| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úřední okénko - pojištění

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 5837  [Dalších 5587 >>]
Termix 105545
1.7.2021 12:06:04
Mně to chodí do mailu, zrovna teď jsem to nedávno platila. Já škodu jinému de facto nemám jak způsobit, ale potřebovala jsem to kvůli něčemu hodně specifickému.
Budu mít čas až koncem července, teď organizuju něco, ale pak se ráda zastavím.
Ropucha + 2 120300
1.7.2021 12:02:49
Valkýro, mě by zajímalo, jestli se ještě dneska někdo nechá tímto způsobem lovit a ukecávat.
V divokých devadesátých letech to byl fenomén a dostatečně splachovací nátury na dealerství bohatly, ale v dnešní době bych řekla, že už to je celkem okrajová záležitost. Už ani ti "šmejdi" zaměření na dezorientované seniory nemají žně.
Monty 129940
1.7.2021 12:02:21
Termixi,
snažím se najít to v mailu a nic.
Mně přijde jednou za rok info, že končí pojistka, ať uhradím platbu na další rok, ale zjevně to chodí poštou.
Myslím ale, že je to Česká pojišťovna.
Já potřebovala pojistku, která kryje škody způsobený klientovi do výše 5 milionů, což byl problém, fakt to nabízela jen jedna jediná pojišťovna.

A až pojedeš kolem příště a budeš mít čas, tak se stav, je tu spousta AJ knížek na odnesení. ~;)
Půlka psa 24064
1.7.2021 12:01:39
A máš to normálně v živnosťáku/ v obchodním rejstříku/ máš na to koncesi a stát po době vzdělání nepožaduje, ale pojišťovna ano? Jako všechno je možný, jen se ptám.

Ale to nic nemění na tom, že obecně bez další specifikace není pravda, že odpovědnost osvč dělá jen jedna pojišťovna.
Ropucha + 2 120300
1.7.2021 11:53:06
Analfabeto, sjednávat pojištění s nějakým mobilním dealerem je podle mě nesmysl.
Když něco potřebuji, navštívím pobočku a chci pokud možno profesionální a korektní servis.
Analfabeta 141613
1.7.2021 11:51:16
Půlo, mně to taky pojišťovny odmítly. Že prý nemám vzdělání v oboru. Sice to dělám 27.rokem, ale asi to neumím dělat dost dobře, když na to nemám to správné vzdělání :-)
Analfabeta 141613
1.7.2021 11:46:34
Nejméně polovina finporadců jsou tragédi. Teď jsem měla naposledy co do činění s Partners, poradce doslova na kočku. Předtím přímo s KB, ti mě vytočili doslova do běla, takovou partu amatérů aby pohledal, až jsem si nakonec stěžovala na centrále, protože to se fakt nedalo. Pracovník banky má na stole 2 roky staré infomateriály na uzavřené podílové fondy (to jsou takové, které mají upisovací období třeba 2 měsíce, pak se uzavřou a máte tam peníze třeba 6 let, kdy pak můžete přejít jinam, prostě to jsou fondy na dobu určitou), upisovací období už bylo dávno uzavřeno, tak se ptám, jestli je to ještě aktuální. odpověď zněla: "já nevím, nám sem ty materiály dává externí firma". Proboha, on má na stole nějaké infomateriály a ani neví, co tam má? Za to zodpovídá externí firma? To mi teda lezly oči z důlků. Toto se stát u nás, že máme zastaralé informateriály a ještě k tomu tak stupidní výmluva, tak ještě ten den mám padáka.

I po tom finporadci musíte jít jak slepice po flusu. Mě se stalo, že mi nabídli pojištění, já ho podepsala a za půl roku jsem tam potřebovala něco změnit. Volám na infolinku příslušné pojišťovny, tam jsme to probrali a já s úžasem zjistila, že pojištění se na to, co jsem potřebovala pojistit, vůbec nevztahuje! Takže jsme to předělali na to, co jsem potřebovala. U pojištění je obzvláště nutná kontrola, páč poradce shrábne provizi a po něm potopa. Navíc to dělá kdekdo, vyučený zedník, stejně jako řidič DPD (což se mi stalo, s balíčkem mi řidič nabízel pojištění, že prý je super a on ho má taky. Holt MLN, no).
Půlka psa 24064
1.7.2021 11:39:43
To je možný, ale napsala jsi, že odpovědnost osvč nikde nepojišťují. To jaksi vůbec není totéž jako fakt, že to, co jsi chtěla zrovna ty (jeden z bambilionu druhů osvč), ti nabídla jen jedna firma. ~d~
Rozkládací sedací soupravy na Favi.cz - největší výběr
Termix 105545
1.7.2021 11:35:41
Začíná na K? Protože kdysi, když jsem hledala pojišťovnu pro podnikání, pouze Kooperativa mi nabídla to, co jsem potřebovala.
Mmch Monty, dnes jsem tě ráno zahlídla, když jsi šla do práce, ale nemohla jsem ani přibrzdit, abych pozdravila :-).
Ropucha + 2 120300
1.7.2021 11:35:26
Inko, to je nevýhoda digitalizované domácnosti.
Já nikde žádné hodiny nemám, ani jedny.
Mám pouze pendlovky na stěně, ty s elektřinou nesouvisí, natahují se ručně klíčkem :-)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 5837  [Dalších 5587 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.