podle plotu, někdo trpí na rychlý metabolismus, a po každém jídle do pár minut jde. A někdo má citlivé zažívání a lehce se dostane do situace, kdy musí okamžitě, když se jeho střevům zachce. ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
9.8.2018 15:57:45
Oliverko, ono je to přirozený právo, akorát člověk si to zkomplikoval
Jádro pudla je v tom, že samotný hovno není nic toxickýho a v přírodě většinou není důvod ho tam neodložit, tak jak ho tam běžně odkládá zbylé živočišstvo. Na těch hovňousech stojí celé ekosystémy. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
9.8.2018 15:57:01
"přece když vím ze jdu na celodenní výlet tak se podle toho zaridim. Přece ani ve městě není možné jít teď hned někam okamžitě a taky se lidi nepo*erou a nenosí to v gatich (tvá slova). Člověk se proste musí ovládat, ať už řídí autobus, operuje nebo sedí na poradě . V přírodě to není jiné."
Já chodím na záchod všude, kde to jde, i když se mi třeba momentálně nechce. A stejně se mi stane, že na mě přijde potřeba v přírodě. A někdy už to prostě zadržet nejde. ![]() Po městě je to lepší, tam bývají záchody nebo zajdu do restaurace. |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
9.8.2018 15:55:48
Oliverko, to se člověk má před klientem radši po...?
Jo, v mládí jsem šla jednou za tři dny, jen když zrovna byla příležitost, ale po dvou porodech a s lékamana cukrovku si musím dávat pozor, co jíst a kdy, aby nebyl problém, Imodium nosím pořád u sebe. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.