| Půlka psa | 24064 |
|
|
16.2.2020 14:35:45
Když to naliješ do muffinové formy, tak to zkrátka nepřevracíš.
![]() |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
16.2.2020 14:34:26
Jsem zkusila první díl, včera cca 10 min zase ve chvíli, kdy se buchty dopékaly a hodnotily. Ráda peču i vařím, ale tohle je nuda, žádný vychytávky, nový suroviny, jiné způsoby zpracování. Systém hodnocení mi buď unikl nebo žádný nemají. V prvnim dílu najednou vyhlásili, kdo vypadne, žádné důvody neuvedli a konec.
Taky mi přijde mimo vytváření konstrukcí typu věž 35 cm, obří kremrole plněná malými, včera pletený útvar plněný tyčinkami. Ale spousta lidí okolo nadšeně sleduje a vypráví o tom, takže menšinová jsem já. Letošní MasterChef mě celkem rozčiluje důrazem na podivné lidi, osudy, raději bych podivné suroviny a úpravy ![]() |
| angrešt | 114837 |
|
16.2.2020 14:32:33
Agniezsko, ano, v houbách je železa poměrně dost, ale jelikož sušené se nejí, tak si to přepočti na jejich hmotnost po opětovné rehydrataci. Pak už to není taková hitparáda.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
16.2.2020 14:31:06
Včera jedna soutěžící držela párátka, kterými spichovala těsto, v puse. Doma to člověk udělá, ale v televizní soutěži.
|
| Len | 108740 |
|
|
16.2.2020 14:28:18
Ted na to koukam a mam spis osypky z kvasnicoveho chleba nez z buchet obracenych ci neobracenych.
|
| Agniezska | 123320 |
|
|
16.2.2020 14:23:39
Angreste, prosim, kdyz Te tu vidim - je pravda, ze v susenych houbach (hriby) je velke mnozstvi zeleza?
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
16.2.2020 14:23:22
Ale tu bábovku upeceš. Priklopis talířem. Otočíš. Buď vypadne hned, nebo na to vrazí člověk mokrou utěrku a ona se pustí.
Aha tak mi pečeme cukroví v klasickém stylu formičky i po babičce. Některé mají i 100 let. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
16.2.2020 14:20:43
Tak u nás to nestačí udělat, ale tu měkčí stranu musíš zatvrdit proti vyschnutí. Porumovat a pocukrovat.
Nevím no. Udivili mě všichni, že to ihned nevyklopili. Jj asi večer zaděláme na buchty. |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
16.2.2020 14:19:53
Nic takovýho jako pečivo z formičky ani bábovku nevyrábím. Bábovkové těsto peču jako muffinky, ty jsou taky hladinou navrch. Ne teda z principu kvůli otáčení, ale shodou okolností.
|
| angrešt | 114837 |
|
16.2.2020 14:17:26
Neznámá, jo, to samozřejmě taky :) , ale ne vždy se buchty mašlují máslem shora. Takže tam, kde ne, má překlopení smysl.
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.