Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2018 13:00:16
Manžel jednou musel v Boubíně. To jsme se trochu báli pokuty.
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
9.8.2018 12:58:46
Jasně že chodím, i když domácí záchod nesrovnatelně preferuju. Zalezu někam hodně do ústraní a produkt pokud možno zahrabu. Jako příroda fakt nějaký ten bobek navíc unese. Problém můžou být některý konkrétní místa, třeba zrovna na Šumavě do rašeliniště to fakt dobrý nápad není
, jinak ale hlavně vytížená místa, kde si odskakuje řada lidí. Nicméně je to problém spíš estetický a hygienický, pokud je to jen výkal a obyčejný toaleťák, tak s tím si příroda vcelku poradí. |
| libik | 142094 |
|
|
9.8.2018 12:58:00
Jako majitelka odrůstajícího štěněte, které s oblibou hraje hru "mám hovno v hubě, chyť si mě" nabývám dojmu, že do rekonstruovaného Lochotínského parku se chodí vys*at celá Plzeň včetně turistů
![]() Osobně jsem asi líný typ držící se civilizace, poslední prekérku "kam s ním" jsem zažila na Šumavě cca v roce 2000-2002 |
| . . | 133444 |
|
9.8.2018 12:57:39
Jsem v přírodě často a po dlouhé hodiny, a když musím tak musím. Zahrabávám, vlhčené ubrousky nepoužívám.
|
| neznámá | 91073 |
|
9.8.2018 12:56:53
NO, je to humus.
Uvádí se, že papírový ubrousek se rozkládá 3-4 týdny. Vlhčený nevím, ale vzhledem k tomu, že vlhčený toal. papír se nedoporučuje používat ani na běžném záchodě, tak si nedělám iluze a věřím, že se rozkládá celkem dlouho (bavíme se o papíru ne o ubrouskách z netkané textilii, ta se nerozloží ani v pračce). Prostě kolem cesty se nekadí. Zahrabání je supr nápad, ale v letošním suchu aby člověk sebou nosil rýč s krompáčem. ![]() |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
9.8.2018 12:55:00
polemizovala bych o těch třech měsících. Dle mě se tři měsíce rozkládá běžný toaletní papír, ale "h..no" dle mě dřív.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
9.8.2018 12:50:42
Janinko, tak exkrement určitě ne, problém je asi spíš to, čím se lidi utírají (ubrousky apod.) Jinak já v přírodě nechodím, chodím večer doma...ale pokud bych šla, tak si samozřejmě nevyberu místo někde hned vedle borůvek apod., ale zalezu na nějaké vhodnější místo...
Jinak hezká diskuze o.... exkrementu ![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
9.8.2018 12:48:57
Janinko,
rodiče - trempové mě vždycky učili, že když jde člověk do lesa na velkou, tak to má po sobě uklidit (=zahrabat). V takovéto podobě to považuji za OK, ale aby to někdo někde nechal válet i s papírama, to mi připadá hnusný. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
9.8.2018 12:48:57
Nevím co jinýho bych měla dělat když to na mě přijde v lese. Ale chodím daleko od cesty a vlhčený ubrousky neodhazuju.
|
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
9.8.2018 12:43:24
Dopředu se omlouvám za voňavé téma, ale jsem zvědavá ženská holt. Naše rodina velmi ráda turistiku a v turisticky nejvytíženějších místech ČR jako je Šumava či Krkonoše jsem si letos hodně všimla různých "sranda" cedulek, ovšem míněných zcela vážně, že v přírodě se "srnkám nes..e do obýváku". Pochopila jsem upozornění na odpadky, plasty a pokaděné pleny. Odpadkáři byli na jedné cedulce rozděleni ala upozornění na přemnožení sviní. Svině byly běžné odpadky, supersvině plastové lahve a megasupersvině byli ti, kteří odhazují podělané plenky případně se sami podělají v lese.
Přiznám se, že mě se množství toaletního papíru nedej bože vlhčených ubrousků podél cest, kde si nejlépe chcete natrhat borůvky cestou do pusy taky nelíbí ale musím na sebe prásknout, že teda nejsem typ co si ráno dojde doma a má celý den pokoj. Až do letoška jsem si myslela, že zalézt do lesa a ulevit si není takový hřích proti přírodě, že je to vlastně hnojení. Ale podle těch různých cedulí je to řazeno mezi nejhorší věci. Je lidský exkrement (chtěla jsem napsat jiné slovo ) opravdu horší než ta petka? Plkací téma |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.