| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
7.7.2022 14:35:20
Tak buď pár dní na tom Ibáči,když ti zabírá.Ono se to nezblázní...
|
| monam | 158013 |
|
7.7.2022 14:02:14
Ibuprofen není droga, ne více, než aspirin
![]() Co lékař, neporadil by? JInak podle mě záleží více na konkrétní mutaci než na to, zda je to poprvé, podruhé, popáté... |
| Saamajna | 115449 |
|
7.7.2022 13:13:04
Diky Libiku,
To mi dava nadeji! Manzel prave vari slepici polivku, tak snad i neco malo snim. To jediny pozitivum - mam i nechutenstvi, tak mi ted leti kila "do plavek" dolu. ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
7.7.2022 13:05:13
Ach, tomu říkám pech-
Moc držím palce ![]() S covidem nemám žádné úředně potvrzené zkušenosti, ale teď ho má tchyně, také 3x očkovaná, 2 dny hodně blbě, ale už dobrý. |
| Saamajna | 115449 |
|
7.7.2022 13:00:53
Asi ho mam poprve ted, na dovolene. Trikrat ockovana.
Testy jsou tady bohuzel vyprodany, tak tipuju, ze to tady ted vsude zhusta lita (Capbreton, JZ Francie). Je mi priserne, od uterka pokaslavani, pridala se zimnice, pak rychle horecka a vcera ty nejhorsi bolesti hlavy myho zivota - v noci jsem si prala zemrit a necitit nic. A to navzdory aspirinu celej den. Ve 3 rano mi manzel balil lytka do mokryho rucniku a strcil konskou davku ibuprofenu, po nejake dobe jsem usnula a rano byla relativne cila. Tak jsem mela radost, ze prubeh kratkej. Ho.no, presne po 8 hodinach po ibuprofenu to zacalo znova. Mam v sobe dalsi ibuprofen, takze pod "drogama" ty bolesti vnimam hodne ztlumene. Jak dlouho jeste????!!! ![]() |
| Salamajka | 156972 |
|
|
4.7.2022 18:19:46
No jo nevím proč by lhali dvě různé osoby.
|
| Agatha Ch. | 135518 |
|
|
4.7.2022 18:06:46
Test z krve? To se tady dělá?
|
| Salamajka | 156972 |
|
|
4.7.2022 12:33:47
Kolegine na Velikonoce dostala covid nebylo jí dobře. Kašel,rýma malátnost a teplota nebo bolest hlavy. Udělala si test v práci, zavolala Dr ten jí udělal test PRC u něj v ordinaci byla opět pozitivní 7 dní doma udělal mám tucha kontrolní. Byla ok šla do práce. Čili 7 dní doma. Ten test co byla podruhé byl z krve. Kosmetička to samé jen si nejsem jistá jestli ji Dr dělal ten PRC v ordinaci. Tyto dvě osoby mají každá jiného Dr. Každopádně ukončení bylo test z krve. Ten byl ok karanténa 7 dní. Celkem. Kolegine ve středu volala a v pátek ten další týden už šla do práce. Pokud tuším správně tak měla normálně neschopenku bez jakýchkoliv příplatku.
|
| klikli | 93034 |
|
|
3.7.2022 19:19:25
Máme covid momentálně doma. A zarazila mě rychlost, protože stejný průběh měli i další. V pondělí kontakt s někým, kdo druhý den odpadl, v úterý večer únava, ve středu už bylo jasné, že ok není, tak se radši izoloval, děti měly jet na tábor, ve čtvrtek ráno horečka přes 39, která se tak vysoko držela i po paralenu. Další den bez teploty, ale silná rýma a kašel, dnes k tomu únava. S omicronem byl dotyčný ve velkém kontaktu na konci ledna, kdy byl čerstvě po 3. dávce. Děti byly i na PCR tehdy pozitivní, já vypadala ze všech nejhůř, ale PCR byl negativní. Doma nám už proběhla 2x verze z podzimu 2020, pak delta a v lednu omicron. A teď to, co je teď. Už mě to nebaví.
![]() |
| angrešt | 114837 |
|
3.7.2022 19:05:38
Agatho, tak ať je Ti brzo dobře
![]() Infekční jsi byla pravděpodobně 1.5 dne před, od propuknutí příznaků 7- 9 dníu neočkovaných, u ockovaného se ta doba infekčnosti zkracuje, uvádí se co vím u omikronu a jeho mutací obvykle max. 5-6 dní. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.